calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Bloemencorso

De fleurigste file van de Bollenstreek

Het bloemencorso, dat is hier wel een begrip. Niet alleen voor ons maar ook voor toeristen. Die komen met bussen vol kijken naar alle mooi versierde wagens. Afgelopen zaterdag reed het corso weer van Noordwijk naar Haarlem. En het was stralend weer. En wij boffen want het corso rijdt langs onze straat: hoe luxe kun je het hebben? 

Bij ons in het dorp is er tegelijkertijd ook een bloemenmozaiekwedstrijd. En als school is dat een heel project. De groepen 1 t/m 3 mogen de hyacinten ritsen groep 4 en 5 steken er speldjes doorheen en mogen kleine stukjes steken en de groepen 6,7, en 8 steken de grote vlakken. Onder begeleiding van ouders natuurlijk. En als school hebben we een naam hoog te houden want we winnen al jaren de eerste prijs. Ook dit jaar weer! Het was dan ook weer reuze mooi geworden. Kijk maar:

mozaiek.jpg picture by Webpost

Terug naar de bloemencorso. Tussen alle praalwagens en personenwagen verhogen muziekkorpsen de feestvreugde. Rogier hoopte op een versierde Hummer maar helaas, die hebben we niet voorbij zien komen. Wel heel veel andere mooie wagens. Hieronder een klein overzicht!

AutoLeeuwen 

Olifant_2Us

PraalwagenPraalwagen1_2

St_ceciliaWagen

ZeilbootDsc_2370 

    

9 Responses to “Bloemencorso”

 1. Billy schreef:

  ik ben ooit met buren naar het corso in Lille geweest, en dat vergeet ik nooit meer (was ook de enige keer dat ik zo’n bloemencorso bijwoonde). Samen met het Keukenhof heb ik daar een bloemendag voor m’n leven gekregen…
  Mooi hé, die wagens!

 2. Adembenemend gewoon, en prachtig vooral knorretje en de rest ook hoor.

 3. peet schreef:

  Goh wat boffen jullie lekker bij de deur al dat moois wat voorbij komt, en het weer zat gelukkig ook mee, fijne dagen alvast, en vooral mooi weer.

 4. galder schreef:

  moet je toch eigenlijhk eens naar de dahliacorso in Zundert komen kijken !

  of bekijken op youtube !

  galderse groeten !

 5. J@n. schreef:

  Geweldig Inge, het is voor ons wat ver uit de buurt, maar ik zie het als een soort carnavalsoptocht met de praalwagens.
  Heel mooi Inge!
  Gr. J@n.

 6. miss Marple schreef:

  Schitterend zijn ze weer. Het lijkt wel of ze elk jaar mooier worden. Bij ons heb je ieder jaar het varend corso. Dan zijn schuiten mooi opgemaakt met fruit en groente. Meestal is het dan toevallig net mooi weer en kun je heerlijk aan de waterkant zitten van de sloten waar ze doorvaren.

 7. inge schreef:

  super ! en nico en jij zitten erbij te kijken of jullie de jury zijn hahaha ; )

  fijne dag vdaag, weliswaar met wat minder mooi weer, maar ach ; )

 8. Anoniem schreef:

  Wat ziet dat er mooi uit joh. Schitterend! Maar even wat anders, van harte gefeliciteerd met de jarige gyneacoloog. Nog vele jaren Nico!! Maak er een fantastische dag van!

 9. Jenny schreef:

  Het ziet er prachtig uit! Mooi gemaakt ook!
  Hé, gefeliciteerd met Nico en een leuke dag gewenst!
  Groetjes!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada