calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Lekker genieten.

Het volgende bericht vandaag ontvangen uit Frankrijk:

Bonjour mes amis, j’ecrire mon blog de la plage.

Het is weer redelijk zonnig vandaag. Gisteren was bewolkt met regen 🙁

Het weekend hebben we bij het zwembad doorgebracht met zo nu en dan een aanvaring met Cedric, onze badmeester. Als er 5 mensen in het zwembad zijn is het ‘ druk’ en mag je geen bommetjes meer maken en zeker niet ballen.

Zondag zijn we naar het strand gegaan in Les Sables. Een rotsenstrand. Helemaal te gek voor de jongens. Krabbetjes zoeken, schelpen zoeken…………. Nico wilde van mij nog een foto dat ik op een rotsblok stond.
Ingeopderots Maar ja, het werd al vloed (scheelt tussen de 4.70m en 5.10m) dus ik kneep hem wel toen het water al omhoog spatte tegen het rotsblok.
Schelpenzoeken Krabbetje
Verder stond het weekend in het teken van logeerpartijen, over en weer. Rogier heeft 2 nachtjes in Talmont st Hilaire gelogeerd (bij Marc en Peet) en Kirsten en Iris allebei een nachtje bij ons. Gezellig.

Maandag was het bewollkt en heeft het flink geregend. Toen hebben we een eindje gereden en kwamen bij een grote shoppingmall terecht in La Roche sur Yon. Daar hebben we lekker gewinkeld en toen we naar buiten kwamen was het weer droog en hebben we nog lekker ge-bbq’t op de veranda en tot laat buiten gzeten.

Vandaag weer naar het strand (zand) dus in Olonne sur Mer, de plaats waar we zitten. Vanwege stroming mocht je de laatste dagen de zee niet in maar vandaag mocht het weer op bepaalde plekken van de echte baywatch boys. Ik ben de zee niet ingegaan want van de week kwam ik vervelend terecht onder water op een grote steen. Heb nog een zere elleboog. Maar de mannen gingen wel en dat leverde weer een leuk plaatje op.
Rogierzee_1
Die golven zijn hier dus echt mega! Wisten jullie trouwens dat het windsurfen HIER is uitgevonden en niet in Hawaii? Echt waar!

Verder genieten we vooral. Lekker ontspannen en lekker eten. Ik vind het nog een wonder dat ik in mijn kleren pas :-). Al die croissantjes, chocoladebroodjes en profiterolles………….jammie! Rosé’tje op zijn tijd. Helemaal goed! C’est la vie!

Nog een paar dagen…….. Le temps passe vite quand s’amuse. Zaterdag gaan we richting Normandie en dan hopen we zondag weer thuis te komen.

Salut!

Geplaatst door webmaster d.d. 22-08-2007.

8 Responses to “Lekker genieten.”

 1. Leo schreef:

  Het ziet er allemaal helemaal niet leuk uit, zelfs een beetje saai……hihi….Geniet maar en maak vooral mooie foto’s. Als zeemeermin doe je het goed hoor……

 2. inge schreef:

  ja nou is t wel genoeg met dat jaloers maken hoor naamgenootje !!! GRRRR ; )
  je staat btw nie op dat rotsblok, je ZIT erop hihi

  fijne dagen nog hè en tot snel !

 3. Geesje schreef:

  Nou dan hebben jullie beter weer nu dan in NL, hier is het nu aan het regen lijkt net of we nu al weer naar bed moeten. ookal is het nu al paar uurtjes al ochtend.O ja lekker aan het strand is gewoon genieten geblazen.Nou veel plezier nog op je vakantie.En bedankt dat we zo hebben mee mogen genieten van je vakantie inge.

 4. Jenny schreef:

  Leuke foto’s en wat een mooi krabbetje is dat!Geniet nog maar lekker hoor!

 5. miss marple schreef:

  Je doet het goed daar op die rots. Nog heel even genieten dan maar! En voor straks een goeie reis terug.
  Groetjes Mar

 6. bingelke schreef:

  hummmm alweer. wel mooie foto’s maar waar zijn de foto’s van die baywatch-boy’s??? of wil je die lekker voor je eigen houden??? maar jullie hebben het zo te merken wel goed naar jullie zin daar. wens jullie nog veel plezier.

 7. fijnegozer schreef:

  Zwemmen, winkelen, krabbetjes vangen. Kortom vakantie vieren. Geniet er nog even flink van nu het nog kan. En wat de krabbetjes betreft, niet teveel crab-cocktails naar binnen werken he.

 8. Herman schreef:

  Nou het ziet er helemaal geweldig uit hoor. Ik ben blij dat jullie zo genieten. Lijkt me een hele fijne camping ook 😉
  Strand en zee zijn er inderdaad heel anders dan hier. Door het enorme getijde verschil komt het water ook heel snel op.
  Ik hoop dat jullie er nog een laatste dagje van kunnen genieten, en dan morgen dus weer richting huis. Je zal Frankrijk wel gaan missen dan.
  Groet!
  Cedric.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada