calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Tel je zegen’Inge

Rijk…

Vandaag ben ik jarig en ik vind het een feestdag. Rogier was afgelopen vrijdag jarig dus we gaven van het weekend samen een feestje. En wat was het gezellig: familie, vrienden van ons en van de jongens het liep allemaal rond en het werd laat, erg laat.

De drank vloeide rijkelijk en de hapjes waren niet aan te slepen maar met zoveel lieve en dierbare mensen om me heen voelde ik me rijk.

Trots op onze jongens die zulke leuke vrienden hebben, blij met de lieve vrienden die wij om ons heen hebben en dankbaar dat mijn lieve ouders er nog getuige van mogen zijn. En last but not least nog steeds blij dat ik, inmiddels heel veel jaren geleden, de liefde van geleden heb ontmoet…

image

6 Responses to “Tel je zegen’Inge”

 1. Desire schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd Inge! En datzelfde geldt voor Rogier natuurlijk ook 🙂
  Een hele mooie spreuk heb je erbij geplaatst!

 2. Gefeliciteerd
  En ja…………….wees GEZEGEND

 3. Billy schreef:

  alsnog van harte gefeliciteerd, collega-boogschutter!!!
  Ik ben blij dat je kon genieten van alle gezelschap…

 4. Leo schreef:

  Ik hobbel weer eens achter de feiten aan! Van harte proficiat en excuses voor het feit dat ik bijna een week te laat ben…… Geluk uiteraard zeer gegund!

 5. Aukje schreef:

  Jarig geweest zie ik.
  Nog een welgemeende felicitatie vanaf deze kant van het scherm meis!

 6. Mijn weblog is gesloten vanwege niet mis te verstane stalking

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada