calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Bijkletsblog

Even bijpraten…..

Tja, dat heb je met vakanties, dan blog je wat minder frequent. Omdat er zoveel andere leuke d’inge te doen zijn dan. Rogier speelde hier en daar wat tennistoernooitjes, kids die over en weer bij elkaar logeren, en tussendoor moesten Nic en ik nog werken ook. Maar we hebben weer een super weekend gehad waarbij we heerlijk van de zon hebben genoten.

Vrijdag heb ik gelunchd met een goede vriend die ik al een tijdje niet had gezien. Het was weer errug gezellig en we hebben lekker bijgekletst. Helemaal goed! ’s avonds naar de BoB met Marc en Peet en hebben we weer lekker gedansd op muziek uit 70’s en 80’s. Jammer alleen dat die lompe trien tot 3 keer toe haar naaldhak op mijn voorvoet zette. Deed goed zeer 🙁

Zaterdag zijn we naar het strand in Zandvoort geweest met weblogvriendinnetje Inge en haar man en kind. Superweer, dus dat was genieten. Voor Rogier kon zijn dag helemaal niet meer stuk toen er een Hummer (auto waar hij helemaal weg van is) het strand op kwam rijden. Nóg gaver was dat hij even achter het stuur plaats mocht nemen! HIj was met recht ‘in zijn HUM(mer)’ hahaha…….

Dsc_4070_3Dsc_4073

Dsc_4075Dsc_4080

Dsc_4089Dsc_4097  

 

Daarna lekker gegeten en gedronken bij Inge and family en hebben we nog ouderwets gestoeprand, iets wat ik al zeker 25 jaar niet meer had gedaan. Maar het was lol al won mijn naamgenootje wel:-) Rogier mocht op de eenwielfiets van Jan en kwam erachter dat eenwielfietsen nog best moeilijk😉 Hij mag hem echter een poosje lenen dus kan voorlopig nog goed oefenen.

Dsc_4113Dsc_4122 

Zondag was de allerlaatste dag van de zomervakantie van de kids. Gelukkig was het weer mooi weer en hebben we lekker in de tuin gezeten. Rogier was ondertussen flink aan ’t oefenen op zijn eenwielfiets en kan ondertussen een meter of 10 afleggen zonder te vallen. Best knap dus. Daarna zijn we naar Vliegveld Valkenburg gegaan. Dat is tot 3 september de standplaats van ’s werelds grootste zeppelin. Allemachtig, wat een gevaarte, groter dan een boeing 747 in lengte (75 meter) maar vliegt muisstil en best wel snel. Voor de somma van 270 euro mocht je een half uurtje meevaren maar dat hebben niet gedaan.

Dsc_4145Dsc_4158 

Daarna lekker gebbq-ed en nog even naar het Coverbandfestival in een naburig dorp. Leuke sfeer en groots opgezet. Gratis entree en er was ook voor de kids veel te doen (schminken, springkussen enz.) Hoofdact van de avond was Miracle, een coverband van Queen en die was steengoed. Een superleuk weekend dus wat onze vakantie officieel afsloot want vanaf morgen is het afgelopen met ‘kallum an’ doen. Kids weer naar school, sportclubs beginnen weer, back to normal dus.

Dsc_4176Dsc_4174

Dsc_4184Dsc_4190 

 

19 Responses to “Bijkletsblog”

 1. J@n. schreef:

  Geweldige foto’s weer Inge en jij vermaakt je wel als het maar goed weer is!
  Gr. J@n.

 2. inge schreef:

  ik gewonnen? hahaha ik schrijf net op m’n log dat jij gewonnen hebt!

  en wij hadden er gisteren ook nog zo’n topdag achteraan, doen we goed hè, dat genieten =)

  ik zie dat friso nòg zo’n brilletje heeft btw (had je m’n smsje wel gekregen dat er hier één ligt?)

  applaus voor rogier en tot snel allemaal, want was.was.het.weer.gezellig =)

 3. Bibi schreef:

  Zo te lezen hebben jullie een fantastische weekend gehad. En het was prachtig weer. Ik heb er ook op en top van genoten. Hier in Amsterdam was het Uitmarkt. Zo gaaf! Maar helaas kan ik niet lang staan. Ik had graag naar het musical sing along willen gaan. Ach, volgend jaar weer!Maar dan met 2 boefjes!

 4. Billy schreef:

  wow, dat was best een gevuld weekend, Inge (x 2)!
  Stoepranden? Wat houdt dat in? Heb ik nog nooit gehoord/gezien…
  270 euro voor een half uurtje, dat zou ik toch ook niet geven. Een luchtballonvaart heb ik wel al meegemaakt, maar dat vliegt toch langer dan een halfuurtje en is ook zo duur niet.

  Fijne maandag, Inge!

  Billy

 5. In ieder geval je hebt niet je eigen hoeven te vervelen.zo even nog wat onder nemen en dan zit het er weer op, geld ook voor het korte maar o zo fijn weekend met zon nartuurlijk. En even je helemaal uit-leven als ‘kind’ is nooit niet weg.

 6. Pia schreef:

  Nou jij hebt in ieder geval het mooie weer flink benut, gezellig hoor. En stoepranden….voor mij zeker 30 jaar geleden, maar ja voor je het ook weet zit je op de meeste plekken gelijk onder een paar autobanden

 7. miss Marple schreef:

  Mooi verslag en al even mooie foto’s van jullie superweekend. Wat een mazzel dat het net zulk mooi weer was! Haha…stoepranden, dat deden wij vroeger ook in de straat, leuk!

 8. Herman schreef:

  Goeiedag zeg, dat is een weekend waar je doordeweeks van moet bijkomen zou je denken.
  Leuk dat bijpraten met vrienden.
  Wat dat éénwieleren betreft kan Rogier nu dus met Niels in de strijd. Die heeft er al een paar jaar één.
  Zo’n Zeppelin heb ik een tijd niet gezien zeg. Cool. Zou alleen niet weten of ik mee zou durven.
  Nou, en iedereen heeft nu zijn normale ritme weer opgepakt? Wij liepen al twee weken op jullie voor. Het zomerweer lijkt trouwens ook wel helemaal ten einde….
  Groetjes!
  Herm.

 9. Leo schreef:

  Ik ben natuurlijk blij met de beelden van die zeppelin…..maar hoe gaat het met je werk Inge? Nog steeds leuk en naar je zin?

 10. Aukje schreef:

  Top weekend dus 🙂
  Leuk.
  Stoepranden, als kind. en ietwat ouder kind, veel gedaan, maar kan hier in de buurt echt nergens meer.
  Jammer hoor, vond ik altijd erg leuk.
  Momenteel lijkt het wel herfst.
  Wat dat betreft hadden jullie geen beter weekend uit kunnen kiezen.

 11. galder schreef:

  nou heb ik alweer een heel eind niet gelogt en ik ben nog niet eens op vakantie geweest. binnenkort nog eventjes de zon opzoeken, want die heb ik deze zomer toch wel een beetje gemist. dus van dat loggen zal ook weer wel niet zo veel komen !

  brabantse groeten en houdoe !

 12. Leuk te lezen dat je een superdag hebt gehad en dat wij daar aan konden bijdragen. Wij hebben het zelf ook heel erg naar ons zin gehad op het Coverbandfestival.

  Wil je ook een leuk bericht achterlaten in ons gastenboek? http://miracle-online.nl/guestbook/

  Tot een volgend optreden! Volgende is in Lisse op 19 september.

  The Miracle boys!

 13. Carola schreef:

  Een paar leuke dagen heb je gehad. Gezellig!

 14. Lara schreef:

  Dat klinkt allemaal hartstikke leuk zeg. Inmiddels zit de eerste week back to normal er al weeer voor de helft op… Maar dat is misschien ook weer lekker toch?
  Liefs x

 15. fijnegozer schreef:

  Jullie hebben wel heel veel gedaan he. Die Zeppelin zag ik hier in de buurt ook vliegen. En dag later zag ik ‘m op vliegveld Zestienhoven (Rotterdam) aan de grond staan. Wel vreemd dat jullie niet ff een rondvlucht gemaakt hebben hoor. :)))

 16. Jenny schreef:

  Weer erg gezellig! Stoepranden, och…..zo leuk, zie je helemaal niet meer ( tja, wat nog wel )!
  Die Zeppelin, tijdens de Wereldhavendagen, natuurlijk in Rotterdam…haha!,kun je ook een rondvlucht maken boven de stad en de haven!
  Groetjes!

 17. Albert & Mara schreef:

  Inderdaad Inge een leuke bijkletslog. We zijn weer helemaal op de hoogte van wat je zo allemaal gedaan hebt de afgelopen tijd. Voor wat betreft het nieuwe schooljaar, succes met de jongens, en jij met je nieuwe job.
  Bevalt ie je nog steeds?

  Vanuit een nog steeds zomers Andalusië, ruim 30 graden, een uitbundig schijnende zon en een licht windje – wat wil een mens nog meer – een hartelijke groet van ons. Saludos de Albert y Mara

  P.S. We begrijpen dat je geen tijd (of zin) meer hebt om onze fotolog te bezoeken? Niets is verplicht hoor, het viel ons alleen op!

 18. Maurice schreef:

  mooi overzichtje inge. Mijn oog viel vooral op ‘stoepranden’, wat heb ik daar als kind een hoop lol aan mogen beleven. Was een goeie training voor handbal dat ik 20 jaar beoefende.

 19. jan schreef:

  Ik heb je email address niet, en de computer van Inge ligt plat, dus ik doe het zo maar even.
  Er was hier vandaag een jongen op het werk met ook een eenwieler daar hebben we even wat filmpjes van gemaakt aangezien hij het wel heeeel goed kon.
  Kan Rogier wat inspiratie opdoen 😉
  Je kan ze hier downloaden:
  http://www.ical-mac.com/eenwiel.zip

  Groetjes,
  jan

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada