calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Iemand een idee?

Wat bedoelen ze hier nu weer mee?

Ik reed van de week hier in de buurt toen ik dit verkeersbord ontdekte. "Huh, zie ik dat wel goed" dacht ik en maakte rechtsomkeer. Om vervolgens tot de conclusie te komen dat ik het wel degelijk goed had gezien.

Geen idee wat ze met het bord bedoelen: Ik deed theorie-examen toen er nog geen navigatiesystemen op de markt waren. Iemand het bord ooit eerder gezien en die mij kan vertellen waarom je je navigatiesysteem daar uit moet zetten? Het verkeersbord staat naast een zwembad, geen militaire basis ofzoiets………….

20052008317.jpg picture by Webpost

Off topic: ik deed het lekker niet en er is niets geks gebeurd. Whahaaaa 🙂

14 Responses to “Iemand een idee?”

 1. inge schreef:

  ??? geen idéé meis. wat een váág bord…

 2. chavalbueno schreef:

  Goh, wat een vreemd bord Inge. Ik ben zelfs nog van voor jouw tijd. In mijn jeugd liepen ze nog met knotsen en in dierenhuiden. Dus nee, ik weet het ook niet. Wellicht waart daar de verschrikkelijke ‘poelgeest’ rond. Dus wees op je hoede.

 3. Arjan schreef:

  Hoi Inge,
  ik weet het niet zeker, maar ik DENK dat dit te maken heeft met een kleine afwijking van de navigatiesystemen… ze doen niet altijd wat de lokale gemeente wil! Dus… het navigateisysteem stuurt je dwars door het historische centrum en over de grachten omdat nu eenmaal de snelste route is, maar dat ik dan ook net de route die de buurtbewoners liever niet hebben dat daar zoveel verkeer is. Het is wel een doorgaande route, maar niet bedoeld voor doorgaand verkeer.
  Ach ja… de computer is nu eenmaal slimmer dan een lokale ambtenaar! 🙂

 4. J@n. schreef:

  Geen flouw idee, Inge. Ik ben nog van voor de tijd van chaval, dus mij moet je helemaal niets vragen. Ben ik onderhand een beetje bezig met een Tomtom en dan moet je hem uitzetten…..Dat nooit!
  Gr. J@n.

 5. galder schreef:

  ik heb ook geen flauw benul !!!
  de groeten !

 6. Adolf schreef:

  Ik denk om te voorkomen dat vrachtwagens té krappe routes nemen door een dorpskern.
  De navigatiesystemen hebben menig vrachtwagen doen vastlopen in oude kernen, waar vervolgens dan ook vaak géén ruimte is om te keren. En die auto erachter? Zeker als waarschuwing niet achter zo’n vrachtwagen de dorpskern in te rijden, want dan staat die ook vast.

 7. Sorry Inge kan je niet helpen(heb geen auto dus ook geen navigatie systeem). Heb dat bord nog nooit van me leven tegen gekomen.Dan heb je nog geluk dat er niks gebeurde.

 8. Jenny schreef:

  Ik denk, dat de Tomtom of hoe ze ook heten, hier van slag raken! Dan weten ze het niet meer??????Hihi…ik zeg maar wat,hoor, maar wel naar aanleiding van een ritje met de Tomtom, hij stuurde mij door het park, over een niet afgebouwde weg en over een fietspad, ik bedoel maar……..!
  Groetjes!

 9. Aukje schreef:

  Ik weet niet meer waar, maar kwam dit bord op een ander blog al eens tegen.

 10. miss Marple schreef:

  Wat een vreemd bord. Ze zouden eigenlijk het hoe en waarom er op een bord ernaast moeten zetten. Geen idee dus.
  Ik wens je een fijn weekend. Groetjes..

 11. fijnegozer schreef:

  Ben je er nu al achter wat het betekent Inge?

 12. Billy schreef:

  het is inderdaad zoals hierboven aangegeven werd, om verkeer door één of andere plaats te vermijden.
  Ik had ff gegoogled voor jou en kwam ook op een medelogger terecht die daar een informatief logje had over geplaatst: http://leidseglibber.punt.nl/index.php?r=1&id=385338&tbl_archief=0

  Fijn weekend, Inge!
  Niet verloren rijden hé!

  Billy

 13. Maurice schreef:

  Nou de oplossing staat er al. Ik heb geen rijbewijs maar dacht ook al dat het te maken zou hebben met ongewenste drukte in een dorpskern. In dit dorp staat er nl ook zo eentje.

  fijne week!

 14. Leo schreef:

  IK denk idd dat men niet wil dat er te veel verkeer door bepaalde straten heen komt dendefren omdat TomTom vertelt dat dit de kortste route is. Iets anders zie ik ook niet zo als juiste antwoord…

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada