calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Een heerlijk dagje, een echte zondag want de zon scheen volop vandaag.

Friso_6 En omdat het gezin andere bezigheden had ben ik er vandaag, samen met Friso en Iris, op uitgetrokken. Lekker wandelen door de duinen naar het strand. En het was super…………….

De wandeling was al lekker, Friso en Iris vermaakten zich prima en ik kon lekker even mijn hoofd ‘leegmaken’. Das ook weleens nodig. En dat gaat prima als je buiten bent en door de zoeker van je camera kunt kijken. Dan vergeet je gewoon de Iris_en_friso_2 rest weer eventjes.

Heerlijk! De zon op je snuit, Iris en Friso die een zandkasteel aan het bouwen zijn en de ruisende zee…….. Wat wonen we toch mooi.

Het lijkt wel zomer. Een heerlijke zomerse dag is het. Of eigenlijk een
na-zomerse dag. Want op de terugweg in de duinen zagen we prachtige paddestoelen staan.

     Het is herfst. En dat, nadat de zomer nooit echt van start is gegaan! paddestoel-1.jpg picture by Webpost      paddestoel1-1.jpg picture by Webpost

11 Responses to “Door de duinen naar het strand”

 1. Bibi schreef:

  Wauw! Wat een mooie paddestoelen! Je wist het mooi vast te leggen! Ik vind het leuk om alles van de natuurlijk vast te leggen. Het is zo bijzonder!

  Ja, heerlijke dag was het vandaag hé! Ik heb er volop van genoten.

  Ik heb ook even mijn hoofd leeg kunnen maken. Tja, af en toe is dat gewoon nodig. Even verstand op nul……

  Een fijne zondag verder!

  Gr,
  Bibi

 2. fijnegozer schreef:

  Het was inderdaad een heerlijke dag voor het strand. Lekker even genieten, van de kinderen, de zee, de rust. O.t.;jammer dat je gisteren net terugkwam toen iedereen net weg was. Volgende keer beter. Maak er een mooie week van.

 3. Leo schreef:

  IK kan me goed voorstellen dat jullie van die zondag hebben genoten. Ik deed dat al in de stad, hoewel ik een flink deel van de dag moest werken. Mooie plaatjes weer Inge!

 4. Geesje schreef:

  Ja heerlijk naar het strand ik kan er maar niet genoeg van krijgen, lekker uit waaien en weer op adem komen is gewoon genieten. precies je hoofd leeg maken aan zee, dat is een opluchting dat doe ik ook meestal alles van mij af laten waaien aan zee.

 5. inge schreef:

  ja maf hè… zo zit je in de zon te wachten op de zomer en of ie nou echt komt en zo zie je o ja het is al herfst…

  nou jaaa… een nazomerse herfst zou ook leuk zijn. die duurt tot aan de lente ofzo ; )

 6. bingelke schreef:

  wat een heerlijke foto’s zeg. en ik blijf gewoon jaloers dat jullie zo lekker dicht bij de zee wonen. idd even een keer heerlijk uitwaaien en je hoofd leeg laten waaien.
  groetjes jolanda

 7. Herman schreef:

  Hoi Inge,

  Nou die wandeling door de duinen had ik dit weekend ook wel kunnen gebruiken. Ik had ook even wat rottigheid aan mijn hoofd. Het kwam er alleen niet erg van jammer genoeg. Maar ook wij hebben strand en duinen in de buurt, en da’s toch wel lekker hoor.
  Ik hoop dat het jou een beetje geholpen heeft!
  Groetjes,
  Herman.

 8. Albert & Mara schreef:

  We kunnen het beamen. Een strandwandeling verlicht de geest en het ontspant je voor de volle 100%. Kan je nu begrijpen waarom wij zo happy zijn aan de waterlijn (Costa del Veluwemeer of Costa del Sol)? Morgen gaan we er even van tussen en zullen af en toe zeker vanuit een internetcafé een blik werpen op jouw website. Vanuit die “dolfijne” stad,
  Un Saludo Cordial (een hartelijke groet) de Albert y Mara.

  P.S. Als we decadent willen zijn, hebben wij het wel eens over de Costa del Golf i.p.v. de Costa del Sol. Vraagje: “Heb jij daar als golfliefhebster wel eens gegolft?” Er zijn zat banen en de prijzen vallen best mee als je dat met Nederland vergelijkt. Als laatste factor is het weer vaak zeer aangenaam.

 9. miss marple schreef:

  Heerlijk is dat. Ik krijg er ook meteen zin in. Het seizoen is voorbij dan mag je weer met de hond op het strand wandelen ook. Leuke foto’s weer. Groetjes Mar

 10. Inge schreef:

  @ Albert en Mara,

  Nee ik heb daar nog nooit gegolfd. Alleen in Nederland tot nog toe. Komt nog wel een keertje denk.

  Veel plezier in Spanje!

 11. chavalbueno schreef:

  Mooi die foto’s van de paddestoelen. De herfst levert toch steeds weer mooie plaatjes op he.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada