calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Helemaal happy

Het leek wel de goed nieuws dag gisteren…….

Ik kreeg een andere baan aangeboden. Helemaal leuk! De sollicitatie kwam wat langzaam op gang maar gisteren hebben we alles afgerond. Helemaal naar mijn zin. Dus binnenkort werk ik bij Fokker. En wat heb ik daar zin in zeg……

Later die dag had Thomas een gesprek op de ICT academie, voor de studie die hij hierna wil gaan volgen. Hij had vorige maand een 3 uur durende toelatingstest afgelegd en die was meer dan goed gemaakt. Laagste cijfer een 7,9, verder een 9,4, 9,6. Hij is dan ook aangenomen! En ook dat is supergoed nieuws!

Dus was ik helemaal blij gisteren, ik stuiterde bijna van blijdschap. En dus ging ik extra lekker koken (en extra veel, want mee-eters) en daarna trakteerde ik iedereen op een ijsje bij Vivaldi.

Dat niet alleen Thomas en ik heel blij waren bleek bij terugkomst. De buren hadden als verrassing ons huis versierd. Wat zeg ik, ons huis versierd, de hele straat! Dhussss…….

En bedankt hรƒยจ ๐Ÿ˜‰

DSC_2877.jpg picture by Webpost

12 Responses to “Helemaal happy”

 1. fijnegozer schreef:

  Dat is inderdaad een superdag voor jullie. gefeliciteerd Inge en Thomas! Maar eigenlijk dacht ik dat Fokker niet meer bestaat.

 2. Billy schreef:

  wow, wat een buren…die leven wel mee met jullie!
  Proficiat met de behaalde job, Inge!
  Wat houdt ie in?

  Groetjes,

  Billy

 3. J@n. schreef:

  Profciat zeg! Fokker? Maar goed alles positief, behalve die versieringen, daar zouden ze mij nou niet zo blij mee maken, maar ja, het zal niet lang blijven zitten;-))
  Gr. J@n.

 4. Aukje schreef:

  Dat wilde ik dus ook al gaan zeggen, Fokker bestaat toch niet meer?
  Mijn EX is daar zo’n beetje opgegroeid.
  Maar daar gaan we het niet over hebben, hartstikke gefeliciteerd!

 5. inge schreef:

  ow meis wat leuheuk ! van heel erg harte !!! had je nog geprobeerd te bellen, maar onze telefoon had kuren : S

  spreek je snel en ook nog van harte voor thomas !

 6. Maurice schreef:

  O ja, je had me idd verteld dat je oude baan je niet meer zinde, dus dit is dan bijzonder goed nieuws. Ik hoop dat je er veel plezier gaat beleven, want dat is toch het allerbelangrijkste aan je werk! Ik ga zo even die link van fokker aanklikken.

  Die versiering? o jee als die a.s. maandag om 23.00 uur maar niet weg hoeft (italiรƒยซ – Nederland is dan gespeeld)

  x

 7. Leo schreef:

  Waar ga je werken voor Fokker Aerospace? In Sassenheim? Top hoor, want alleen die naam al staat garant voor heerlijk werk. IK ben nu eenmaal een Fokkergek, maar dat zal geen verrassing zijn. Daarbij, Thomas ook in ee nieuwe rol…..nu begrijp ik al die vlaggetjes pas die ik links en rechts in het dagelijks leven tegenkom. Nooit begrepen wat die te betekenen hadden, nu wel! Van harte proficiat en succes gewenst natuurlijk.

 8. Wat een geluks dag, ja Oranje koorts dat slaat bij iedereen toe…

 9. Theo schreef:

  Inge,

  Van Willy moet ik vragen of jij nu ook handtekeningen uit moest delen op die springkussendag?

  Verder feliciteren we je natuurlijk met die nieuwe baan bij Fokker (waren die dan niet failliet ?).

  Thomas heeft een superprestatie neergezet. Al dat geknutsel met computers is blijkbaar toch heel nuttig geweest.

  Groetjes en tot ziens/horens.

 10. Inge schreef:

  @ allemaal: Bedankt voor de felicitaties. Fokker is toen idd failliet gegaan maar er is toen ook een doorstart gemaakt (in afgeslankte vorm zoals ze dat zo mooi kunnen zeggen.) Er vliegen nog steeds Fokkers rond. Dus onderdelen en onderhoud is wel noodzakelijk dan zou ik zeggen.
  @ Leo: nee, in Nieuw Vennep.
  @ Willy: nee hoor ๐Ÿ˜‰

 11. Marlies schreef:

  Wat leuk! Wat ga je doen bij Fokker!? Helemaal super!!!!!! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  En wat die oranje vlaggetjes… ik zit er hard over na te denken om ze ook aan mijn huisje te gaan hangen, het staat zo gezellig ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada