calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Een blauwtje gelopen?

Vandaag is rood blauw de kleur van de liefde mijn kuit!!!

Kuit_4 Oké, ik moet zeggen dat als ik me stoot ik snel blauwe plekken heb (dankzij het zgn. Sikken gen) maar dit is zelfs voor mij een joekeloeris van een plek. 15 x 15 is hij ongeveer. En nog pijnlijk ook!

Geen idee waaraan ik me heb gestoten maar ja, dankzij dat beruchte Sikken gen ben ik dan ook vergeetachtig en onhandig! Verder is het hebben van dat gen niet zo vervelend hoor. Sikken hebben humor, een goed humeur, zijn positief ingesteld, hebben vaak mazzel (het zgn. Sikkengeluk) en ga zo maar door!

Gelukkig is het geen rokjesweer……..

16 Responses to “Een blauwtje gelopen?”

 1. inge schreef:

  zó hé ! ik ben ook van de snel-blauwe-plekken-en-hoe-kom-ik-dáár-nu-aan ? maar zo’n grote ? en dan niet weten waarvan ? pff…

 2. J@n. schreef:

  Met mijn medicijnen heb ik ook snel blauwe plekken, maar zukke grote….wat heb je toch gedaan meid?
  Bij de weg, wat is sikken? Sikkens is een verfmerk, maar sikken…
  Fijn weekend. J@n.

 3. Theo schreef:

  Jeetje Inge, hoe groot was die vrachtwagen ??

  Nu maar hopen dat dat hematoom weg is voor het ‘korte rokjes’-weer is aangebroken

  Sterkte ermee.

 4. Ai Inge, das niet zo fijn maar je krijgt wel de kleuren van de regenboog(als het moet gaan slinken).Ikzelf stoot ook zonder erg dat ik op eens zeg als ik een blauwe plek zie van, hoe ben ik daar nu weer aan gekomen.

 5. peet schreef:

  jeetje wat een joekel Inge, we moeten jou maar stootbandjes omdoen hahahahahaah ik hoop dat het weer snel weg id meid lijkt me niet prettig.
  Fijn weekend

 6. Marlies schreef:

  jeeutje!!!!!!! Die is niet mis!! Sterkte!

 7. Leo schreef:

  Door de kennis over je woonomgeving denk ik ook meteen aan Sikkens, maar dat zal weinig met deze verkleuringen van doen hebben toch? Is dit iets dat zo maar spontaan optreedt? Of moet jij je er voor stoten of zo? Ziet er akelig uit hoor………

 8. Jenny schreef:

  Tjemig…..geen lullig plekkie!
  Dat sikken, heeft dat met stolling te maken?
  En komt dat door je medicijnen?

 9. Inge schreef:

  @ allemaal: het is idd. geen lullig plekje. En vlak erboven (net onder mijn knie) komt vast weer een hele grote. Want ik stootte vanavond mijn knie zo hard dat hij helemaal open ligt.
  Sikken is een deel van mijn meisjesachternaam. En aangezien er in die familie veel lieve en onhandige meisjes rondlopen (met regelmatig blauwe plekken) noemen we dit maar gekscherend: “het Sikken gen”.

 10. Billy schreef:

  amai, dat kan tellen zeg!
  En heb je er dan ook nog de pijn bij, Inge?
  Of valt dat nog mee?

 11. fijnegozer schreef:

  He wat naar voor je zeg. Daar wordt je niet vrolijk van. Lelijke plek. M’n moeder heeft ook zo snel blauwe plekken. Hopelijk knap je snel weer op. En de komende zondagen maar extra voorzichtig zijn. Je krijgt toch een sik van dat gen!

 12. Jenny schreef:

  Oh….nou snap ik het sikkengen! Haha,,,ik dacht al!
  Knie nu open en geplakt! Oef….uitkijken geblazen!Alle goede dingen komen in drieën, maar ……ja, alle slechte ook!
  Beste met je pootje, meis!
  Groetjes!

 13. Herman schreef:

  Wat doe jij allemaal in je vrije tijd??
  Slaapwandelen ofzo?

 14. Inge schreef:

  @ Billy, nou het is nog steeds gevoelig 🙁
  @ FG, dat ga ik zeker proberen
  @ Jenny, thanks
  @ Herman, Nee ik doe van alles maar slaapwandelen zit daar niet bij 🙂

 15. Maurice schreef:

  Ik hoop dat het inmiddels weer een beetje gewoon uitziet. Jee ik kan niet tegen ‘akelige’ foto’s. Gauw wegwezen hier 😉

 16. galder schreef:

  hoi, ik kom even melden dat ik nog wel wil web-loggen, maar door pc problemen kan ik niet meer inloggen en m`n wachtwoord klopt niet met wat de dames en heren van web-logbeheer hebben !
  de galderse groeten !

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada