calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

4×4 fun

Aanmodderen, modderhappen maar vooral heel veel lol!

Zondag was er terreinrijden in Spaarnwoude. Het was dit keer georganiseerd door de 4×4 club uit ’t Noorden. Herman reed ook, met Niels als bijrijder. Het leek Rogier en mij daarom leuk om er te gaan kijken en wat gave actiefoto’s te maken dus reden we er samen naar toe. In Snoes natuurlijk 🙂 Het werd nóg leuker toen bleek dat Niels en Rogier op de achterbank pasten en ik dus op de passagierstoel plaats kon nemen. We mochten mee het terrein in, zo gaaf !!!!!

Auto_volgeladen_3Auto_in_de_prut_2Door_de_plassen_2   

Dit was the real thing het echte werk, overal prut, bulten en kuilen. De ene na de andere terreinauto reed of zoog zich vast. En werd er in de meeste gevallen vervolgens weer door een 4×4 collega uitgetrokken. Maar er reed een heuse Unimog rond die echt iedereen los wist te krijgen.

Echt_vastMudmaniacsMoi   

   

Ik zat dus met mijn fotocamera voorin en probeerde mooie foto’s te maken. Maar soms klikte ik en dan reed Herman net over een bult of door een kuil. En dan had ik weer een plaatje geschoten van het dak van de Soes 🙂 Maar gelukkig zijn er veel wel gelukt. Er zitten mooie actiefoto’s bij. En dat de zon zo lekker scheen maakte het plaatje helemaal compleet.

Uitzicht_vanuit_de_autoSpettersModderbanden

Ook Rogier vond terreinrijden erg gaaf en stoer. De smile, die hij kreeg toen hij hoorde dat hij mee mocht tijden, is niet meer van zijn gezicht af geweest. En hij hielp dapper mee om, als we vastzaten, samen met Niels een boomlint om een boom te leggen en de lier daaraan te bevestigen. Tot zijn knieën in de prut. Helemaal goed toch? En wat het tweetal ook enorm leuk vond was om steeds in een modderkuil te ‘jumpen’. Hun laarzen liepen vol en zogen vast, maar een lol dat ze samen hadden………..

Lieren_2Omhoog_2Modderjumpen   

Het was, zoals gezegd, enorm leuk. En leerzaam! Want zo weet ik nu ook weer dat als er prut in de startmotor zit je er gewoon een paar keer hard op moet slaan. En dat je, als de koppeling vol loopt met zooi, je met een hogedrukpomp, gevuld met water, je koppeling weer kunt proberen schoon te spoelen. En dat modder spekglad kan zijn: want toen ik uitstapte om een mooie foto te maken toen we vastzaten en lag ik meteen onderuit. En toen ik weer overeind krabbelde zakte ik diep in de modder weg….  Maar ach, who cares? We hebben weer een geweldige leuke dag 4×4 dag beleefd. Thanks Herm!

ModderpootjesMotorkap_2Soes_en_snoes_2   

En als jullie willen weten hoe Herman zijn 4×4 avontuur heeft ervaren, kun je hier klikken! En wil je alle foto´s zien, klik dan hier!

   

17 Responses to “4×4 fun”

 1. Herman schreef:

  Leuk dat jullie er waren!
  We hebben er nu een hele mooie foto reportage aan overgehouden, en een gezellige middag. Ook al was ik erg druk met sturen en lieren enzovoort….. 🙂
  We troffen het enorm met het weer. Mooi zonnig, prima voor mooie foto’s.
  En het terrein….. dat was weer geweldig slecht! En zo willen we het hebben 🙂
  En zelfs met z’n vieren in de Soes kwamen we er nog best redelijk doorheen toch?
  We hebben alleen wel wat veel prut mee naar huis genomen…. aan, onder en in de auto…. en aan onszelf. Haha.

 2. inge schreef:

  oh super zeg ! vooral die foto’s van jouw boys aan het trekken ook hahaha lukte ’t ze ? ; ) ga zo ff die andere foto’s ook nog kijken, maarreh… wat een wéértje hè ? word je er ook zo blij van ? =) fijne dag nog meis, lieve groetjes !

 3. karin schreef:

  Hee wat spectalulair. Wat is het volgende plan?

 4. J@n. schreef:

  Mooie reportage inge, maar geef mijn porsie maar aan fikkie hoor!
  Fijne dag nog. J@n.

 5. Billy schreef:

  het lijkt me wel eens leuk om mee te maken, maar dan liefst niet met m’n eigen wagen (die daar trouwens ook niet voor geschikt is).
  Hing je dan vol modder en stof na afloop, Inge?

  Fijne dag nog!

  Billy

 6. Een ding je moet er niet al te vies voor zijn om dat te doen.Volgens mij wel een leuk dagje geweest of niet???

 7. Aukje schreef:

  Dat heb je leuk samengevat zo!!

 8. Lara schreef:

  Helemaal gaaf, dat zie je zo! 😉

 9. fijnegozer schreef:

  Is modderworstelen niks voor jullie?

 10. Anders schreef:

  Há ! Da’s toevallig. Wij waren zondag op het Horper Hanebal
  foto’s hier !

 11. Jenny schreef:

  Super gaaf!
  Wat een zooitje zeg, die modder, maar lijkt me erg leuk om zoiets mee te maken!
  Leuke foto’s ook!
  Groetjes!

 12. miss Marple schreef:

  Ziet er gaaf uit op die foto’s. Jullie zullen er wel lekker uit hebben gezien bij thuiskomst. 😉

 13. jolien schreef:

  Ziet er goed uit zeg!

  Toch een stuk stoerder dan mijn squashen van deze week.

  🙂

 14. Sas schreef:

  Oh Ing, wat gaaf….. mooie foto’s heb je ook gemaakt…… Jij bent echt stoer!!!

 15. peet schreef:

  Dat ziet er idd modderig uit, als je maar lol hebt hahaha ik ben een keer met mijn oudste neef meegeweest, die deed dat ook een tijdje, maar ik vind het zelf niks om eerlijk te zijn hahaha maar ja je kunt ook niet alles leuk vinden. Fijn weekend voor jullie

 16. Leo schreef:

  Ja dat heb ik ook een paar maal meegemaakt. Modder, modder tot zijn oren, zal je straks haar moeder horen…….

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada