calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Poespas……

of pas een poes?

Poes Mensen houden vaak óf van honden óf van katten. Thuis, bij mijn ouders, hadden we altijd honden. En Nico en ik hebben samen ook, ruim 16 jaar, een hond gehad. Vorig jaar hebben we haar verdrietig genoeg laten inslapen……. Poes3 Eigenlijk hadden we toen het plan om na de zomervakantie weer aan een pup te beginnen maar aan de andere kant beviel ons huisdiervrije leventje ons ook wel weer. Tuurlijk misten we het gekwispel en de gezelligheid maar ja, als het hoost van de regen hoef je er ook niet uit. ;-).

Toch loopt er weer een huisdier rond in ons huis. Met 4 pootjes en een staart maar het is géén hond. Sinds een maand of 2 loopt er regelmatig een poes binnen bij ons. Ze heeft wel een bandje om met een belletje maar niemand weet van wie ze nu eigenlijk is……… We hebben al verschillende telefoontjes gepleegd maar tot nu toe zonder resultaat. En ook al zijn we meer ‘hondenliefhebbers’ deze kat vinden we toch wel een schatje. Het is wel een probleem dat Poes1_2 Thomas en ik erg allergisch reageren op katten dus de slaapkamers zijn verboden gebied voor Poes. Want zo noemen we haar maar.

Poes2_1 Het is echt een plaatje. We laten haar ’s nachts voorlopig maar buiten want stèl dat ze nog wel ergens een baasje heeft rondlopen……… Tijdens onze vakantie hebben mijn ouders, die de post en plantjes verzorgden, haar niet gezien. Toen wij thuiswaren kwam ze meteen we binnen rennen en met een diepe zucht viel ze als een blok in slaap op de stoel. Dat we nog niet helemaal gewend zijn aan een kat blijkt wel uit de volgende foto. Terwijl ik een beker melk neerzet en terugloop naar de keuken voor mijn boterhambordje was poes alvast begonnen………… Cute hè?

15 Responses to “Poespas……”

 1. Geesje schreef:

  Tja dat is echt poes-pas.Fijn weekend.

 2. inge schreef:

  hahaha schitterend en zo ben ik ook aan mn laatste kat gekomen, hij kwam gewoon binnen en binnen en binnen… en toen, na een tijdje, vond ik dat ‘ie ‘van mij’ was… ben zelf ook meer van de [grote] honden maar zo’n poesssie… past ook wel bij mij ; ) [ben ook zwáár allergisch btw dus nie meer hier !]

 3. fijnegozer schreef:

  Wat een leuk beesie. Ze voelt zich al helemaal thuis he. Eigenlijk moet poes wel een naam hebben hoor. Wat dacht je van ‘Cedric’?

 4. galder schreef:

  katten zijn heel leuk, bij ons lopen er 3 rond. waarvan er 1tje erg op die van jullie lijkt, maar we zijn `m niet kwijt !!!

 5. galder schreef:

  jaah, CEDRIC …da`s een leuke naam….denk je voor altijd terug aan de leuke badmeester !

 6. Leo schreef:

  Mooie kat hoor. Wij zijn van nature ook kattenmensen, hebben er ook twee (v/h 3) maar ook een hond sinds 14 jaar. Dat is best een handenbindertje. Vooral als je een paar dagen weg wilt is het handiger om katten te hebebn dan een hond. Maar de liefde die je terugkrijgt van huisdieren als deze maakt veel goed. En ze zijn heel blij als we er weer zijn. Ook na een paar uur winkelen of zo hoor, want ze kunnen niet echt goed klok kijken….

 7. bingelke schreef:

  wat een schatje. en dat drinken doen ze hier ook. vooral die kleine is gek op chocomel. en eigenlijk moet je eens een kokertje met je naam en adres aan dat bandje hangen. als ze nog een andere eigenaar heeft dan kan die zo iets laten weten. en ja katten zoeken volgens toch altijd zelf hun baasje uit. zo te zien heeft deze jou gevonden.

 8. J@n.. schreef:

  Dit is idd een hele leuke! Nou is er weer bewezen dat poezen veel meer weten als menigeen denkt, die heeft de boel goed in de gaten gehouden en wist het goed dat jullie weg waren en ook dat je weer terugwas.

 9. Herman schreef:

  Misschien is die kat wel een rëincarnatie van iemand die jij altijd hebt afgewezen, en die nu langs deze weg toch bij je binnen komt.
  Of het is een spy-cat, uitgerust met een cameraatje en microfoon, getraind door de buren.
  Ze ziet er in ieder geval uit als een gezonde en prima verzorgde poes. Ga je je inderdaad afvragen of er nog een thuis is.
  Nou ja, dan adopteer je haar toch? Veel leuker dan een hond vind ik zelf. Zeker nu wij zelf twee van die dotjes hebben rondlopen
  Groetjes,
  Herman.
  Herman.

 10. chavalbueno schreef:

  Ha ha, laat de kaas maar niet van je brood eten.

 11. Bibi schreef:

  Ohhhh….wat een schatje! Ze heeft jullie duidelijk gemist na de vakantie.

  En Poes voelt zich blijkbaar heel erg thuis bij jullie. Ik moet meteen denken aan jullie vogel van een paar maanden terug.

  Een fijne zondag!

  Gr,
  Bibi

 12. Jenny schreef:

  @Inge. Je zou bij de dierenarts even kunnen kijken,of hij/zij gechipt is!Ik zou even bellen of zij dat doen!Dan kan je de eigenaar achterhalen.Zo niet, laat haar/hem dan maar gewoon even lopen en kijk desnoods even waar hij /zij naar toe loopt ofzo!Misschien is dit dier wel niet gedumpt maar gewoon een amicale kat!Die van mijn zoon loopt ook buiten, met penning, maar hij gaat ook net zo makkelijk buurten, hoor!
  Groetjes!

 13. Jenny schreef:

  P.s Melk is niet echt goed voor een kat.Een beetje kan geen kwaad, maar niet standaard geven.

 14. peet schreef:

  Wat een leukerd, maar ik denk dat jenny wel een punt heeft maar ja dan heb je gewoon een stiefkat? Maar wel zo prettig als de echte eigenaar weet waar die uithangt, ik zou doodsongerust zijn als ik een van mijn haarballen kwijt was. PS soms staat er ook aan de binnenkant van het halsbandje een telefoonnummer!? Nou iNge en Nico en kids een gezellige week gewenst

 15. Inge schreef:

  @ Jenny en Peet, bedankt voor de tips.
  @ FG: we houden het toch liever op Poes als je het niet erg vindt.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada