calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Piraten pappa?

In gesprek met Friso………

Ik fietste met Friso door het dorp. Opeens ging mijn gsm af dus ik stopte om op te nemen. Het was manlief. Na even wat gekletst te hebben hang ik op met de woorden: "dag lieverd". Friso kijkt me verbaasd aan en vraagt tegen wie ik lieverd zei. "Tegen wie zeg IK nu allemaal lieverd?" vroeg ik hem. "Nou tegen mij" was het antwoord. "Tegen wie nog meer dan" vroeg ik hem. Nou dat wist hij niet. Zucht kinderen………… Ik probeerde het op een andere manier en vroeg: "Van wie houdt mamma dan". "Ook van mij" zei de kleine praatjesmaker. "Ja dat is waar. En van Thomas en Rogier…….. Maar op wie is mamma dan verliefd?" Hij keek me aan en zei met een stralend snuitje": "Op Piet Piraat natuurlijk!"

PietPiraat1.jpg picture by Webpost

13 Responses to “Piraten pappa?”

 1. Leo schreef:

  Prachtig verhaal! In de kindermond ligt de waarheid nog bestorven.

 2. Carola schreef:

  Wat een leuk verhaal! Heerlijk nog zo’n klein onschuldig manneke.

 3. Herman schreef:

  Op Piet Piraat??
  Is dit een soort bekentenis die je nu hier doet? Aan de foto te zien zijn jullie al vrij close geweest.
  Nou.. best shocking… moet even wennen.
  Maar héé, als jij gelukkig bent dan ben ik dat ook :-))
  Ahoy!

 4. fijnegozer schreef:

  Ha ha ha, zo komen nou praatjes in de wereld.

 5. inge schreef:

  alle wind in de zeilen nog an toe, inge, zo leren we je nog ’s kennen hahaha (hoe kòm je aan die foto ? vertel !!!)

 6. Inge schreef:

  @ Inge, gewoon een dagje naar Plopsaland (Belgische Kust) gaan. Is zó leuk. Zouden jij en peuter ook geweldig vinden……. (enne psssst niet verder vertellen hoor, maar ik kreeg ook een kusje van Piet)

 7. rietje schreef:

  Hai Inge……..wat heerlijk hé? kinderen zijn zo eerlijk……..maar mooie foto van jou hoor met Piet Piraat, ik kijk er vaak naar, ben nl. kinderoppas en geniet van deze programma’s………ik kom bij jou via Vlinder….tot kijks……rietje

 8. J@n. schreef:

  Dus hoop ik maar dat die piraat papa is;-))

 9. vlinder schreef:

  hahaha heerlijk die kinderen toch he,zo heerlijk open en puur.
  en wat een leuke foto van jullie,gaaaaaaaaaaaf.die hangt nu vast bij z,n bedje?
  fijne avond en goede donderdag!
  groetjes van mij..vlinder

 10. Geesje schreef:

  Zo te zien is Piet piraat voor jong en oud.Kinderen zijn wel meteen eerlijk wat ze vinden.

 11. Bibi schreef:

  hahaha…..kinderen…ze laten je altijd weer lachen!

  Veel plezier met Piet Piraat! Leuke foto!

  Gr,
  Bibi

 12. inge schreef:

  hahaha lees ik net dat jij ook alleen willeke alberti had herkend tussen die zogeheten bn-ers bij prinses marlief hahaha inge’s…oud ? welnéé !!! ; )

 13. Marlies schreef:

  Hhahahahahaha!!!! Echt geweldig!!!! Heerlijk die kleintjes 😀

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada