calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Stil van…

Peace in Paris, peace in the world…

Wat moet je schrijven als de wereld in brand staat? Als meer dan honderddertig mensen zinloos worden afgeslacht. Er is geen enkele God die moorden toestaat. Echt niet!

Parijs, stad van de liefde nu stad vol terreur. Mijn favoriete stad, ik kom er zo graag. Van de zomer waren we er nog als gezin en, zoals altijd, hadden we het er super naar ons zin. Wel veel meer politie op straat maar we voelden ons geen moment onveilig. Er waren plannen om deze maand nog even een weekendje naar Parijs te gaan maar een kleine operatie aan mn nek viel erg tegen waardoor we het verschoven hebben.

En dan kijk je het journaal met open mond en raak je in shock. Dit kan toch niet waar zijn?  De beelden zijn zo heftig, de verhalen van ooggetuigen en overlevenden nog 100 keer heftiger. Ik kan er niet van slapen. Al die honderden gezinnen waarvan het leven door deze terreurdaden nooit meer hetzelfde zal zijn. Mensen die een dierbare zijn verloren omdat een stelletje barbaren het nodig vond met een kalasnikov te zwaaien… Mensen die de aanslag overleefden en beschadigd zijn voor de rest van hun leven… Mensen die voor altijd de meest gruwelijke beelden op hun netvlies zullen hebben, de angst toen ze doorhadden wat er aan de hand was….
Het verdriet is onbeschrijfelijk en het raakt mij diep.

Wat moet je schrijven als de wereld in brand staat? Als meer dan honderddertig  mensen zinloos worden afgeslacht? Er is geen enkele God die moorden toestaat. Echt niet!

image

6 Responses to “Stil van…”

 1. Aukje schreef:

  Helemaal mee eens.
  Deze gasten, die dit op hun geweten hebben, zeggen toch vanuit een geloofsovertuiging te handelen.
  Hoe ziek kan je zijn!!!!

 2. Rob Alberts schreef:

  Instemmende en bezorgde groet,

 3. Billy schreef:

  ik ben het volledig met je eens, Inge

  Laat de goeie mensen het winnen van de slechte!

 4. inge schreef:

  ooit ook mijn lievelingsstad, maar al niet meer.. toch wou ik er nog met joon heen, want parijs. nu twijfel ik. over van alles.
  maar meis, operatie aan je nek? viel tegen? hoop dat het wel goed met je gaat! dikke knuf <3

 5. Leo schreef:

  Voor Parijs was New York aan de beurt, maar ook Madrid, Londen, onlangs nog Beiroet, mensen in een vliegtuig vanuit Egypte. Dit soort lieden maakt de wereld onveilig omdat hun mallotige denken, aangewakkerd door haat zaaiende lieden die terug willen naar de verdorring van de middeleeuwen, kennelijk geen andere uitweg meer ziet dan dood en verderf zaaien. Ik zou wel eens willen weten hoe wel waren omgegaan met het omgekeerde. 130 moslims vermoord in een aanval door een stuk of wat rechtse extremisten. Ik denk dat we heel wat gehuil hadden gehoord. Nu doet men het toch weer af als iets wat slechts van een enkeling vandaan komt. Is de wereld er door veranderd? Nee! Voor deze terreur kenden we die van Extreem links, denk aan de bomaanslagen in Italie, de ontvoeringen en moorden van de Rote Armee Fraktion, de oorlogen in Noord-Ierland tussen Katholieken e Protestanten. We kenden de aanvallen van Tsjetchjenen in Moskou, de ETA in Spanje, de IRA. We zien dit bij bendes is Amerika, bij Turken versus Koerden. Kortom, het is van alle tijden. Omdat mensen kennelijk niet in vrede kunnen of willen leven. Een droevig stemmende conclusie….

 6. Desire schreef:

  Waar gaat dit inderdaad heen?! Al die onschuldige mensen …. slachtoffer van een paar gehersenspoelde gekken … ongelooflijk!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada