calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Bob de (hutten)bouwer

Huttendorp

Afgelopen week hebben de jongens een hut gebouwd in het huttendorp. Een week lang hebben ze getimmerd, gezaagd en weet ik wat allemaal nog meer. Helaas viel er heel veel regen dus het was zaak de hut zo snel mogelijk waterdicht te hebben. En dat is gelukt.

Rogier en Friso kregen natuurlijk ook hulp. Nico, Thomas en opa vonden het wát leuk om zo nu en dan te helpen. Ik was meer van de voedselvoorziening. 🙂 De hele dag waren de jongens op het terrein te vinden want de kids zelf hadden niet zoveel last van de regen. Er ontstond ook een levendige (ruil)handel: bij de ene hut kon je pannenkoeken kopen, bij de andere snoep. Rogier en Friso verkochten cake-jes, inkoop per 20  stuks voor 2 euro, en ze verkochten ze voor 40 cent per stuk. Winst 12 euro. Niet verkeerd toch? En de winst werd eerlijk verdeeld.

De laatste avond werd er gegeten in het huttendorp en kwam de brandweer langs om de kids te trakteren op een lekker schuimbad en daarna een koude douche. Gelukkig scheen er toen een klein zonnetje. Toen werd het startsein tot slopen gegeven. Binnen no time was er niks meer over van de hut. Gelukkig hebben we de foto’s nog 🙂

210820080252108200802621082008028

2108200803021082008031_3

2108200803421082008035

2108200804021082008042

2108200804521082008047

2108200804821082008049_2       

15 Responses to “Bob de (hutten)bouwer”

 1. fijnegozer schreef:

  Heejj wat gaaf joh. Hadden ze dat in mijn tijd maar. Leuk voor die knullen (ja bedoel ik ook Nico mee)he. En wat een handelsgeest, dat had ik op die leeftijd ook behoorlijk.

 2. J@n. schreef:

  En die foto’s zijn wel heel leuk geworden. Wel een georganiseerde bende daar zeg, maar wat zullen ze het naar de zin hebben gehad!
  Gr. J@n.

 3. Billy schreef:

  wat een heerlijke activiteit moet dat geweest zijn! Het huttenbouwengevoel van vroeger komt hier ook weer kriebelen als ik dat lees…

  Die voedselvoorziening is dan ook wel jouw terrein hé, Inge…

  Groetjes,

  Billy

 4. Aukje schreef:

  Onze kids gingen vroeger altijd naar het vakantiebos.
  Was ook altijd een week vol, van activiteiten.
  Leuk, zo ook je foto’s!!

 5. inge schreef:

  wat gaaf dit! jan vertelde wel eens dat er bij hun voeger ook zoiets was, wikki-stad ofzo, helemaal super vond ‘ie dat ook toen!

  hé meis, zie je zaterdag! hoeveel huttenbouwers neem je mee? ; )

 6. Zo de kids hebben zich in ieder geval niet hoeven vervelen in de vakantie…Het beestje moet maar een naam hebben hutten bouwen.Het is goed gelukt zo te zien.

 7. Dennis schreef:

  Kijk eens aan wat een Bob de Bouwerts…

 8. Carola schreef:

  Wat een leuke activiteiten!
  Succes voor Rogier, op naar de finale!

 9. Jenny( colibri ) schreef:

  Wat een super leuke week moet dat geweest zijn! Heerlijk, bouwen en zagen en timmeren.Leuke foto’s joh!
  Wij bouwden vroeger boomhutten bij ons aan de overkant, die hoefden we niet af te breken, de volgende dag gewoon weer door met spelen en timmeren etc. Ook bakken natuurlijk, rauwe aardappels en waterige pannekoekjes…..maar wat was het lekker!
  Lieve groetjes!

 10. miss Marple schreef:

  Wat moet dat leuk geweest zijn voor die jongens! En zakelijk inzicht hebben ze ook al, dat bewijst de verkoopaktie met de cakejes wel! 😉

 11. Leo schreef:

  Prima voor die mannen. Herinner mij uit het verleden ook van dit soort activiteiten. Was wel altijd teleurgesteld om te horne dat men ook al die bouwwerken weer afbrak. Zonde van mijn creatieve werk. Achteraf allemaal logisch natuurlijk, maar toch. Je bouwt voor de eeuwigheid…..

 12. Maurice schreef:

  dit lezend, moet ik eraan denken dat we bij een gebouwde hut dan ook nog fikkie gingen steken en dan aardappelen poffen.

  ruig jong!

 13. Pia schreef:

  Heerlijk dat soort weken he, zeker in de laatste vakantie week. Die van mij gingen wel eens naar de indianenweek in de speeltuin. Hanenkam scheren, rode haarspray er in, indianentooi op en genieten maar. En inderdaad vader deed net zo hard mee hoor, ook hanenkam hahahaha, lak aan de hele wereld.

 14. Lara schreef:

  Wat een onwijs leuke happening is dat toch elk jaar en hun hut was weer super! x Lara

 15. thamara schreef:

  Hier hebben ze ook de hutenbouw vorige week gehad, Hartstikke leuk en na afloop van de week zijn ze allemaal op een hoop ritueel verbrand met de fanfare erbij en een lampionoptocht. Het was 1 groot feest. Toch ging het mij aan mijn hart om al die kunstbouwerken van de kinders in rook op te zien gaan

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada