calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Praatjesmakers update

De opnames waren respectievelijk 5 november en 16 december 2006. Friso was toen nog aan ’t wisselen en had kort haar met een kuifje. Ze zijn in de kerstuitzending van 2006 en in juni en juli 2007 een paar keer kort voorbij gekomen in de babbels van praatjesmakers. Maar de uitzending ‘op de bank bij Jochem’ was nog steeds niet uitgezonden. Het programma is sinds de zomerstop niet meer op televisie geweest.

Vanaf 7 mei a.s. beginnen de nieuwe uitzendingen weer lazen we op de speciale praatjesmakerswebsite. En Friso en Iris zitten er weer in. Ze zijn kort te zien in de quiz op woensdag 28 mei en 4 juni a.s. We krijgen per post te horen wanneer Friso en Iris ‘op de bank bij Jochem’ te zien zijn. Zodra dat bekend is zet ik dat natuurlijk ook direct op mijn blog.

Wil je wat oude opnames zien? Klik dan hier of hier.

IMG_9498.jpg picture by Webpost

       

14 Responses to “Praatjesmakers update”

 1. inge schreef:

  helemaal leuk ! ik ga kijken ! maarreh… wat duurt zoiets toch achterlijk lang. zitten we naar schattige kindjes te kijken die in real life al een scooter hebben dalijk ; ) hahaha

 2. inge schreef:

  ow en hieronder : stoerrr !!!

 3. Uit de goeie oude tijd, zullen we maar zeggen…Is nooit niet weg laat op tv komen beter dan nooit.

 4. J@n. schreef:

  Doen ze dat met Jos Brink nog uitzenden? Het is in ieder geval heel leuk zoals altijd. Ik ben zowiezo een fan van dat programma en mis maar weinig uitzendingen, dus deze zal ik zeker zien.
  Gr. J@n.

 5. Karin schreef:

  Wat leuk!

  Ik schrijf het op mijn kalender dan ga ik zeker kijken. Volgens mij ben ik dan net weer terug van vakantie. Ik vind die Jochem van Gelder ook zo’n leuke vent.

 6. fijnegozer schreef:

  Waarom moest dat nou zo lang duren he. Juist bij zo’n programma moeten ze beseffen dat zoiets niet aan de kinderen uit te leggen valt. En als trotse ouder wil je ook niet zolang wachten. Ik vind dat heel onproffessioneel van de NCRV. Het gaat echt voor de volle 100% om hun eigen belangen. En als de opnames eenmaal voorbij zijn mogen de kinderen het uitzoeken. Al met al zal de uitzending zelf zeer zeker de moeite waard blijven hoor. En ik ben oprecht nieuwsgierig naar wat jouw ‘praatjesmaker’ te kletsen heeft.

 7. jolien schreef:

  Wat lief zeg! 🙂

 8. Bibi schreef:

  Wat een leuke foto!

  Ik ga zeker weer kijken!

  Ik heb je trouwens een update verzonden via Hyves!

 9. Jenny schreef:

  Zo! Dat duurt lang! Ze zijn inmiddels haast getrouwd! Nee, geintje, maar wel jammer dat je er zolang op moet wachten! Herinner ons nog maar eens tegen die tijd!
  Groetjes!

 10. Leo schreef:

  Eens een ster, altijd een ster hoor……maakt niet uit hoe lang het duurt. Dat vergeet je nooit meer. Zeker niet als kind. Zolang er maar geen sterallures komen, want dat verstoort het familiegevoel zo snel….

 11. Lara schreef:

  Spannend!!!
  Jammer dat het zo lang moet duren, maar goed, ons geduld gaat beloond worden en de roem duurt nu ook extra lang zullen we maar denken… 😉 Dit levert weer nieuwe hilarische verhalen op wanneer je met hem in winkels bent! x

 12. mootje schreef:

  Leuk, ik zal het in de gaten houden.

 13. Sas schreef:

  Hè hè, eindelijk ……

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada