calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Oranje koorts

Ik ben geen voetbalfan, never have, never will . Maar als het Nederlands elftal speelt (en dan bedoel ik alleen de grote toernooien want die oefenwedstrijden interesseren me geen ruk, fluit) vind ik het wel leuk om te kijken. Het sfeertje, het ‘wij’ gevoel…… En ook de kids zijn helemaal ‘into football’. Dus vanavond zitten we voor de buis. Allemaal! Mét oranjetompoezen, bonusaanbieding ;-). Of ze winnen? Geen idee. Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor……..

Dsc_2893Dsc_2894 

11 Responses to “Aan ons zal het niet liggen…..”

 1. inge schreef:

  hihi, never have, never will dus hè ; )

  maar ok, ziet er leuk uit, feestelijk en zo. ik geef toe. (want. Peuter heeft een welpie… sssst ! ; )

 2. Billy schreef:

  als belg ben ik wel jaloers op jullie oranjegevoel. Daar zijn wij belgen veel te weinig chauvinistisch voor helaas…

  Het ziet er trouwens érg goed uit op dit moment, 2-0 voorsprong…vasthouden!

  Groetjes,

  Billy

 3. miss Marple schreef:

  Ik ga zo ook maar even kijken. Hij staat wel aan dus ik volg het wel maar zat tot nu toe even achter de pc. Veel plezier en geniet van de tompoezen en de wedstrijd!
  Groetjes Mar

 4. karin schreef:

  Wij zijn lekker gaan fietsen!
  in de weet dat nederland toch gaat winnen.

 5. j@n schreef:

  Geen slecht resultaat; 3-0 tegen de regerend wereldkampioen! Nooit gedacht met deze trainer!

 6. chavalbueno schreef:

  Ik heb niet gekeken (kon ook niet ha ha) en zal ook niet kijken. Zoals ik op Chaval al schreef zou het fijn zijn als we die eensgezindheid altijd hadden. Om bijv. samen een vuist te maken tegen misstanden in ons land. Gave foto’s Inge.

 7. Voetbal doet mij echt niks, maar als het (EK en of WK voetbal) er aan komt en Nederlands Elftal dan mee doet dan gaat mijn Oranje koorts als een speer los. Zo ook gister avond met 3-0.

 8. Herman schreef:

  Gezien het resultaat zijn jullie nu verplicht om er bij elke wedstrijd van Oranje zo bij te zitten denk ik.
  Voetballers zijn heel sterk in het bijgeloof immers. Volhouden dus 😉

 9. Leo schreef:

  Het heeft geholpen Inge, zijn die Tompoezen al op trouwens? Lekker hoor…..

 10. Maurice schreef:

  Ik had de live wedstrijd niet gezien, had me verslapen (was wat ziekjes). Zag ik de uitslag op teletekst, 3-0. Kijk ik eens niet, spelen ze de wedstrijd van de eeuw………..sukkel dat ik ben 😉

 11. Maurice schreef:

  en jan weer knoteren over v Basten hierboven, heb je met die psv-ers……..;)
  vergeef ‘m!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada