calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Gezinsuitbreiding

Isn’t she lovely?

We wilden er al lange tijd een puppy bij maar Schotse terriërs zie je niet zo vaak en we wilden ook nog eens een teefje. En toen ineens kwam er een belletje: we hebben 5 puppy’s waaronder 2 teefjes. Gelukkig 2, want we wisten dat de fokker 1 teefje wilde houden.

We gingen kijken en waren op slag verliefd op dat kleine zwarte kleine ding dat op dat moment meer op een cavia leek dan op een puppy. Ze was op dat moment pas 6 dagen oud en haar oogjes waren nog dicht. En wat een lieve vader en moederhond liepen daar rond. Moeder is zwart en vader is wit maar er lagen 5 zwarte puppies in de mand.

Een naam verzinnen was een hele hobbel want het hele gezin moest het er mee eens zijn. En nee, het werd geen Beta (Alfa en Beta) en ook geen Omega maar over Noa was iedereen het na een weekend brainstormen eens. En omdat Alfa als 2e (officiële Schotse) naam Hamlet heeft hebben we er Noa Mc Kenzie van gemaakt: roepnaam Noa.

We zijn in de weken die volgden bijna wekelijks op en neer gereden om de groei van Noa te volgen. Met 8 weken mochten we haar dan e i n d e l i j k meenemen. Een klein zwart hoopje kroop dicht tegen me aan in de auto maar na de kennismaking met Alfa was het al snel goed en lagen ze nog geen uur later samen in de mand te slapen…

2 Responses to “Gezinsuitbreiding”

  1. inge schreef:

    zooo sjatzig. en wat groeit dat hard, als ik nu de foto’s zie!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada