calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Kennen jullie het spreekwoord: "waar je mee omgaat raak je mee besmet?"
Lees dan even verder. Vriendinnetje Peet had maandag een kapotte wasmachine.  Gisteren ging ik nog snel ff bij haar een bakkie doen. Ze was niet helemaal lekker, misselijk. Wie wordt er vanochtend om 6.00 uur met een weeig gevoel in haar maagje? Goed geraden! En wiens droger is gisterenavond kapot gegaan? Juist ook de mijne……   

Dus was het hollen en vliegen en ondertussen stond ik te tollen op mijn benen, het klamme zweet brak me uit. Wat zitten mensen (lees vrouwen) toch raar in elkaar. Ik ben helemaal geen Lebleu huishoudelijk type maar ondertussen wil ik wel dat alles schoon is voor we op vakantie gaan. De wasmachine draait al dagen op volle toeren en de droger draaide dat dus ook…….. Gelukkig bood de droger van de overbuurvrouw uitkomst. Ze weet het wel niet, ze is op vakantie en ik pas op haar plantjes en post, maar ik weet zeker dat ze het prima vindt.

Vanavond hebben we lekker bij mijn ouders gegeten. En we kregen een flink zakcentje mee om iets leuks voor te doen! Lief hè? De tassen zijn gepakt en morgenochtend pakken we de laatste spulletjes  en rijden dan op onsLoree_3  gemakkie weg. Richting le Mans, maar misschien stoppen we wel eerder en misschien rijden we wel verder. We’ll see! En dan rijden we zaterdag op ons gemak het laatste stukje richting de Vendee. En wedden dat ik dan ’s middags lekker in dit zwembad lig????

Tot over 2 en een halve week, maar kom een keertje tussendoor kijken. Wie weet staat er wat leuks…….Ik ga proberen wat te mailen vanaf mijn vakantieadres naar mijn webmaster 🙂

11 Responses to “Inpakken en wegwezen……..”

 1. fijnegozer schreef:

  Inge ik wens jou,Nico en the boys een hele fijne vakantie. Geniet er maar lekker van. En hopelijk tot gauw groetjes Fg. O ja, ik moest jullie ook van Chaval een mooie vakentie wensen.

 2. Corina schreef:

  Hoi Inge, we lossen elkaar wel af he? Wij zijn vannacht thuis gekomen, en hebben het heerlijk gehad. Nu weer de rommel opruimen, je kent het wel. Nou wens jullie een hele fijne vakantie, ik spreek je na de vakantie wel weer. Groetjes Corina

 3. Herman schreef:

  Hele fijne vakantie gewenst!
  De webmaster kijkt uit naar input uit La France.
  Zal je missen,
  X

 4. Jolanda schreef:

  Wat klinkt dat heerlijk!!!
  Een hele fijne vakantie hoor!

 5. Bibi schreef:

  Gelukkig kan je goed en ontspannen op vakantie. Kleren gewassen en droog.

  Als ik je zo hoor over jullie vakantie krijg ik ook de kriebels om weer op vakantie te gaan….

  Geniet van je vakantie….tot over een paar weken….Bon Voyage!

  Gr,
  Bibi

 6. Jenny schreef:

  Inge, Nico en de kids; een héle fijne vakantie gewenst! Rij voorzichtig!
  Goeie reis en tot snel!
  Groetjes!

 7. Leo schreef:

  Pure pre-vakantiestress hoor Inge. Eenmaal onderweg zakt het allemaal weer af hoor. Als je het straks te warm hebt komt dat vast door de hoge temperaturen op de vakantiebestemming. Ik wens je heel veel plezier, zon, geluk, liefde en meer. En kom lekker ontspannen weer terug…….
  Grtz. Leo

 8. Geesje schreef:

  Nou het ziet er volgens mij echt indruk wekkend eruit de foto’s(ik neem aan dat dat de foto’s zijn waar jullie op vakantie gaan).Nou veel plezier en tot over 2weken. Ben benieuwd naar je reis verslag logje.

 9. inge schreef:

  och toch meis… wat een pech nog ffies, zo vlak voor vertrek… nou ja, je ligt nu toch al in het zwembad ; ) hele fijne tijd gewenst en ik zal af en toe nog eens kijken hoe het internationaal-log-experiment gaat ; )

 10. peet schreef:

  Als jij straks heerlijk aan het zwembad ligt denk jij geen minuut meer aan die kapotte droger hahahaha doe relaxed en geniet van jullie vakantie let op dat jullie niet gestoken worden (ik zag net die steek van friso)Jeetje wat zag dat eruit zeg. Houd het allemaal gezond en ik kom af en toe kijken of je wat hebt geplaatst
  GOEDE EN VEILIGE REIS!!!!!

 11. bingelke schreef:

  heerlijk. ik wens jullie een hele fijne zonnige vakantie. en heel erg veel plezier.
  groetjes jolanda

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada