calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Dansende dobbelstenen

Ruim baan, want Mien Dobbelsteen komt er aan 😉

Het was moederdag vorige week zondag. En ook hier in huis is dat gevierd natuurlijk. Met taart en cadeautjes waarbij de zelfgeknutselde ketting met bijbehorend gedicht van Friso wel de klapper was natuurlijk.

Rogier liep zich te verkneukelen. Hij had al maanden een cadeau in gedachten en is dat ook zelf gaan kopen. En wát voor cadeau. Dobbelstenen voor aan mijn spiegel in de auto Snoes. Hoe komt tie erop. Wat een leuk en vooral origineel cadeau…… 😉

En dus rij ik al een week met dobbelstenen rond. Het bungelt bij iedere hobbel en na 5 minuten word je er kiekeboe van. Maar ja, je mag een gegeven paard niet in de bek kijken hè? Hilarisch was Friso’s opmerking van de week. Toen die stenen weer bungelden omdat we over een drempel reden: "Hé mamma, je hebt 6 gegooid. "riep hij enthousiast.

DSC_2820.jpg picture by Webpost

Tja, ik laat ze dus nog maar even hangen. De jongens vinden het zo leuk. Maar ben bang dat ze binnenkort toch ergens op de achterbank zullen belanden.

Weet iemand overigens nog of het een betekenis heeft als je met die dingen aan je spiegel rijdt?

11 Responses to “Dansende dobbelstenen”

 1. miss Marple schreef:

  Ahhhh gos wat lief! Hahaha je hebt zes gegooid ;))) leuk!! Of het wat betekent zou ik niet weten.
  Groetjes Mar

 2. Aukje schreef:

  Of het iets betekent, geen idee.
  Als je maar wel op de weg blijft letten! 🙂

 3. Nico schreef:

  Tja, dobbelstenen worden gebruikt in gokspelen en kunnen dus symbool staan voor het durven gokken, durven kansen te nemen.
  Maar of dat verstandig is in het verkeer is natuurlijk sterk de vraag.

  Een andere mogelijke betekenis is toeval: Naargelang de dobbelstenen vallen…. maar ja, of je daarmee ooit op de plaats van bestemming komt….

  Ik zal met Rogier voor de volgende moederdag de mogelijkheden voor een TomTom bespreken, want we willen je natuurlijk allemaal wel weer veilig thuis hebben!

 4. fijnegozer schreef:

  Natuurlijk betekent het wat! Als je zes gooit mag je nog een keer. Dus kom op, opnieuw over die drempel (of heb je er inmiddels drempelvrees van gekregen?).

 5. Billy schreef:

  ik zou’t nie weten, Inge
  Maar een foto nemen tijdens het rijden lijkt me niet echt het geluk te bevorderen….

  😉

 6. Herman schreef:

  Er is blijkbaar wel door iemand over nagedacht. Lees de volgende link maar eens:

  http://www.tue.nl/cursor/bastiaan/jaargang44/cursor24/achtergrond/onderzoek-onderwijs.htm

  Laat je er maar niet teveel door afleiden. Persoonlijk heb ik er een hekel aan, bewegende dingen voor je raam.

  Greetz,
  Herman.

 7. inge schreef:

  haha die reactie van billy !

  meis, ik vind ’t nie wat, sorry. lief hoor, van de jongs, maar eh… *-)

  maar vandaag ben ik blij (duh) dus ik zeg, leuk joh ; ) hahaha en heb herman ook al gefeliciteerd ! spreek je snel, we gaan nu RAP wat afspreken dacht ik zohooo =)

 8. Inge schreef:

  @ allemaal: de dobbelstenen zijn van de spiegel. Té hinderlijk. Had de foto gewoon in onze straat genomen terwijl ik stilstond hoor;-)
  En ik heb Rogier het aankoopbedrag maar teruggegeven. Hij had het van zijn zakgeld gekocht……..

 9. Chevymanrik schreef:

  Hallo even een reactie op de dobbelstenen aan de spiegel dit is iets uit Amerika daar was het de mode om mekaar uit te dagen voor een race op een recht stuk weg een zg acceleratiewedstrijd als je dan naast elkaar stond bij de stoplichtenen je had allebei dobbelstenen aan de spiegel dan keek je mekaar aan en als dan een persoon tegen de dobbelstenen sloeg dan was dat een uitdaging en dan werd er geracet dat is al uit de jaren 50/60 groetjes Chevyman (Rik)

 10. heleen schreef:

  Haha ik lees net dit bericht, ik heb van mn zus en zwager voor mn nieuwe auto ook dobbelstenen gekregen. Ik wist niet wat het betekendne en hing ze dus gewoon op. Later hoorde ik idd ook dat het betekend dat je aan wedstrijdjes bij t stoplicht doet 😉

  Tkan zelfs zijn dat je auto niet goedgekeurd wordt op de APK met de dobbelstenen dr in hangen!

  Zou er dus wel rekening mee houden!!

  Groetjes…

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada