calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

4 dagen feest

4 dagen kermis, we hebben het overleefd.

4 dagen op straat, in het dorp en op de kermis rondgehangen. En veel gekletst, heel veel gekletst. Je komt namelijk iedereen weer tegen die dagen. Ook mensen die jaren geleden het dorp al verlaten hebben.

Behalve de kermis zijn er ook de zgn. najaarsfeesten. Er wordt dan altijd ontzettend veel georganiseerd voor iedereen: lampionnenoptocht, wielerrondes, buikschuiven, tobbetje steken, dikkebanden race, solexrace, tandemrace, ringsteken, kratstapelen, eieren gooien, tonknuppelen, braderie en vrijmarkt. (En dan vergeet ik vast nog wel wat op te noemen.) En het is, zoals gezegd en geschreven, altijd beregezellig!

We hadden ook prachtig weer! Maar goed, het is voorbij en dat is maar goed ook. Want het geld vloog uit mijn portemonee, we zijn allemaal versleten en mijn stem is naar de knoppen…………

9 Responses to “4 dagen feest”

 1. Herman schreef:

  Nou Inge, zo aan de foto’s te zien is dat nog een behoorlijke kermis bij jullie in het dorp. Je hebt er volop van genoten dus, en nu helemaal gammel?
  Jammer alleen dat het zoveel kost he? Vooral de wat grotere attracties.
  Wij zijn over een paar weken aan de beurt.
  Ik hoorde trouwens net wel op het journaal dat er relletjes waren geweest en mensen opgepakt zijn. Ik was alweer bang dat jullie het zouden zijn. Gezien jullie reputatie met Franse badmeesters enzo……..
  😉

 2. fijnegozer schreef:

  Kermis zuigt inderdaad het geld je zak uit. Maar zo te zien en te lezen hebben jullie enorm genoten. En dat is weer onbetaalbaar. Op je weblog heb he gelukkig je stem niet nodig, dat scheelt.

 3. Corina schreef:

  Hoi Inge kermis ziet er goed uit hoor bij jullie. Hier in de buurt was ook kermis, nou als je hard liep had je het wel gezien, er was niet eens een oliebollenkraam. Nou dan weet je het wel. Nou wat het peren plukken volgend jaar. Helaas dit is het laatste jaar, we gaan ze rooien. Het plukken is het leukste werk, maar manlief is er het hele jaar erg druk mee. We willen nu wat leuke dingen gaan doen. Motor rijden bijvoorbeeld.
  Wens je een fijne week toe. Groetjes Corina

 4. Jenny schreef:

  Dat is geen klein kermisje,zeg! Leuke slideshow van gemaakt! Maar alles is wel duur, he!
  Groetjes!

 5. inge schreef:

  hihi die laatste zin had mn zus kunnen schrijven ; ) top dat jullie ook zo genoten hebben van de kermis !

 6. J@n. schreef:

  Maar goed dat je het niet hoefde te vertellen dan, maar dat je het op kon schrijven.
  Groeten, J@n.

 7. bingelke schreef:

  hahaha ik zie dat je weer een nieuwe jeep op het oog hebt. wel een gave kleur. en ja met zulke dagen vliegt geld idd maar het is meestal ook supergezellig. ook nog een knuffel gewonnen???
  groetjes jolanda

 8. Geesje schreef:

  Dan is het toch fijn nu door dat je niet zo goed misschien kan praten, dat je het dan zo toch hebt kunnen op schrijven op je blog, wat je mee gemaakt hebt gehad.

 9. Inge schreef:

  @ allemaal: de prijzen waren echt belachelijk. Overdag 2 euro 50 en ’s avonds 3 euro en die booster was zelfs 4 euro…….. Dus een ritje in de achtbaan (van hooguit 3 minuten) was voor 4 personen al 12 euro. Tel maar uit………
  @Herman: zo jammer dit weer 😉

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada