calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

@ work

De kop is eraf!

Of liever gezegd, mijn eerste werkweek na de vakantie. Het was weer even wennen hoor, na 3 weken luieren en genieten, om vroeg op te staan en aan ’t werk te gaan. En er was het nodige blijven liggen tijdens de vakantie zodat ik mijn vrije woensdag ook maar ben gaan werken om weer wat overzicht te krijgen.

Fokker1_2 Maar nu is mijn lange weekend lekker begonnen. Ik had er ontzettende zin in om weer bij Fokker aan de slag te gaan. Ik had er voor de vakantie al 3 weken gewerkt en dat was me prima bevallen. Leuke sfeer, leuke collega’s en meer uitdaging in mijn werk. En ook al heeft mijn werk niets met de vliegtuigen te maken, het is ontzettend leuk om deel uit te maken van dit mooie bedrijf.

Nog een leuke anekdote: Een vriendje van Thomas had gehoord dat ik een andere baan heb en vraagt waar ik nu werk. Ik antwoord dus: "bij Fokker." Hij kijkt me wat verbaasd aan en vraagt nogmaals waar ik nu werk. Ik zeg lachend "bij Fokker." "Ja maar", zegt Remco, "wat fokt u dan???????"

32581.jpg picture by Webpost

12 Responses to “@ work”

 1. J@n. schreef:

  Tja, daar denkt zo’n jongen natuurlijk het eerste aan als hij de betekenis van het woord tenminste kent;-)) de rijke geschiedenis van het bedrijf zal hij nog wel niet kennen.
  Geniet van je vrije weekend Inge.
  Gr. J@n.

 2. Leo schreef:

  IK ben toch blij dat je omwille van sommige bezoekers van jouw logje een echt vooroorlogs ontwerp van Anthony Fokker zelf laat zien. Een F-VII-3m. Heel befaamde type dat overal ter wereld werd ingezet. Kijk, als je na vier weken al zo enthousiast bent over je werkkring dan komt het vast goed. Heel fijn (lang) weekend Inge.

 3. Pia schreef:

  Hahaha die reactie, geweldig. Ik zie het helemaal voor me, zoiets zou hier ook wel gezegd worden. Wat zouden ze denken als ik zeg dat ik sopgeit ben ?

 4. Tja werk aan de winkel er moet toch brood op te plank komen. Dan is een lang weekend mooi mee genomen, wens jullie een fijn weekend.

 5. Dennis schreef:

  Fijn dat het zo leuk is. Het is toch altijd even afwachten…

  En ja, zo werken na de vakantie valt altijd weer een beetje tegen. Ik begin daarom ook altijd nooit meteen op een maandag…

  HoiHoi
  Dennis

 6. inge schreef:

  valt me nog mee met die jeugd van tegenwoordig, had ‘ie ook ‘fucker’ kunnen verstaan ; )
  maar lekker an ’t werk dus, goed bezig. wanneer ‘vlieg’ je deze kant nog ’s op? =)

 7. fijnegozer schreef:

  Zolang je maar niet opgefokt wordt he. Leuk joh die nieuwe uitdaging. Hopen dat het zo leuk blijft he.

 8. Billy schreef:

  hèhèhè

  Ook ik heb er mijn eerste (kort) werkweekje op zitten…
  En zo meteen spring ik de fiets op (eerst met de wagen een eindje rijden) om samen met vrienden een tochtje te maken langs de Schelde en de Dender. Hopelijk houdt het zonnetje vol!

  Groetjes, en nog een fijne zaterdag!!!

 9. Maurice schreef:

  Geweldig dat je zo blij bent met je werkgever. En zij zullen dat vast ook met jou zijn.
  Je hebt nog geen antwoord gegeven inge! Wat fok je dan? 😉

  Leo, die weet godsiedomme veel over vliegtuigen, altijd een mening……..

  fijn weekend

 10. miss Marple schreef:

  Whaaaaaaaa……..mooie opmerking! Hij dacht dus dat je bij EEn fokker werkte hahaha. Leuk!

 11. Bibi schreef:

  hahaha…..kinderen! Geweldig he hoe ze soms kunnen reageren. Ze zijn grappig zonder dat ze het zelf weten! 😀

  Gelukkig heb je het nog steeds zo goed naar je zin bij je nieuwe baan.

  Ja, ik ben nu al zo trots op mijn 2 schatjes! Ze hebben een mooi rond gezicht net als hun mama 😉 Verteld mama heel trots! hihihi…Ik kan niet wachten tot de 3D en 4D echo!

  Een fijne zondag!

 12. peet schreef:

  voor mij begint het a.s. dinsdag weer,wat leuk dat je een nieuwe job hebt, had ik weer eens gemist. Enne die uitspraak van die kleine geweldig he?

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada