calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Soms komen dromen uit

Ik heb in augustus mijn cybervriendin Bibi gefeliciteerd met haar verjaardag. En sprak daarin de wens uit dat haar allergrootste wens dit jaar uit zou komen. En dat is gebeurd: kijk en lees hier maar.

babybutterfly.jpg picture by Webpost

4 Responses to “Soms komen dromen uit”

 1. inge schreef:

  o was daar al heel lang niet meer geweest, maar wat super ! heb ‘r net ff gefeliciteerd =) en 2, wat een wonder(s) !!!

 2. Bibi schreef:

  Ohhh….lieverd! Dank je wel! Jij geloofde in een zwangerschap toen ik het al bijna had opgegeven. Je gaf een “schop” onder mijn kont toen ik dat nodig had. Door jouw geloof in een zwangerschap, bleef ik ook geloven!

  Ontzettend bedankt voor je steun en geloof!

  A big hugg,
  Bibi

 3. Ja soms komen dromen echt uit.

 4. peet schreef:

  Wat fijn voor Bibi en ja toeval bestaat niet, het is haar van harte gegund.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada