calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

18 jaar

Love and Married

Vandaag, 17 augustus, is het alweer 18 jaar geleden dat Nico en ik in het huwelijk zijn getreden. 18 jaar, waar blijft de tijd? 3 kinderen, een ander huis en wat huisdieren verder…… Vanochtend heb ik het trouwalbum eens opgezocht en het met een glimlach nog eens doorgebladerd. Mooie herinneringen kwamen vanzelf weer bovendrijven……

18 jaar, en nog steeds gelukkig met elkaar. Of gelukkig nog steeds bij elkaar 😉 Er lag een prachtig cadeau vanochtend op mijn ontbijtbordje. Een pandora armband met als bedel een hartje. Lief hè? Het zit wel goed tussen ons!

IngeenNico.jpg picture by Webpost

NicoenInge.jpg picture by Webpost

   

18 Responses to “18 jaar”

 1. J@n. schreef:

  Gefeliciteerd Inge & Nico, al is het dan wel geen echt jubileum het zijn toch maar even 18 jaar, das meer als er tegenwoordig velen kunnen zeggen. Maak er een leuk feestje van Inge.
  Gr. J@n.

 2. Billy schreef:

  proficiat, Inge!!!

  Heerlijk om dergelijke logjes te lezen, heftig feest vanavond?

 3. Tes schreef:

  Lieve Inge en Nico, natuurlijk van harte met jullie trouwdag! Vanuit deze kant van het land drink ik een lekker drankje op jullie!
  Dikke kus tes

 4. Lara schreef:

  Gefeliciteeeeeeeeerd! x Lara

 5. fijnegozer schreef:

  Van harte gefeliciteerd Inge en Nico. Prachtige foto’s joh!

 6. inge schreef:

  een dagje te laat, maar van héél erg harte meis, ook voor nico! 18 jaar!!! wat een prestatie! en of het goed zit! dat voel je als je bij jullie thuis bent. het zit gewoon helemaal goed, met die drie mannen van jullie erbij. gefeliciteerd meis en op naar de volgende 18!

  (en ik had ‘m al gezien, jullie trouwfoto, maar ik zit hier weer te gniffelen *hihi*)

 7. Pia schreef:

  Oeps dus ook een dag te laat, maar alsnog van harte he. Hoop dat jullie een gezellige dag hebben gehad en op naar de volgende 18 jaar zullen we maar zeggen.

 8. Nog gefeliciteerd met jullie huwlijksdag(al is dat wel een dag te laat).

 9. Leo schreef:

  Tuurlijk lees ik dit een dag te laat! Excuses daar voor. Van harte proficiat Inge en wat een leuke plaatjes zeg. Je zou diezelfde foto’s nog een keer moeten maken in je huidige outfit en uiterlijk. Leuke vergelijkingen te maken……Leuke dag gehad? Heb je Nico nog steeds aan de ketting…?

 10. Carola schreef:

  Gefeliciteerd! Mooie jurk had je.
  Je kapsel en die oorbellen, echt uit die tijd. Zo herkenbaar.
  Trouwens je kunt wel heel goed zien op wie de jongens lijken.
  groetjes,
  Carola

 11. Aukje schreef:

  Wat een mooie jurk had je aan!!
  Nog gefeliciteerd!

 12. Bibi schreef:

  Ik ben wel erg laat…sorry!

  Inge en Nico Gefeliciteerd met de viering van jullie 18e huwelijksjaar! Helemaal te gek zeg! 18 jaren!!!!! En je ziet er nog even jong uit als toen!

  Wat zagen jullie er prachtig uit 18 jaren geleden (nu nog hoor)!

  Op naar de volgende 18 jaren 🙂

 13. Maurice schreef:

  3 dagen te laat…….. Maar leuk om zulke foto’s terug te zien. Jij en je kanjer. Dat hoor je helaas niet zo vaak meer. 18 jaar en nog dolgelukkig met elkaar. Dat zijn jullie zef schuld ;-))

  GEFELICITEERD!

 14. Sas schreef:

  Ik was er toen ook al bij. Leuk feest! groetjes Sas

 15. peet schreef:

  Ik span de kroon weer Inge maar alsnog gefeliciteerd en ja jullie zegen en zien er nog steeds gelukkig uit heeeeeerlijk he? Wat een knappe bruid was je en je man mocht er ook wezen hoor! Ja de tijd vliegt staks sta je bij het huwelijk van je eigen zonen hahahaha liefs peet

 16. Theo schreef:

  Ik ben even niet in ‘de lucht’ geweest vanwege onze vakantie … maar die foto’s van jullie huwelijk tonen precies aan hoe het nu met jullie gaat. Nog vele gelukkige jaren wens ik jullie toe.

 17. miss Marple schreef:

  Ok…ik ben wel wat laat maar daarom niet minder oprecht gemeend Inge…van harte gefeliciteerd met jullie 18e trouwdag! Prachtig bruidspaar waren jullie! Hopelijk komen er voorlopig nog 18 goede jaren bij.

 18. Albert & Mara schreef:

  Zeven dagen te laat, maar daarom niet minder gemeend. Felicidades. Inderdaag 18 jaar is een hele tijd. Wij op nine eleven 2x zoveel plus één. Inge je zag er beeldschoon uit èn vooral de kuif van Nico is heel nostalgisch. De buikschuiver ontbrak nog. Kreidler of Zündap? Of toch maar een Puch met hoog stuur. Ach dat zal allemaal voor jullie tijd zijn.
  Nog vele jaren samen toegewenst.
  Saludos de Albert y Mara

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada