calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Kinderlijke onschuld

Ik heb geen idee waar ik het zoeken moet 😉

Vrijdagmiddag. Ik sta bij school om Friso op te halen. Daar komt hij aangelopen. Met een grote plastic tas waar zonder twijfel een cadeau in zit. "Hoi mam" begroet hij me. "Ik heb een tas bij me. Maar daar zit niks in hoor." "Oh" zeg ik en we wandelen lekker in het zonnetje naar huis toe.

"Weet je dat het bijna moederdag is?" vraagt hij even later. "Nee, dat wist ik niet" zeg ik. "Met Pinksteren" antwoordt mijn kleine mannetje weer. "Oh" zeg ik weer. Hand in hand wandelen we rustig verder. Na een poosje vraagt Friso: "Kijk jij eigenlijk weleens onder mijn bed?" "Hoezo?" vraag ik. "Nou zomaar…… " "Nee hoor, dat doe ik niet" zeg ik. Nu is het zijn beurt om "Oww" te zeggen. "Ook niet om te stofzuigen?" vraagt hij plotseling. "Ja, dan wel" zeg ik "maar dat heb ik toevallig gisteren al gedaan." "En wanneer stofzuig je dan weer?" vraagt Friso. "Oh, over een maand pas" lieg ik 😉 Ik hoor hem zachtjes rekenen. "Dan is het goed. Niet dat ik dat ergens om vraag hoor" zegt hij, "gewoon zomaar…".

We zijn thuis. Friso gaat gelijk met zijn tas omhoog en komt zonder tas weer beneden. Rara waar zou hij die toch gelaten hebben. 😉

11 Responses to “Kinderlijke onschuld”

 1. Zoek en je zult het vinden, misschien onder zijn bed???

 2. inge schreef:

  schatjûhhh !!!

  hier geen kadootje met moederdag. want. stomme jufffies. ik geef op tijd aan dat Peuter er de laatste dag voor de vakantie niet is (want nog in d’vaart), ze mompelt nog wat over op tijd meegeven van moederdagkadootje dan, dat lijkt mij een goed idee, en ze is weer druk met andere dingen. grmbl. kutschooltje. (zo. sorry hoor. moest ’t ff kwijt.)

 3. inge schreef:

  en die vakanties daar duren ook altijd achterlijk lang.
  zo.

 4. Aukje schreef:

  Dit vind ik een heerlijk stukje.
  Geweldig.

 5. J@n. schreef:

  Ja Inge, dat wordt een verrassing! Maar goed dat je nergens vanaf weet;-))
  Gr. J@n.

 6. Lara schreef:

  En dan niet komende week per ongeluk enthousiast de stofzuiger gaan pakken, want dan bezorg je die lieverd een hartverzakking! 😀

 7. Theo schreef:

  Hoi Inge,

  Die BLogjes van jou worden steeds grappiger.

  Willy en ik hebben vreselijk gelachten om
  het verhaal over de collectebus en de tas met geen moederdag-cadeau er in.

  Nog even en je kunt er een boek over gaan schrijven.

  Groetjes en geniet van de zon.

 8. Leo schreef:

  Wat heeft zo’n kind nog een naief vertrouwen in de wereld om zich heen he? Eigenlijk jammer dat het zo snel overgaat!

 9. Billy schreef:

  hahahahaha, erg subtiel was z’n vraag dus niet…
  Dat hoeft ie nog te leren…

 10. Albert & Mara schreef:

  We hebben allebei geGLIMlacht toen we deze blog van je lazen. Geweldig. Soortgelijke voorvallen herinneren wij ons nog wel van de beide zoons. Is al weer een hele tijd terug. Krijgen we met kleinzoon Viggo een reprise? Vast wel.

  Off-topic: Hebben die drie jongens van jou ook 14 dagen vakantie zoals hier? Dan wensen wij je sterkte.

 11. peet schreef:

  ahhhh wat lief hé? Ik weet nog dat wij als kinderen ook voor onze moeder verrassingen maakten, en zo trots als een aap op ons kunstwerk waren, dit zijn dingen die je moet koesteren Inge

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada