calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Weer in de lucht

Hoezo internet verslaafd πŸ˜‰

Vanaf donderdagavond hadden we geen internet verbinding meer. En ja, de rekening was wel betaald. Router en modem resetten hielp geen fluit. De lampjes deden het allemaal maar het internet kwamen we mooi niet op.

Gebeld met de helpdesk dan maar van planet. Een 0900 nummer natuurlijk, maar goed, wat moet je anders? Na een half uur met helpdesk lijn 1 allerlei testjes te hebben uitgevoerd werden we doorverbonden naar de 2e lijn. Het goede nieuws was ondertussen dat er bij ons niets stuk was. De fout lag bij hen. En na bijna een uur aan de lijn te hebben gehangen kregen we te horen dat er grote storing was geweest bij hen. Dat bijna iedereen die op die server zat weer internet had BEHALVE een kleine 150 abbonees. En guess what? Inderdaad, daar zaten wij ook bij. Storing zou tot maandagochtend kunnen duren…..

Ik heb nog nooit zoveel mensen hier in huis (mezelf inclusief) balend zien kijken toen Nico het nieuws vertelde. Maar gelukkig deed in de loop van de zaterdag het internet het weer en loopt iedereen hier weer fluitend rond πŸ™‚    

7 Responses to “Weer in de lucht”

 1. J@n. schreef:

  Ik herken het helemaal Inge, omdat ik het zelf een paar keer heb meegemaakt en dan was bij mij het service nummer 0900 te bellen voor de prijs van Γ’β€šΒ¬ 0,70 p/min. Voor dat geld houden ze je graag lang aan het lijntje… Gelukkig werkt het weer.
  Prettig weekend. J@n.

 2. Herman schreef:

  Jullie zouden goede kandidaten zijn voor ‘Groeten uit de rimboe’
  πŸ™‚

 3. Leo schreef:

  Ik baal al als Weblog.nl er even uit ligt of een favoriet forum een probleem heeft. Wat zijn we toch afhankelijk geworden van al die draadjes he?

 4. fijnegozer schreef:

  Dat is toch om gestoord van te worden.

 5. Ja en dan zie je eens dat je dan internet verslaafd bent, als het dan niet doet. Gelukkig dat alles nu weer doet, kun je er weer tegen aan gaan.

 6. miss Marple schreef:

  Wat is dat toch vervelend. Ik heb het hier van wanadoo een paar keer gehad. De eerste keer ook de helpdesk gebeld, en ook bijna een uur aan de lijn geweest. Nu wet ik zelf wat ik na zo’n storing moet doen als ik event. nog niet online ben. Maar balen is het zeker!!

 7. Billy schreef:

  het is een echte nachtmerrie, geen internetverbinding meer…..brrrrrr!

  πŸ˜‰

  Groetjes, Inge!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada