calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Hallo dan…..

Hier ben ik weer…

Na een lange, en niet geheel vrijwillige, blogpauze ben ik weer online.
Een virus legde mn site plat dus er gingen HEEL veel uurtjes zitten in het overzetten van al mn blogs. En ondertussen hobbelden we thuis gewoon door. En in ons altijd al drukke leventje gebeurde heel erg veel….Leuke maar ook minder leuke dingen.

Rogier studeerde af en werkt inmiddels als fysiotherapeut. Friso deed dit jaar examen en ook voor hem konden we de vlag hijsen. Met klinkende cijfers is ook hij geslaagd en na de zomervakantie gaat hij  naar het VWO.

Er kwam een puppy bij, een klein zwart Schots terriërtje, die vanaf dag 1 met haar mooie bruine ogen ieders hart veroverde, waaronder ook die van onze oude Schotse terriër Alfa. Geweldig om die 2 samen te zien spelen en knuffelen…

Fysiek ging het minder en kreeg ik last van een hernia in mn rug. Ook mn vader ging bijna tegelijkertijd door z’n rug en ook hij had een hernia. Het werd zwaar want wij zijn de mantelzorgers van m’n moeder…. En ook m’n moeder werd ziek: longontsteking, maagbloeding en daarna nog een dubbele longembolie. bijna 7 weken heeft ze in het ziekenhuis gelegen. En nu woont ze helaas  ‘op kamers’ na ruim 56 jaar huwelijk omdat de zorg leveren thuis niet meer lukte. Dat is pittig, voor alle partijen. Gelukkig is het in de buurt maar wennen is het wel… Maar we zijn zeer dankbaar dat ze er nog is.

We zijn net terug van een heerlijke vakantie in Friesland. Een prachtige plek in Nederland. We hebben veel rondom en op het water doorgebracht. Wilde zeehonden gespot, wilde Konikspaarden gezien, het batterijtje is gelukkig weer een beetje opgeladen.

En nu er weer wat rust komt hier in huis en in mijn hoofd hoop ik weer wat tijd te hebben om logjes te schrijven en te lezen. Want schrijven is nog steeds een uitlaatklep.

 

One Response to “Hallo dan…..”

  1. Welcome back, girly!
    Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
    Ik hoop dat je het volhoudt, want dat is ook een ‘dingetje’.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada