calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Zo zijn onze manieren…

Ze zal wel gedacht hebben πŸ™‚

Pling plong, de bel. Ik doe open. Er staat een mevrouw met een collectebus. Dus ik loop naar mijn tas om mijn portemonnee te pakken. Friso vraagt of hij de centjes in de bus mag stoppen. "Natuurlijk" antwoord ik. Dus trippelt Friso naar de deur en laat de muntjes in de bus glijden. De mevrouw bedankt hem hartelijk en loopt het pad af.

Friso loopt de huiskamer weer binnen. De buitendeur staat nog open. Dus ik roep naar hem: "Trek de deur eens achter je dicht joh!" Om vervolgens de mevrouw met de collectebus het pad weer op te zien lopen (bijna rennen) en de deur dicht te zien trekken………..

Ik schoot direct in een gigalachstuip. Maar ben daarna toch even naar die mevrouw gelopen. Om te zeggen dat ik het tegen mijn zoon had.  En gelukkig kon ook zij de humor er van inzien.

_collectebus.jpg picture by Webpost

11 Responses to “Zo zijn onze manieren…”

 1. J@n. schreef:

  Dat is nou humor in de praktijk Inge, hi hi hi, dat is meestal de beste! De humor ligt op straat….Van wie zou die uitspraak zijn, maar hij is waar!
  Gr. J@n.

 2. Jenny schreef:

  Hihihi……….zit hier behoorlijk te grijnzen!
  Groetjes!

 3. Ja maar je weet maar nooit tegenwoordige tijd, gelukkig dat ze het kon begrijpen.

 4. Billy schreef:

  Hahahahaha….ik zie het zo voor me!

  πŸ™‚

 5. inge schreef:

  hahaha heb jij weer ! gelukkig had je nog wel wat gegeven, anders zou ze helemaal gedacht hebben … (of zou ze dan niet terug gelopen zijn ? ; )

 6. fijnegozer schreef:

  Dat arme mens is zich rotgeschrokken πŸ™‚

 7. Aukje schreef:

  Arme ziel :):)

 8. miss Marple schreef:

  Hahaha mooi is dat! Gelukkig kon ze de humor er wel van inzien. Fijn weekend.

 9. Lara schreef:

  Als collectant weet je af en toe echt niet hoe je moet reageren, dus ik kan me voorstellen dat ze in eerste instantie dacht dat je het tegen haar had. Ik heb al zoveel vreemde dingen meegemaakt… Ik zou ook terug gerend zijn en helemaal dubbel hebben gelegen, als je het uitgelegd had.

 10. Leo schreef:

  De strenge kant van ons aller Inge werd even zichtbaar, ook voor de dame met de collectebus, die nu overal rondvertelt dat op nummer………een bitch woont……:)

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada