calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Jong geleerd is oud gedaan!

de nieuwe Tiger Woods en Michelle Wie……

Friso_les Woensdag hadden Iris en Friso hun allereerste golfles. En spannend dat ze het vonden…… We waren ruim op tijd dus mocht het tweetal eerst even proberen een emmertje weg te slaan op de drivingrange. En verhip, dat ging helemaal niet zo slecht. Ik vond het alleen lastig om,Iris_les  als linkshandige, aan de rechtshandige Friso uit te leggen hoe hij zijn club moest vasthouden. Maar gelukkig kwam Mark, de golfpro er al aan gelopen om het uit te leggen.

Ook hij moest lachen om het enthousiasme van die twee. Soms maaiden ze finaal over de bal maar soms sloegen ze hem toch wel een meter of 25 weg………. Kinderen slaan meer op gevoel, wij, volwassenen, denken meer na. En Golf_iris_en_friso_putten golf is wat dat betreft vooral een mentale sport. Het is méér dan er een flinke klap tegen geven en er komt een hoop techniek bij kijken ook. Aan het einde van de les mochten ze nog even putten. Dat was wat lastiger, want er werd flink hard tegen de bal gemept. Maar goed, de kleintjes waren dolenthousiast en Mark gelukkig ook. Dus volgende week woensdag gaan ze weer……….. 

golfFriso.jpg picture by Webpost

13 Responses to “Jong geleerd is oud gedaan!”

 1. inge schreef:

  hahaha wat denk je, jong geleerd… ? ; ) Peuter heeft zo’n plastic golf-setje ook erg leuk, maar mooi dat ‘ie ’t daar mee mag blijven doen hahaha dure hobby man !!!

 2. Leo schreef:

  Hebben de kids ook al een handicap??? Leuk hoor, jong geleerd is ……..

 3. Geesje schreef:

  Als ze er maar plezier er in hebben, en ze zijn in beweging en in de buitenlucht, en ze doen iets nuttigs.

 4. J@n. schreef:

  Tja Inge, mijn sport is het niet, dat knikkeren in het groot;-))
  Het belangrijkste is dat je er lol in hebt!
  Groeten.J@n.

 5. Herman schreef:

  Toch wel een ander soort dorp volgens mij, waar jij vandaan komt.
  Hier beginnen kinderen met voetbal, volleybal, judo, gym noem maar op. Ik ken geen kind dat op golf ‘zit’ geloof ik.
  Ik heb eigenlijk een hekel aal golf. Had ik dat al eens gezegd? En dan vooral aan golfterreinen. Elk stukje vrije terrein dat er nog is wordt tegenwoordig opgekocht door golf clubs. En dan verschijnen er weer van die vreselijke holes. Alsof de hele wereld daar op zit te wachten ofzo. Nee, mijn sport is het niet en zal het niet worden ook.
  Zo…. dat is er uit 😉

 6. Albert & Mara schreef:

  Hoi Inge, zo ouders zo kinderen dat is bij jullie zeker het geval. Doet ons weer denken aan de tijd dat onze jongens (nu 34 en 30) nog kids waren. Wij speelden competitie badminton en daarom zijn onze jongens ook op badminton gegaan. Uiteindelijk hebben ze veel hoger gespeeld dan wij als ouders en zijn ook regelmatig clubkampioen geweest. Bij deze alvast een goed weekend toegewenst met man ( “Piet Piraat”) en de kinderen. Qua weersverwachting ziet het er goed uit. Dat noemen wij dus golf- en/of cabrioweer. Zondag doen we weer mee aan een toertocht van de MG Car Club Holland regio Oost. Saludos de A&M

  P.S. Oeps wat zal men ons aankijken als decadent. Golf en rijden in een MG is voor sommigen toch niet alledaags??? Wij spelen zelf trouwens geen golf.
  Inge we gaan er van glimlachen. Jij ook?

 7. Bibi schreef:

  Ja, het zit helemaal in hun pols! Prachtig om te zien.

  Dat ziet er nu al uit als een toekomstige ´Tiger Woods´!

  Ik vind de laatste foto heel stoer! Zo van….ja, dat heb ik weer mooi gedaan! 🙂

  Een fijn weekend Inge (en gezin)!

  Gr,
  Bibi

 8. Geesje schreef:

  Zelf doe ik aan privé Golf, en krijg dan ook Privé Golf les….gewoon van mijzelf(heb zo 2 vliegen in een klap) en het is ook gratis en verniks. Nou nee Golf is niet iets voor mij, is wel iets voor mij maar dan houd ik het toch gewoon voor mijzelf Golfen. Zo heb ik de Rust.Fijn weekend Inge.

 9. miss marple schreef:

  Wat leuk die foto’s! Het is echt een leuk gezicht die jonkies daar zo enthousiast bezig te zien. En wat je zegt, jong geleerd…!! Ik wens je een fijn weekend. groetjes Mar

 10. fijnegozer schreef:

  Leuk hoor dan enthousiasme bij die kids. Dat is toch het eerste wat je nodig hebt als je er verder in wilt komen. Maar het belangrijkste is dat ze genieten.

 11. Geesje schreef:

  Inge een fijn weekendje met je gezin, ik Geesje ben 26jaar(dus nog heel erg jong).

 12. Marlies schreef:

  GEWELDIG DIE FOTO’S!!!

 13. fijnegozer schreef:

  Hoi Inge, fijn weekend gehad? Ik kom je even uitnodigen voor de chat vanavond. Hopelijk tot straks, greetzz.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada