calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Onwijs leuk

Ruim een jaar naar uitgekeken 😉

Wat was het leuk hè? We hebben geweldig genoten. Met een huis vol hebben we Praatjesmakers gekeken. Koffie/thee warme appeltaart erbij, helemaal goed! Het was toch spannend wat ze uit zouden zenden maar wat hebben ze er een ontzettend leuk stukje van gemaakt. En nee hoor Peet, niemand heeft het idee dat jij alleen maar op de golfbaan staat en verder niks uitvoert;-). En my Gosh, wat waren wij vaak prominent in beeld als ouders……….

Zmgtibjhqc1 Hoeveel reacties we wel niet hebben gekregen: op school, werk, in het dorp, op de tennisbaan, vrienden, bloggers…… Het lijkt wel of iedereen gekeken heeft. Helemaal leuk!

Het is opgenomen op dvd en het zal binnenkort wel op youtube geplaatst worden en dan plaats ik het hier uiteraard ook nog wel. En als je niet kunt/wilt wachten kun je hier klikken om de uitzending nog eens te kijken.

Volgende week (woensdag 4 juni, 20.30 uur) zijn Friso en Iris nog even kort te zien in de quiz bij Praatjesmakers.    

16 Responses to “Onwijs leuk”

 1. J@n. schreef:

  Uiteraard hebben wij gekeken Inge en het was inderdaad zo leuk als je verteld, ook mooi om te bewaren voor als Friso groot is!
  Gr. J@n.

 2. Maar jullie zijn ook goed in beeld gebracht, toch wel leuk om te zien. Het was echt de moeite om er naar te kijken naar een bruidspaar.

 3. Leo schreef:

  Let op, binnenkort loop je over de rode lopers in dit land in je rol als BN-er….ik zou me alvast maar in iets leuks steken…..je weet maar nooit waarje voor gevraagd wordt…..haha….

 4. Carola schreef:

  Ge-wel-dig!! Ik heb net ff gekeken en vind het super!

 5. fijnegozer schreef:

  Leuk joh, dat je zoveel positieve reacties hebt gehad. Eerlijk gezegd moet ik nog kijken. Maar dat gaat zeker gebeuren binnenkort.

 6. Aukje schreef:

  Helemaal super!!!!
  Was echt geweldig.

 7. Lara schreef:

  Gistermiddag feliciteerde een klant me in de zaak. Ik keek nogal verbaasd… Waarop ze zei: “Met het huwelijk van je neefje!” 😉 Lekker weekend verder, x Lara

 8. Corina schreef:

  He Inge, heb net na veel gedoe het filmpje kunnen zien, geweldig!!! Wat een leuk stel zeg.. Fijne dag Groetjes Corina.
  ps. ga je ook naar de weblog meeting 2 aug??

 9. chavalbueno schreef:

  Ik heb net even gekeken Inge. En ik vind dat ze er een superleuke uitzending van gemaakt hebben. Jullie waren zelf ook nog goed in beeld. Leuk om te bewaren voor later. Je hebt het vast al op dvd gebrand.

 10. Aukje schreef:

  Is het gelukkige stel nog steeds samen :):):)

 11. karin schreef:

  Ah wat jammer nu, ik was nog met vakantie en heb de uitzending gemist. Gelukkig kan ik straks op YT nog even kijken. Ik ken ook een ander echtpaar waarvan het kind als praatjesmaker op TV kwam en ook zij waren veel in beeld. Ik ben heel benieuwd.

 12. Inge schreef:

  @ allemaal, ja het stel is nog steeds verkikkerd op elkaar……

 13. miss Marple schreef:

  Ooooooo…wat geweldig leuk! Ik heb net zitten kijken. Hahaha…Friiso was in Parijs geweest maar had zijn vrouw thuis gelaten. Ook zo mooi dat hij zei: zij krijgt kinderen en ik ben de man! Kostelijk!

 14. Sas schreef:

  Ik heb in een deuk gelegen Ing. Wat is het toch een lekker ventje……..

 15. Maurice schreef:

  Het was een mooi huwelijk hoor! En ze zijn gelukkig nog verkikkerd op elkaar. Als ie 20 is en hij ziet het terug!!!

  Heb je al veel handtekeningen moeten uitdelen, en korting bij de supermarkt gehad????????????

 16. Jenny schreef:

  Onwijs leuk!!!!!
  Haha……wat een leuk stel, Iris en Friso. Huwelijksreis; zéker Parijs!!!
  Kostelijk!
  Groetjes!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada