calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Praatjesmakers update

Eindelijk…..

Vanavond is dan eindelijk de uitzending van Praatjesmakers. Ik ben heel benieuwd. Er is ruim een half uur opgenomen maar er blijft waarschijnlijk maar een paar minuten van over. Dus wat zouden we te zien krijgen? Er schijnt gisterenavond al een klein voorstukje te zien geweest te zijn maar dat hebben wij gemist.

Rond half 9 trekken we de bel eruit, gaat de telefoon op stil en zitten we met zijn allen op de bank voor de tv.

Img_9487Publiek 

 

15 Responses to “Praatjesmakers update”

 1. J@n. schreef:

  Vanavond was er een vooraankondiging van het programma en daar zat jij heel hartelijk te lachen Inge. Ik kijk morgen uiteraard ook hoor.
  Trouwens, dat is vanavond al!
  Gr. J@n.

 2. Vergeet niet de video(of dvd)recorder te zetten he. Veel kijkplezier vanavond. Zonder tv-aansluiting wordt het moeilijk kijken voor mij. Maar bij ‘uitzending gemist’ zal het een dag later ook wel te zien zijn.

 3. geertje schreef:

  ik ga kijken hoor…kijk er elke week naar πŸ™‚
  Es kijken of ik kan ontdekken wiens blog ik lees…waar zit jij?

 4. inge schreef:

  hihi je eigen tv-debuut al gemist dus, ing, lees ik ; ) hahaha

  ik zit er ook hoor. vanavond. ben benieuwd !!!

 5. Leo schreef:

  Heb je dat gemist? Je zat zeer uitgebreid in beeld ook nog…..een minuut of 15 of zo……haha…..nee hooor, ik heb het helemaal niet gezien, maar ben ook niet de primaire doelgroep…..Heel veel kijkplezier toegewenst!

 6. Aukje schreef:

  Ik ga ook kijken πŸ™‚

 7. Wat een leuk stelletje, heb het net gezien op tv. En leuk een gouwe ouwe.

 8. J@n. schreef:

  Net gekeken Inge en het was de moeite waard, Friso heeft de show helemaal gestolen en hij is ook al helemaal onder de pannen.
  Gr. J@n.

 9. Dennis schreef:

  Hallootjes,

  Nou geweldig leuk geworden zeg! Was ook trouwens vergeten wat er allemaal wel niet gezegd werd. Heel leuk om weer eens terug te zien.

  X en knuffel
  Dennis

 10. Lara schreef:

  Wat was het leuk he! liefs van Friso’s geopereerde oom… πŸ˜‰ Lara x

 11. Pia schreef:

  Hoi Inge naar aanleiding van de chat gisteren avond eerst gaan kijken. Nou moet zeggen die twee hebben de show gestolen. Leuk he als ze nog zo heerlijk onschuldig en eerlijk zijn. Ik heb er van genoten. Je kan trots zijn op hem, en je zelf natuurlijk.

 12. Leo schreef:

  Zag er leuk uit hoor en jij was fraai in beeld, dit keer in het echt….een trotse moeder en dat was te zien…..

 13. Maurice schreef:

  Ik was bij een vriendin, en die weet niet dat ik weblog. Ik zei: ‘dat zijn de kids van een collega’ πŸ˜‰

 14. miss Marple schreef:

  Ahhhhhhhhhhhh….baalbaalbaal…!!! Nou heb ik het niet gezien! Ben zo druk met e.e.a. bezig geweest dat ik het logjeslezen heb versloft. En daar moet ik nu voor boeten! πŸ™
  Was het leuk?? Vast wel. Hopelijk wordt het nog eens herhaald.
  Groetjes Mar

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada