calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Stoer!

4 X 4 fun

Almere_10_blog Gisteren heb ik iets heel stoers en gaafs gedaan. Ik mocht met Herman mee terrein gaan rijden in Almere. Hij heeft een Suzuki Samurai Pepper en gaat zo nu en dan met de Suzuki 4×4 club een dagje terreinrijden. Ik had zoiets natuurlijk ook nog nooit gedaan en kon me er dan ook niet echt een voorstelling van maken. Maar leuk leek het me wel. Dus ben ik ’s ochtends vroeg al vertrokken met mijn eigen stoere Snoes zodat we samen op tijd konden vertrekken richting Almere.

Toen we daar aan kwamen was het leuk om te zien wat anderen van hun Suzuki hadden geknutseld want bijna allemaal waren ze verbouwd. Na een kop koffie gingen we naar het terrein.Almere13_blog  Eerst maar even een verkenningsrondje gemaakt en toen nam Herman een steile helling. Ik vond het heel spannend en later bleek dat dat gevoel geheel terecht was. Want bovenaan ging de helling meteen weer steil omlaag en zouden we in een diepe modderput zijn gereden. We balanceerden echt bovenaan de helling. Slik……… Maar Herman reed hem rustig weer achteruit naar beneden. Al zag ik ook bij hem het zweet op zijn voorhoofd staan. Het was het engste wat ik gedaan heb die dag, daarna viel alles mee en heb Almere3_blogje ik alleen maar met een big smile naast hem gezeten en foto’s gemaakt. Heel veel foto’s!

Terreinrijden doe je niet alleen omdat je vast kan komen te zitten en dan kan de ander je eruit trekken. Wij reden de hele tijd met Arjan en Bobby (zijn stoere 4×4 hond.) En gelukkig waren Herman en Arjan niet van die brokkenpiloten en deden het ook wel voorzichtig aan. Terwijl anderen niets leuker vonden om weer diep in een modderplas te geraken. En ook daar heb ik hartelijk om moeten lachen alhoewel ik blij was dat ik dáár niet naast hoefde te zitten……… (en ook een beetje medelijden had met Britt die ook voor de eerste keer mee ging.)

Van te voren was ik door iedereen gewaarschuwd. "Kijk je uit" Almere15_blog zei iedereen. Maar terreinrijden hoeft dus niet gevaarlijk te zijn. Ik ben wel in een sloot beland (lees gevallen) maar toen zat ik niet eens in de auto……. Ik moest namelijk plassen en liep een eindje de bosjes in. Maar doordat het struikgewas zo hoog was zag ik niet goed waar ik liep en ineens hup…… daar lag ik. Een laars vol met water en een natte broek. Maar ik kan goed om mijn eigen oenigheid lachen hoor. Later ontdekken we een ondergelopen tunnel. Dat was gaaf. Arjan probeerde het als eerste en zijn auto leek wel een motorbootje omdat zijn uitlaat onder water liep. De Soes van Herman is hoger dus dat moest zeker gaan. En dat was ook zo, Almere18_blog ook al kwam bij hem het water ook al via de bodem naar binnen. Dit was echt leuk! Spelen in het water! Dus vroeg ik of ik ook eens mocht rijden. Dit kon niet mis gaan. Toch?????? Na een paar keer voorzichtig heen en weer te zijn gereden reed ik in het midden van de tunnel toen Arjan vanaf de andere kant de tunnel inreed. We reden vlak langs elkaar en probeerden elkaar nat te rijden. Nou dat lukte want de boeggolf die zijn auto veroorzaakte kwam in één keer naar binnen zetten. Het raam stond namelijk open…….. Dhussssss. Ik was klets-en-kletsnat. Maar een lol dat we hadden………. Herman bedankt voor de uitnodiging en de super leuke dag. En als jullie benieuwd zijn hoe hij de dag ervaren heeft moeten jullie hier even klikken.

10 Responses to “Stoer!”

 1. Leo schreef:

  Ja Inge, dat is de reden dat handelaren en dealers altijd voorzichtig zijn bij de inruil van deze auto’s, je weet maar nooit wat er mee is uitgespookt. 🙂 Ik maakte ooit kennis met dit fenomeen toen het bedrijf waar ik voor werkte dealer zou worden van Daihatsu, anno 1985. Ook rijden door dit soort terrein met Rocky’s en Tafts. Ik vond dat die dingen een hele hoop konden in het terrein, maar was pas echt onder de indruk van Unimogs en Landrovers. Meestal moesten die de kleine Suzi’s en Dai’s lostrekken uit de modder………Je hebt in ieder geval genoten en dat is het belangrijkste. Nu nog eens het circuit op in een Swift of zo, ook leuk hoor……

 2. Herman schreef:

  Hee Inge!
  Ja het was een mooi dagje he?
  Nu weet je dus ook wat terreinrijden zo’n beetje inhoudt. Het is spelen met een auto in de modder voor grote kinderen. Nou, daar blijk jij dus best tussen te passen 🙂
  En, je hebt je dapper gehouden! Vooral op de eerste helling toen het al mis dreigde te gaan. Was ook niet mijn bedoeling.
  Verder hebben we onwijs lol gehad en Arjan en Bobby kan je er ook best bij hebben he?
  Dat in die waterbak was wel erg ‘slim’ van je! Gelukkig dat de stoppen uit de bodem konden en het water er weer uit. De rest van de auto staat nu nog na te drogen…. 😉
  Als er weer eens een bijrijders plekje vrij is zal ik aan je denken.
  Zijn je kleren inmiddels droog, je laarzen geleegd en de prut achter je oren vandaan?
  Met 4×4 groet,
  Herman.

 3. Geesje schreef:

  Ziet er echt gaaf eruit.Zo zie je maar weer dat Vrouwen geen mietjes zijn, maar ook een uitdaging durfen aan te nemen.

 4. Webmaster schreef:

  Zo! Dat zijn spannende activiteiten.
  Je hebt er van genoten zo te zien.
  Jij treft het met zulke vrienden.
  Dat zou Webmaster ook wel eens willen.
  Maar ja, of hij zulke vrienden kan vinden…..

 5. inge schreef:

  wow dat lijkt me nòg leuker dan die puzzelrit hahaha ; )

 6. Carola schreef:

  Wauw, wat stoer!
  Wat vonden de jongens thuis ervan?

 7. fijnegozer schreef:

  Gaaf joh!! Echt leuk!! Maar wel een zwakke smoes hoor; “In de sloot gevallen”. Zeg nou maar gewoon dat je het niet langer op kon houden, ha ha.

 8. J@n. schreef:

  Hele mooie foto’s Inge!
  Nou das heel wat anders als golf en tennis, nietwaar!!!

 9. Inge schreef:

  @ Leo, ja dat lijkt me ook leuk hoor op een circuit racen. En die nieuwe Swifts zijn leuke karretjes ook.
  @ Herman, het was geweldig en ja, ik ben weer helemaal fris en fruitig hoor.
  @ Geesje, idd.
  @ Webmaster, ja ik bof idd met zulke vrienden.
  @ Inge, ja een puzzelrit is leuk maar dit….. zo gaaf en stoer!
  @ Carola, de jongens thuis vinden het geweldig om zo’n stoere moeder te hebben.
  @ FG, het was echt waar!!
  @ Jan, idd, maar dat wil niet zeggen dat golf of tennis minder leuk is. Gewoon anders!

 10. nanne schreef:

  Ik heb dit ooit eens als verjaardags-kado gekregen. Een avond en een nacht mocht ik mee! Fantastisch. Een mooie site met prachtige foto’s heb je!

  groet, Nanne

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada