calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Niemand had er vertrouwen in toen vriendinnetje Peet en ik het plan opperden om deel te nemen aan een autopuzzelrit. 
Maar aangezien wij de Olymische gedachte huldigen: "meedoen is belangrijker dan winnen" schreven we ons tóch in.

Peet_en_ing_en_snoes_2 Men neme: 2 fris en fruitige meisjes en een stoere auto. Hebbes! Grote dosis  humor, ook niet onbelangrijk. een lekker cdtje en een tas met lekkers voor onderweg. Wat kan er dán nog mis gaan? Niks toch zeker?

Oké, het is jammer dat onze mannen, kids en ouders er geen vertrouwen in hadden dat we ook maar één post zouden halen, en hoe ze nu op zulke gedachten komen? Geen idee! Hoe moeilijk kan zoiets nu zijn?

We schreven ons lachend in en zagen allemaal serieuze mensen de aanwijzingen aandachtig lezen. Nou dat kunnen wij ook hoor, dachten wij, maar al bij zin 5 waren we het spoor bijster. ‘Huh wat bedoelen ze daar nu weer mee?" Zouden onze mannen dan toch gelijk krijgen? Nee toch zeker!

Eindelijk mochten we (als 21ste auto) vertrekken. Yes, Peet_en_ing_2het eerste bordje gevonden en we reden (althans ik reed en Peet navigeerde) enthousiast weg. En we deden het niet slecht. We losten onderweg cryptische raadseltjes en moeilijke puzzeltjes op. En we vonden de controleposten, ook niet onbelangrijk! Soms was het ff lastig maar meestal kwamen we dan wel een auto tegen waarvan we dachten ‘die doet ook vast mee’ en dan volgden we die een tijdje. Je moet het jezelf niet moeilijker maken dan nodig is natuurlijk.

Het werd pas lastig toen die auto voor ons het spoor over reed en bij ons de bomen naar beneden gingen. En bleek dat er een wagon aan kwam rijden Spoor met mannen erop die aan de bovenleiding gingen ‘sleutelen’. "Het zou wel even duren" riepen ze ons toe. Zucht! Ach ja, dan vermaken we die mensen ook maar. Dus gingen de ramen open, de cd (Toppers in concert) lekker hard zodat wij voor die mannen maar even de arbeidsvitamientjes waren. We dansten lekker in de auto op en neer en ik geloof dat ze dat wel konden waarderen. Toen ze weer wegreden zwaaiden ze tenminste allemaal naar ons………….

Daarna dus op eigen kracht verder. Want ja, we hadden zo’n 20 minuten voor het spoor gestaan. Maar ook toen vonden we controleposten en kwamenBeker_2 we uiteindelijk als 9e auto aan. Niet slecht toch? Langzaam druppelden de rest binnen. Er werden antwoorden over en weer vergeleken. En soms hadden wij hetzelfde maar meestal ook niet. Ach we zouden wel zien. Het bleek dat we slechts 1 controlepost gemist hadden (valt mee toch), en 2 antwoorden goed hadden. Ruim 900 strafpunten! Maar ach, de winnaar had er ook nog ruim 300 dus waar praten we dan nog over………..

En toch hadden we een prijs: de aanmoedigingsprijs! En zoals jullie kunnen zien zijn we daar erg blij mee.

                                    

15 Responses to “Tegen alle verwachtingen in…….”

 1. Nico schreef:

  Tjonge tjonge… 2 vragen goed hoe is het mogelijk… En dan de aanmoedigingsprijs winnen… Volgens zijn jullie voor die laatste foto gewoon de eerste de beste prijzenkast ingedoken…

  Kijk een prijs voor de leukste deelneemsters, de stoerste auto of jullie humoristische bijdrage… logisch. Of ééntje omdat jullie weer veilig teruggekomen zijn had ik ook begrepen. Maar hier valt nog wel heel veel aan te moedigen… 900 strafpunten… Maar van harte gefeliciteerd hoor!!!

 2. Herman schreef:

  Klinkt als een hele leuk avond!
  En jullie hadden twee vragen goed beantwoord? Maar eh, hoeveel vragen waren er dan, als ik vragen mag.
  En zo’n aanmoedigingsprijs. Wat bedoelen ze daar eigenlijk mee? Toch niet van van; nou toch heel knap hoor van twee van die meisjes dat jullie tegen alle verwachtingen in niet hopeloos verdwaald zijn? Hihi. Is dat nu weer lullig bedacht van me.
  Jullie kijken er in ieder geval bij alsof je zeggen wilt: “Wij! Een prijs??”.
  Nou, gefeliciteerd in ieder geval.
  En stoere foto’s met de Snoes.
  Binnenkort kan je nog stoerdere maken 🙂
  Bye bye!
  Herm.

 3. Geesje schreef:

  Is maar goed dat jullie er aan mee hebben gedaan, zo hadden jullie, anders nooit de Aanmoedigingsprijs gehaald.En nu wel knap hoor.

 4. peet schreef:

  Hahahah ik vind het wel stoer al die mensen bloedserieus en jullie gezellig lang leve de lol onderweg nog een paar werklui vermaakt met gezellige muziek en dan toch nog als negende binnnen komen? Want er waren er meer dan 21 begreep ik? klasse hoor meiden en de de hoofdprijs? who cares? De lol is veel belangrijker

 5. Leo schreef:

  Wat zeggen die antwoorden als we niet weten hoeveel vragen het precies waren dames……2 van de3 is geweldig, 2 van de 20 even minder natuurlijk. Aan de andere kant als ik kijk naar de aankleding van deze deelnemende Suzy dan moeten jullie wel een extra prijs hebben gehad en dan ook nog de erkenning dat de eigenlijke toppers in de Suzuki voor de spoorbomen stonden te zingen en te swingen…….hoe doe je dat trouwens in zo’n JimnY?

 6. inge schreef:

  hahaha helemaal geweldig ! de aanmoedigingsprijs, omdat jullie thuis geen aanmoediging kregen natuurlijk ; )

  je bent een lekker mens, zeg, een volgende keer rij/puzzel ik graag mee hoor !!! (dan winnen we zéker niet hahaha en mag er dan een andere cd in ? ; )

 7. Sorry dames, maar we wisten niet dat jullie aan een wedstrijd meededen. Eigenlijk was het een klusje van hooguit 5 minuten, maar met jullie zo vlak voor de spoorbomen werd het een gezellig miniconcert en zo’n verzetje hebben wij ook niet iedere dag.

  Als we hadden geweten dat jullie hierdoor 20 minuten achterstand opliepen hadden we dit nooit gedaan natuurlijk.

  Nogmaals sorry dus, maar gelukkig hebben jullie toch nog een beker en was het erg gezellig!

  Groetjes van de mannen van het spooronderhoud!

 8. Bibi schreef:

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Een prijs is een prijs zeg ik dan maar! Hoe komen jullie er toch op om mee te doen?! Erg leuk om jullie belevenissen te lezen. En zo te lezen hadden jullie erg veel lol en daar gaat het toch ook om!

  Gr,
  Bibi

 9. fijnegozer schreef:

  Niet slecht gedaan voor twee hulpeloze dametjes. Maar je had beter 20 minute in je favoriete carwash door kunnen brengen dan aan het spoor. Of hadden die NS kerels dezelfde outfit? Zeker heel haard Guus Meeuwis gezongen? Kedengedeng!!

 10. J@n. schreef:

  Met “Toppers in concert”als achtergrondmuziek hebben die lui van prorail natuurlijk extra hard gewerkt om van die herrie af te zijn. Slimme dames!

 11. Herman schreef:

  Ik zat me net te bedenken; hoe moet dat nou met zo’n beker? Ik neem aandat jullie er maar één hebben? Gaat ‘ie dan elke week bij één van jullie thuis staan ofzo?
  Ik ben toch wel benieuwd. Maak er eens een foto van……..
  Groetjes,
  Herman.

 12. Inge schreef:

  @ Nico, dat valt me nu zó van je tegen. Dat je denkt dat we gewoon de prijzenkast zijn ingedoken voor een foto. Wat dènk je wel niet van me/ons? Wel leuk dat je begrijpt dat we als leukste deelnemers ook in de prijzen zouden zijn gevallen.
  @ Herman, ja het was een hele leuke avond! Kramp in onze kaken van het lachen! En ja, we hadden niet op een prijs gerekend dus verbaasd kijken……… dat klopt dan wel he? De aanmoedigingsprijs, vertelde de organisatie ons, betekent dat het volgend jaar alleen maar beter kan gaan 😉
  @ Peet, ja er waren 34 deelnemende teams
  @ Leo en Herman, er waren 28 vragen. Dhussss………Enne een Jimny is hoog dus daar kan je goed in dansen hoor! En de vering is meteen getest.(En goed bevonden.)
  @ Inge, kijk jij begrijpt onze prijs! En volgend jaar mag je echt mee. En ook je eigen cdtje meenemen.
  @ prorailmannen, nou ja, het was ook geen straf hoor om jullie aan ’t werk te zien. Fijn dat jullie de arbeidsvitamientjes op waarde hebben weten te schatten.
  @ Bibi, idd, en wat hebben we een lol gehad.
  @ FG, jeetje, dat we daar nu niet op zijn gekomen, kedeng kedeng……hihi
  @ J@n, zou het? Ze reageren hierboven dat ze het klusje juist hebben gerekt omdat ze het zo gezellig vonden met ons.
  @ Herman, Het is geen wisselbeker hoor die we gewonnen hebben;-)We krijgen een 2e beker, ééntje voor de bestuurder en ééntje voor de navigator.

 13. @Inge@Herman schreef:

  Joh!
  Nou ik kan nog wel een bijrijder gebruiken binnenkort. Eentje die niet bang is voor modder, voor hellingen, voor bijna omvallen, voor water, voor vieze handen, voor vast zitten, voor hobbelen en stuiteren…..
  Als je er een weet?
  Er worden alleen geen prijzen uitgereikt vrees ik. Maar als ik je ermee over de streep kan trekken dan wil ik wel wat organiseren hoor 🙂
  Bye bye
  Herm.

 14. Inge schreef:

  @ Herman, zoek niet verder. Ik wil mee! Maar de kans is groot dat ik constant zit te giechelen hoor…………
  Lijkt me echt heel gaaf!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada