calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Aaaahoewaaahhhh

You Tarzan me Jane…………..

Onlangs zijn we bij Tarzan geweest. Ik vind het altijd erg leuk om musicals te bezoeken maar ze zijn zo prijzig hè……………? En als ik ga wil ik het goed zien en dan betaal je dus 90 euro voor een kaartje. Dus zo vaak gaan we ook weer niet.

Tarzan_nico_en_inge Maar nu kreeg ik een mailtje of ik voor 25 euro wilde. Nou, daar hoefde ik niet over na te denken natuurlijk. Dus ik bellen. Hadden ze alleen nog 4e rangs kaartjes. Ja die hoefde ik dus weer niet. En toen zei die mevrouw (heette ook Inge) dat er die dag erna weer een actie Tarzan_inge_en_peet uit zou gaan. Dus als ik vroeg zou bellen had ik vast en zeker goede kaarten. Afijn een lang verhaal kort: de andere dag, na ruim een half uur aan de lijn te hebben gehangen (á 50 cent per minuut) had ik 4 eerste rangs kaarten (14e rij) voor zondagsavonds. Kosten 110 euro!! Nou da’s leuk toch?

De voorstelling was geweldig, of liever gezegd overweldigend! Adembenemend mooi. En eerlijk is eerlijk, het was het ook zeker 90 euro per kaartje waard geweest. Maar ja, daar hebben we nu lekker voor gegeten 😉

tarzan.jpg picture by Webpost

13 Responses to “Aaaahoewaaahhhh”

 1. iboulevard schreef:

  Tarzan is echt leuk!

 2. peet schreef:

  Gezellig enne het eten ziet er heerlijk uit en ik vind ook uit is uit dan maar wat duurder.

 3. inge schreef:

  super ! alhoewel ik zelf niet zo van de musicals ben… maar een leuk avondje uit, met een hapje d’r bij… altijd goed !

 4. fijnegozer schreef:

  Wat een mazzel weer he. Maar je hebt er ook moeite voor gedaan om ze te krijgen. Dus dat etentje daarna had je dubbel en dwars vediend hoor. Kom ie vanavond nog gezellig meekletsen?

 5. Geesje schreef:

  Mm ziet er smakkelijkk eruit Inge, krijg er gewoon honger van. De laatste musicul is Chicago geweest waar ik naar toe ben geweest.

 6. Leo schreef:

  Je hebt zo te zien en te lezen dus dubbel genoten, en dat is die paar minuten belwerk meer dan waard dunkt me……

 7. galder schreef:

  ik ga alleen maar naar `t theater als er iets iers/folk/dans/zang te doen is. riverdance…lord of the dance…irish coffee…enz.

 8. galder schreef:

  oh jaaa, “de jantjes” , daar ben ik ook geweest. dat was wel leuk !!!

 9. miss marple schreef:

  Goh das leuk, zo kun je nog eens naar een musical gaan. Mazzel hoor. Groetjes Mar

 10. Herman schreef:

  Hoi Inge,
  Leuk geweest dus daar.
  Nou, voor 25 euro lijkt het me nog wel de moeite inderdaad. Maar 90 euro (ongeveer 200 gulden!) p/p voor een musical? Nee, dat zou me toch te gek worden denk ik. Daar ben ik persoonlijk te weinig musical-gek voor denk ik.
  Van die eet-foto krijg ik enorme trek! Maar dat kan ook aan het tijdstip van de dag liggen bedenk ik me nu… 🙂
  Groetjes,
  Herman.

 11. chavalbueno schreef:

  En nu is het wachten op de volgende. Gezellig in de wintermaanden. maar wel, zoals je al opmerkte, erg duur.

 12. fijnegozer schreef:

  Nou waar blijf je nou? Chatten we speciaal voor jou een keertje extra, ben je er niet. Snik.

 13. Bibi schreef:

  Hey Inge!

  Ik ben ook dol op theatervoorstellingen. En ik heb ook de zelfde gedachten hoor…..liever duur en een mooie plek, dan goedkoop en ergens hoog achter.

  Zo te lezen hadden jullie een mooie dag!

  Een fijn weekend!

  Gr,
  Bibi

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada