calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Anders dan gepland! (2)

gewoon geschreven vanachter mijn eigen vertrouwde pc in mijn eigen huis:

Op naar Les Sables dus. Lekker ontbeten in de haven en daarna nog wat winkeltjes bekeken en over de lokale markt geslenterd. Nog wat laatste cadeautjes gekocht en daarna reden we richting Talmont naar Marc en Peet. Inge_en_nico Daar hebben we nog even lekker zitten kletsen en lachen en koffie en thee gedronken. Zij waren erbij dat we die aanvaringen hadden met Cedric. Sterker nog Marc kreeg het binnen 2 minuten al met hem aan de stok!

Vervolgens stelden we de navigatie in op Honfleur, Normandië, want dat zou de plaats worden waar we de laatste dagen van onze vakantie zouden doorbrengen. We zouden er nu alleen iets eerder naar toerijden…………..Kaarsje_branden

Dus reden we langs de kust de Vendee uit door Bretagne naar Normanië. De kids zater achterin lekker met hun koptelefoontjes op een film te kijken zodat wij de gebeurtenissen van de laatste 24 uur de revue konden laten passeren. Steeds opnieuw bleven we herhalen dat we niets verkeerds hadden gedaan en dat Cedric gewoon een foute Fransoos was, zo’n echt haantje. En dat we Gemeentehuis_sables_1 helaas moeten beamen dat Fransen echt heel chavinistisch zijn en echt bekend staan als een volk waar niet mee te praten valt. Maar we zouden de laatste dagen niet laten verpesten door Cedric en gewoon genieten in Honfleur, Trouville en Deauville.

Het was echter een tegenvaller dat het weer onderweg steeds slechter werd. De buitentemperatuur daalde flink en de regen kwam met bakken uit de hemel.Strand  Toen we stopten in Honfleur gaf de thermometer slechts 11 graden aan, het regende nog steeds flink en het was mistig…………. Dat viel tegen. Nico en ik keken elkaar aan. Dit was niet wat we wilden. We wilden lekker borrelen op een terrasje in de zon en allerlei dingen gaan bezichtigen. Zo hadden we onderweg al verteld aan de jongens dat er aan de kerktoren in Honfleur in de oorlog een parachutist aan de kerktoren heeft gehangen.Waarom Rogier opmerkte: "hangt hij ernog dan?" "Tuurlijk niet" zeiden Nico en ik tegelijk. Waarop onze puber in wording antwoordde: Je zei toch dat we wat gingen bezichtigen……..

Slapen_maar_1 Maar goed, we hadden het dus erg koud. Ook al anders dan gepland dus……..We checkten hoeveel kilometer het nog was naar huis (ruim 600) en we keken op onze horloges (17:30 uur) en we besloten toch maar om naar huis te rijden. Temeer omdat mijn moeder (en mijn webmaster) door de telefoon zeiden dat het zulk prachtig weer was in Nederland. En zo zoefden we met een flinke vaart la douce France uit……………..     

18 Responses to “Anders dan gepland! (2)”

 1. inge schreef:

  en nu dan ècht welkom thuis, inge ! al met al toch nog een heel geslaagde vakantie, zo te zien en lezen… schitterend plaatje ook, die slapende mennekes…

 2. Webmaster schreef:

  Alleen je moeder? 🙂
  De Webmaster zei het toch ook al? “Kom maar naar huis want hier is het mooi weer. Laat dat kl*#! Frankrijk maar even achter je.”
  En dan kan je ook zelf je log weer bijhouden… is de webmaster weer vrij…. kan die van z’n verdiende centjes wat leuks gaan doen! Haha.
  Nou, volgens mij hebben jullie nu nog een hele leuke week thuis. Terwijl voor mijn gevoel de rest van Nederland alláng weer aan het werk is 🙂
  Enjoy.

 3. Geesje schreef:

  Zo dat zit er dan ook weer op, Inge heb je toch nog een fijne vakantie gevoel er van over gehouden? Ja het weer daar kun je niks van zeggen, en vooral niet als er in eens regen met bakken uit de lucht valt.Gelukkig kun je nu lekker van de zon genieten in NL.Zo te zien hebben de kids er niks van gemerkt dat ze nu op de Blog van hun moeder er op staan. De foto’s die er telkens er bij stonden waren echt indrukwekkend.Zo nu moet je weer zelf je logs loggen.

 4. Inge schreef:

  @ webmaster: tekst is aangepast. Idd heb jij ook geroepen dat we maar snel Frankrijk moesten verlaten!

 5. Herman schreef:

  Hoi Inge!
  Zo, je bent dus weer gewoon in ons eigen kikkerlandje. Nou, niks mis mee toch? Lekker zonnetje erbij en hier mag je bommetjes maken tot je blauw ziet. Geen Cedric in de buurt.
  Knap lullig einde van jullie verblijf op die manier. Ik kan het goed snappen dat jullie dat hele Frankrijk toen wel zo snel mogelijk achter je wilde hebben.
  Volgend jaar vakantie in eigen land?
  Of eh… de Ardennen? Ik ken nog wel een mooie locatie daar.
  Nou, geniet nog even van de laatste week.
  Bye Bye
  Herman.

 6. Anoniem schreef:

  Jammer dat de vakantie zo moest eindigen he. Wel leuk opgemerkt over die parchutist ha ha.

 7. Anoniem schreef:

  Hahaha grappig, die parachutist…hang hij er dan nog! Ahhhhhh gossie. En op die foto zit hij zo lief te slapen met zijn knuffel.
  Jammer hoor van de laatste vakantiedagen maar in dit geval was het toch, oost west, thuis best.
  Groetjes Mar

 8. miss marple schreef:

  Die vorige reactie was dus van mij.

 9. Inge schreef:

  @ miss, Dat is vosje, zijn lievelingsknuffel. Zonder die knuffel slaapt hij dus echt niet!

 10. Jenny schreef:

  Welkom thuis! Helaas jammer voor jullie dat die laatste dagen in het water vielen, maar je kan hier in Ned. ook nog wat zonnestraaltjes meepikken.Hihi….leuk he, die opmerking “hangt hij er nog dan ? “! De foto’s zijn ook weer erg leuk.
  Off topic, jaaaa…..dat was mijn huis, daar aan het strand!!!!Zucht…..was het maar waar! Jammer, geen foto!
  Groetjes!

 11. ineke schreef:

  Hihi, da’s een goeie, van die parachutist!
  Fijn weer thuis te zijn?
  Groetjes van een toevallige voorbijganger…

 12. J@n. schreef:

  Tja,Inge, het weer hebben we gelukkig niet in de hand en het blijft even zo goed toch een vakantie die je je hele leven zult onthouden, ’t was toch spannend!

 13. Leo schreef:

  Blij dat jullie er weer veilig zijn!En hier zijn alleen maar aardige mensen die het fijn vinden dat je je verhaal vertelt hoor……en laat de Cedrics van deze aarde maar barsten…….

 14. Inge schreef:

  @ allemaal: ja we zijn zeker blij dat we weer thuis zijn. Goeie reis gehad ook. En nog lekker weer hier dus we vermaken ons de laatste week prima!

 15. Bibi schreef:

  Hey Inge! Gelukkig hadden jullie er toch wat leuks van gemaakt. Fransen staan idd bekend als kl#@tzakken! De Franse regering had nog gevraagd dat hun landgenoten vriendelijker en hulpzamer moeten zijn voor toeristen. Maar ja, dat is een 20 jaren plan denk ik.

  En hier is het ook prachtig weer hoor! En de Fransen kunnen niet tippen aan de Nederlandse vriendelijkheid, behulpzaamheid. Dus Nederland is zo gek nog niet! Er zijn ongetwijfeld Fransen die wel vriendelijk en hulpzaam zijn. Maar die moet ik alleen nog tegen komen 😉
  Gelukkig had je gezien de omstandigheden het toch nog leuk gehad.

  En je jongens zo schattig op de bank aan het slapen…echt zo een aaahhhhh…moment!

  Nog bedankt voor je bericht! Morgen heb ik mijn 2e FM!

  Hoe staat het trouwens met je Jeep?

  Gr,
  Bibi

 16. Jolanda schreef:

  Wat een afknapper zo’n Cerdric. Je zou hem toch wat!
  Gelukkig hebben jullie wel wat mooi weer voor ons mee terug genomen!

 17. bingelke schreef:

  jullie zijn gelukkig wel goed thuisgekomen. jeetje wat een raar volk zeg die fransen. ik hoop dat die cedric dadelijk eens een paar niet zo aardige nederlanders tegenkomt die hem eens flink onder zijn reet schoppen.
  trouwens lubbes hadden wij ook eerst gewoon poes genoemd. bij de dierenarts kwamen er dus achter dat het kater moest zijn. en wel lief dat jullie nu ook een aanlooppoesje hebben.

 18. Geesje schreef:

  En inge ben je weer helemaal weer ingeburd in Nl, en heb je ookal die poespas toch een fijne vakantie gehad?Doeg en je bent altijd welkom op mijn blog.Van Geesje.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada