calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Behalve sporten hebben Rogier en vriend Arjen nóg een grote passie. Jumpen………..

En dat doen ze het liefst overal. En dus is het edele tweetal weer eens met de camera aan de slag gegaan met dit fraaie filmpje als resultaat. En van wie ze die gekkigheid hebben? Ik heb werkelijk geen idee! En jongens, leuk dat ik bedankt wordt op de aftiteling, dhussssssssssssss!!!!!!          

11 Responses to “Jumpstyle everywhere, the movie”

 1. fijnegozer schreef:

  Ze kunnen er wat van he. Maar waarom zie ik jou niet jumpen? Geen lekkages gehad na dat gedans op het dak? OT; Miss M. heeft een bloempje op m’n blog achtergelaten voor je.

 2. Herman schreef:

  Ik hoor moeder op een zeker moment lachen in het filmpje, waarmee de medeplichtigheid voor een mogelijke lekkage van het schuurdakje bewezen is 😉 Het regent inmiddels dus ik ben benieuwd.
  Maar ze doen het leuk die jongens. Nog een beetje sleutelen aan de lengte van de scene’s. Tv gaat een stuk sneller tegenwoordig. Hou het kort en boeiend. Ik heb hier ook een jumpstyler in huis, maar dat weet je. Zelf krijg ik er absolute kuit-krampen van! Ach, ergens moet toch het generatie verschil gaan gelden. Ik neem aan dat dat voor jou nog lang niet het geval is.
  Ik ga er dus vanuit dat we je in volgend film ook vóór de camera zien, in plaats van alleen er achter?
  Greeeetz,
  Herman.
  P.S.: Leuke teksten ook van die nummers; DJ porny me so horny….
  Snappen die jongens daar ook wat van?

 3. Geesje schreef:

  Heb 1 keer gejumpt maar is niks voor mij werd er vlug moe van.Maarja de kids zijn zo wel in beweging en dat is ook nog gezond ook,

 4. Inge schreef:

  @ FG, ja, ik kan wel jumpen (niet zo goed als die 2 hoor) maar ik hoor niet thuis in de “Arie en Roger filmpjes.” En nee, geen lekkages op het schuurdak.
  @ Herman, zie antwoord FG, geen lekkage gelukkig. Ja je hoort me idd lachen, het zijn ook zulke malloten, die 2 jongens. Ik kan wel jumpen maar niet zoveel variaties hoor. Kuitkrampen krijg ik niet, maar ik sport dan ook veel natuurlijk. En nee, in het volgende filmpje kom ik ook niet in beeld!
  En die teksten zijn idd heel erg, vind ik ook. Ze hebben, gelukkig maar, geen idee wat ze zingen!
  @ Geesje, idd, jumpen is gezond!

 5. Leo schreef:

  JUmpen, ik weet dat het een trend is onder jongelui, ik weet dat ze het vaak heel goed kunnen, getuige dit filmpje ook weer, maar net als de Engelse wals, de twist en de salsa, ik zal het me niet eigen maken vrees ik……lijkt me wel goed voor de lanke lijn overigens, dus misschien moet ik toch?….

 6. Toaske schreef:

  Ik ben helemaal onder de indruk van dat gejump. Wat een conditie moeten ze wel niet hebben!

 7. Tessa schreef:

  helemaal geweldig weer! ik heb wat geoefend met dat jumpen, maar voorlopig houden we het maar bij salsa en zouk!

 8. inge schreef:

  hèhè eindelijk af kunnen kijken hahaha was hier al 3 x eerder geweest, filmpje gestart en dan was er weer wat (klop klop, tring, mammmaaa… ; )

  je hebt 2 kanjers (daar hoefde ik t filmpje niet eerst voor te zien hoor wist ik zo ook wel) !!!

  en terwijl ik dit typ doet teigetje ook leuk mee met de nieuwe hype zie ik hahaha ; )

 9. Theo schreef:

  Sinds wanneer heeft Rogier zijn naam veranderd in Roger??

  Verder vind ik het al vermoeiend om er naar te kijken en dienbijbehorende ‘muziek’
  is blijkbaar niet geschikt voor mijn generatie.

 10. Inge schreef:

  @ Theo, Rogier noemt zichzelf vaak Roger (naar zijn grote voorbeeld Roger Federer.)Maar sinds wanneer dat is???? Al een heel poosje hoor!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada