calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Guitar hero

Later als ik groot ben ga ik in een echte band spelen 🙂

Hij had al een paar maanden een gitaar. En oefende steeds met zijn boek en cdtje maar nu heeft hij zijn eerste gitaarles gehad. Van Robert, de gitaarleraar. Een uur lang les, we waren benieuwd of het niet te lang zou zijn maar dat was zeker niet het geval. Robert deed het erg leuk en Friso is nóg enthousiaster dan hij al was. Kijk maar naar dat snuitje op de foto’s.

Dsc_2403_2Dsc_2404

Robert vind dat onze Eddi Christiani Friso muzikale aanleg heeft en erg enthousiast is voor zo’n klein mannetje. Leuk! In ieder geval heeft hij er veel plezier in en oefent iedere dag trouw ‘zijn huiswerk’. Kijk en luister maar mee.

   

Gisteren les 2. En believe it or not maar heel voorzichtig klonken de eerste accoorden van Venus (Shocking Blue) en Nothing else mathers (Metallica) door de huiskamer. Dat belooft wat voor de toekomst 😉

12 Responses to “Guitar hero”

 1. Carola schreef:

  Geweldig, wat knap van Friso! Wat zul jij trots zijn op zo’n getalenteerde kids!

 2. Billy schreef:

  Ik zie ‘m al schitteren op Pinkpop!

  ;-))

 3. galder schreef:

  en dan les 3 : Amy McDonald !!!

  je kunt trouwens beter lijmwijeren dan joetjoepen !

 4. inge schreef:

  hihi en weer zo’n schitterende family-productie ; )

  maar friso, wat een stoertje ! dat zeg ik, nog even en hij speelt mij onder de tafel ! mss binnenkort eens jammen met de grote ster ; )

 5. Adolf schreef:

  Het begin is er, en enthousiasme is ook aanwezig. Nu het ‘later’ en ‘de echte band’ nog.

 6. Leo schreef:

  Ja, nu is het nog leuk, wordt wel anders als de klanken van Metallica worden nagespeeld of Grindgore ineens aantrekkelijk blijken te zijn. Wij maakten dit ook allemaal mee….Uiteindelijk bleek er minder talent in zoonlief te steken dat hij zelf vermoedde en hing hij de gitaar aan de symbolische wilgen. Die muziekvoorkeur bleef overigens……

 7. Jong geleerd oud gedaan, hoe jonger ze het leren hoe beter ze het onder de knie krijgen.En een privé concert.

 8. chavalbueno schreef:

  Wat leuk joh dat hij zo enthousiast is, die kleine vader Jacob ha ha. Ben benieuwd wat het gaat worden als ie wat routine krijgt.

 9. Herman schreef:

  Ziet er goed uit! Ik wil het binnenkort wel eens ‘live’ horen. Ik heb hier wel een paar gitaren staan 🙂
  Hou vol he!

 10. maurice schreef:

  ik heb ook les gehad, maar was zooo talentloos. Blowing in the wind, lukte nog net (Dylan).Daarna nog blokfleit les gehad op de toenmalige pedac.
  sport lag mij beter.

  leuke video.

 11. Bibi schreef:

  Wat goed zeg! En dat na 1 les! Hij heeft zeker talet! Heerlijk om te zien hoe hij aan het genieten is.

  Een fijn weekend!

 12. miss Marple schreef:

  Wat leuk om hem zo te zien genieten! Jammer van de video maar die kan ik helaas niet zien. Of heb je hem er alweer afgehaald? Zie alleen een groot wit vlak.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada