calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Een prima prestatie

Tennis competitie

30052008337 Ik ben coach van het competieteam van Rogier. 5 leuke knullen die graag een lekker potje tennis spelen. 11, 12 en 13 jaar zijn ze. En ze spelen t/m 17 jaar. Tot nu toe waren ze ongeslagen en dat was knap want de tegenstanders waren vaak een kop groter. Maar dat zegt natuurlijk niet alles. Er was echter nóg een team dat tot nog toe alles had gewonnen dus in de laatste wedstrijd moest de beslissing vallen wie er kampioen zou worden. We moesten uit in Langeraar of all places.

Bomen van gasten en ze konden idd goed spelen. Maar echt sportief gedrag vertoonden ze helaas niet. En ‘mijn’ jongens boden veel tegenstand maar verloren nipt hun wedstrijden. Alleen Rogier wist zowel zijn single als zijn dubbel naar zich toe te trekken. Goed gespeeld maar geen kampioen. Wel een verdiende 2e plaats. En ook daar ben ik heel trots op!

Dsc_2885Tennis

DubbelDsc_2886      

7 Responses to “Een prima prestatie”

 1. J@n. schreef:

  Erg goed van die knapen en dus toch een proficiat van mij.
  J@n.

 2. Aukje schreef:

  Hebben ze knap gedaan toch!!!
  Beter een sportieve tweede!!

 3. Theo schreef:

  Yo Rogier ….

  Misschien ging het vandaag niet zo goed met jouw tennisidool (Federer is ingemaakt door Nadal) maar ik vind wel dat jij een kanppe prestatie hebt geleverd.

  Theo

 4. Je kan niet meer en beter doen wat er in je zit.En een 2de plaats daar is toch niks mis mee, ofwel???

 5. inge schreef:

  echt wel stoer !!!

 6. miss Marple schreef:

  Ze hebben alles gegeven, dat is duidelijk en toch…een prestatie hoor! Topkerels die knullen van jou.

 7. Maurice schreef:

  en ook sportief opgevat! Dat is ook belangrijk!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada