calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Genieten…

Wij waren lekker een lang weekend naar de Veluwe. Een heerlijk huis van Landal was ons onderkomen voor een dag of 4. Gelegen in het bos, de eekhoorntjes kwamen regelmatig voorbij om hun wintervoorraad te verzamelen en vervolgens te verstoppen. Wij hielpen die leuke beestjes een handje door steeds een handje pelpinda’s neer te leggen. Dat werd zeer gewaardeerd door ze…

We boften enorm met het weer dus we hebben overdag veel tijd in de natuur doorgebracht en ’s avonds de open haard aan, wijntje, boekje, spelletje, life is good…

We hadden een boswachter kunnen regelen want het leek ons zo mooi om eens vroeg het bos in te gaan. Om half 8 wandelden we met hem het bos in., het was slechts 3 graden… Zonder parfum, aftershave en deo op gingen we eerst tegen de wind in ‘op wild lopen’ zoals boswachter Nico dat noemde. Al snel zagen we een ree met een jong, later een paar edelherten. We hebben we sporen gezien van wilde zwijnen en ze ook gehoord maar ze zaten in dichtbegroeide bosjes.

Ruim 3 uur hebben we gewandeld met de boswachter. Hij vertelde interessante weetjes over de dieren, de paddestoelen, bijzondere bomen.  Toen liepen we terug naar het huis want we hadden het wel koud gekregen. Maar snel de open haard aan en met een kop warme chocomelk met slagroom warmden we snel weer op.

Het was prachtig om de natuur te zien ontwaken. Die eindeloze bossen, de stilte, alleen takjes die kraken. De zon die langzaam opkomt, het geburl van herten in de verte. Het doet je verdwijnen in het hier en nu. Onthaasten in zijn puurste vorm…

image

6 Responses to “Minivakantie op de Veluwe…”

 1. Billy schreef:

  wow, Inge, lijkt me een heerlijk weekendje!
  van Landal heb ik al veel goed gelezen, blijkbaar terecht?

 2. Inge schreef:

  Zeker! Aanrader!

 3. Leo schreef:

  Af en toe even in de natuur. Onthaasten, geen geluiden, geen drukte. Het is goed voor een mens om de accu weer wat op te laden. Maar ik geef toe dat ik te rusteloos ben voor een permanent verblijf in die omgeving. Ik krijg na twee dagen al de kriebels dan en wil cultuur of winkels bekijken, schatten scoren waarvan ik bestaan slechts vermoed. Ooit zaten wij ergens in Duitsland in zo’n omgeving vol bossen en veel wilde dieren en vogels. Ik vond het leuk om er even te wandelen, maar was ook blij als af en toe een helicopter of (toen nog) Amerikaanse straaljager laag overkwam. Bleek een grote basis in de buurt te zijn die ik uiteraard bezocht. Net als Frankfurt an Main……Dat maakte de vakantie toen toch compleet…:)

 4. De ultieme vakantie genoten, dus?
  O nee, Frankrijk was ook al zo goed 😉

 5. Desire schreef:

  Ja, dat ziet er goed uit! Mooi, die paddenstoelen! Wat gaaf dat de boswachter met jullie op pad ging. Maar goed, de Veluwe is sowieso een mooie plek om te vertoeven .. Nederland is mooi 🙂

 6. inge schreef:

  oh wat heerlijk! en de veluwe dus! op ons park kon je ook een wandeling met de boswachter maken, maar dat was midden overdag en het weer bij ons was ook beduidend minder, dus niet gedaan. leuke naam had jullie boswachter 😉

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada