calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Gezinsuitbreiding ;-)

We hebben weer een hond!!!!

En wat voor één…. Een Schotse terrier (my absolute favorite) van bijna 2 jaar. Na het overlijden van onze vorige hond Youp, hebben we bewust een tijd geen hond gewild. Maar toch, het verlangen bleef.

En dus keken we voorzichtig om ons heen. We wilden weer een jonge hond, maar geen pup. En dan raak je toevallig in gesprek met iemand in de speeltuin. Ze kende ons van gezicht omdat we altijd met de hond door het dorp liepen vroeger. En ze begint een verhaal over een kennisje van haar die door omstandigheden niet goed meer voor haar hond kan zorgen. Het beestje zit 13 uur per dag alleen!!! Een beestje van nog geen 2 jaar oud. Het blijkt een Schotse terrier te zijn….. Nico en ik kijken elkaar aan…..

Afijn, lang verhaal kort: diezelfde avond zijn we gaan kijken bij die mevrouw in Zevenhuizen. Of het zou klikken tussen de hond en ons, en of zij een goed gevoel zou hebben als haar hond naar ons toe zou gaan. We hadden door de telefoon afgesproken dat als het zou klikken we daarna een afspraak zouden maken om het beestje later deze week op te halen. Maar toen we daar over begonnen vulden haar ogen zich met tranen en zei dat ze het gevoel had dat het afscheid nóg erger zou zijn als ze hem nog een paar daagjes zou houden. En toen konden we hem, na een emotioneel afscheid, dus meteen meenemen. En zo reden we tegen middernacht terug met een schat van een hond.

Alfaopdebank.jpg picture by Webpost

Het is een droppie, een poepie en een superlief beestje. Een stoere zwarte ridder op korte pootjes. Een allemansvriendje en goed opgevoed. De andere dag hebben we hem lekker vertroeteld en is hij naar de trimmer geweest en hij voelt zich al lekker thuis.

Alfa_losAlfa_en_sarah 

We zijn allemaal reuze in ons schik met ons nieuwe huisvriendje. Het is ook fijn dat iedereen nog thuis is zodat hij zich aan ons kan hechten. En je merkt aan alles dat hij blij is. We gaan met Alfa nog heel veel mooie jaren beleven.

AlfaenIngelopen.jpg picture by Webpost

Alfa_en_ingeAlfa_en_inge_2

voor grotere foto’s kun je op de foto’s klikken.

 

11 Responses to “Gezinsuitbreiding ;-)”

 1. Leo schreef:

  Wat een schatje zeg. Het zijn schrandere hondjes. Een ‘tikkie’ eigenwijs….Maar een terrier is ook echt een leuk hondje en deze ziet er echt mooi uit. Heel vele plezier er mee….

 2. Billy schreef:

  ik merk het al, die wordt vast je beste vriend, Inge!

  Fijne zondag nog,

  Billy

 3. Aukje schreef:

  Na het lezen van zulke leuke hondenverhaaltjes, wil ik ook wel een hondje.
  Maar is niet slim, zou te lang, te vaak alléén thuis zitten.
  Geniet van Alfa.

 4. Lara schreef:

  Lief! Welkom Alfa, je gaat het vast helemaal geweldig hebben…

 5. J@n. schreef:

  Wat een prachtbeestje Inge, daar kun je nog veel plezier en…. aan beleven, want het zijn wel eigenwijze donderstraaltjes, maar dat maakt het ook juist zo’n leuk hondje.
  Plezier ermee Inge en gefeliciteerd!
  Gr. J@n.

 6. Maurice schreef:

  En wat leuk zeg. Ik las net even oo dat logje over je vorige hond. Ben er van overtuigd dat dit beest geen hondenleven zal leiden.

  Veel plezier.

 7. En zo te zien is ie op de juiste plek gekomen, ja afscheid is iets wat je in je leven moet doen. Maar dan nog is het ook voor een huisdier om afscheid te nemen even slikken. Is ook niet niks.

 8. Pia schreef:

  Die hond gaat vast een beter leven tegemoet als dat ie had, was echt te veel alleen he. Leuk voor jullie en fijn dat jullie nu nog allemaal thuis zijn. Naar mijn maatstaven gaat hij wel een hondenleven tegemoet, hahahaha hier gaat ie voor alles.

 9. inge schreef:

  zo ik was in de bonen gister, had idd je logje hieronder al gelezen, maar glad vergeten weer *sorry* hihi maar dan nu, alfa! ik ben op zich geen fan van kleine hondjes, maar ik zal ‘m het voordeel van de twijfel geven, deal? ; )

  en ik las ook je logje. en de reacties van je twee schatjes. *slik*

  meis, ik mail je snel, in de tussentijd wens ik je heul veel plezier met je nieuwste liefsterdje en lieve groetjes aan de mannen daar!

 10. Dennis schreef:

  Wat een droppie!!! Ik kom hem snel eens in het echie bekijken!

 11. miss Marple schreef:

  Ahhhhhhhhhh…wat een scheetje! Bij mij in de buurt woont er ook één. Die zijn baasje en vrouwtje gingen uit elkaar en het hondje moest weg! Nu is het bij mensen die al een west highland white terrier hadden. Mooi stel bij elkaar dus. Niet lachen, hij heet “van Dijk”. Je hebt een leuk hondje Inge! Fijn dat hij nu een goed thuis heeft!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada