calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Presque les vacances

Vanmiddag is om kwart voor 3 is mijn vakantie begonnen. Tot 3 september ben ik klaar met werken. Manlief werkt nog 2 dagen maar dan is het ook voor hem basta! Alhoewel de laptop wel meegaat zodat hij nog wel wat ‘op afstand’ kan regelen. Maar even wat anders en meer tijd om te ontspannen. Want die foto’s op het strand van afgelopen week zijn wel relaxed….. er zijn er maar weinig die weten dat er door Nico vaak tot ’s avonds laat (lees vaak tot diep in de nacht) gewerkt wordt. Ook in het weekend. En dat is niet erg maar nu is het even klaar!

Mamma_inge We leven ons leven vaak in de vijfde of zesde versnelling. Live life to the max! Maar het is natuurlijk niet alleen maar feesten. Maar juist de nare ziektes van een vriend en een vriendin zorgen wel voor het besef dat het leven plotsklaps over kan zijn. Papa_inge En ook al zijn mijn ouders gelukkig nog bij me, mijn moeder is al 16 jaar ziek, en mijn vader heeft bijna 2 jaar geleden totaal onverwachts een hartinfarct gekregen. Dus de angst om hen te verliezen zit diep in mijn systeem.

Maar nu gaan we even in de relaxmodus. Zodat de batterij weer lekker wordt opgeladen. Tijd voor elkaar en voor het gezin. Beste vriendin, haar man en kids (Peet en Marc dus) zitten een kilometertje of 20 bij ons vandaan. Dus hèn zullen we niet missen. Anderen weer wel. Vanaf a.s. vrijdag verlaten wij Nederland voor een paar weken en vertrekken we naar het mooie Frankrijk! Vive le France! J’aime la vie! 

10 Responses to “Presque les vacances”

 1. chavalbueno schreef:

  Ja joh, de boog kan niet altijd gespannen staan. Na hard werken wordt het tijd voor een welverdiende vakantie. En Frankrijk is natuurlijk een heerlijk vakantieland. Je ouders zien er nog goed uit Inge. Hoelang blijven jullie eigenlijk? Want ‘een paar weken’ zegt zo weinig he. Nou joh, geniet er maar heerlijk van. Hopelijk hebben jullie prachtig weer.

 2. peet schreef:

  Nou jullie hebben het wel verdiend hoor! E ja die angst om iemand te verliezen ken ik maar al te goed ik heb ze helaas niet meer dus geniet met volle teugen van je ouders. En nu idd de batterijen weer eens laden en volop genieten van jullie welverdiende vakantie heeeeeeeeel veeeeeeel plezier ik zal je wel missen op de log of kom je af en toe kijken???

 3. Bibi schreef:

  Ohhh….heerlijk! 3 wkn. een ander omgeving! Gelijk hebben jullie hoor….er op en top van genieten!

  Ik kan dat angst goed voorstellen van je ouders (en vrienden). Daarom is elke dag bijzonder dat we hier op aarde zijn met ons geliefden.

  Ik zal de komende 3 wkn. je leuke log berichten wel missen of die leuke filmpjes van je kinderen. Maar ik neem aan dat we weer genoeg zullen zien na je vakantie?!

  Alvast een fijne vakantie! Vrijdag kan zeker niet snel genoeg zijn……

  Gr,
  Bibi

 4. inge schreef:

  heerlijk meis, ga dr van genieten ! mooie foto’s ook, die met je ouders !

  mocht ik je nie meer ‘spreken’ voor vrijdag : bonnes vacances !!!

 5. miss marple schreef:

  Reactie kwam niet door dus nog maar eens geprobeerd. Voor jullie allemaal, geniet maar lekker van een fijne vakantie daar in dat heerlijke Frankrijk!

 6. Jolanda schreef:

  Heerlijk 3 weken om te ontspannen en echt tijd voor elkaar!
  Geniet ervan en kom lekker uitgerust weer terug!

 7. bingelke schreef:

  leuke foto’s. en ja soms kan het leven gewoon veel te kort zijn. ik heb het zelf ook al een paar keer meegemaakt in mijn eigen vriendgroep. daarom probeer ik er ook zo veel mogelijk uit te halen. ik hoop dat jullie een heerlijke vakantie hebben en heel veel lekker weer. en ik zal je hier ook wel gaan missen.
  groetjes jolanda

 8. Leo schreef:

  IK was er vroeger ook zo een hoor. Zes dagen per week, desnoods 80 uur. Drie dagen in het buitenland. Hoezo vergadering ouderraad, geen tijd voor hoor. Het werk, de baas……Nu zit ik wat meer in de relaxmode, dat voelt best wel prettig. Mag het na 45 jaar aan een stuk doorhalen? Hoezo vakanties? Een paar dagen ff bijkomen en dan weer verder. Geniet maar heel erg van de vakantie Inge, van mekaar (weet je nog wel hoe hij heet en hij hoe jouw naam is?) en snij het vlees als het gaar is. Maar ik ga je wel missen hoor……drie volle weken lang. Au revoir! en Bon Voyage!

 9. Geesje schreef:

  Inge een fijne vakantie in Frankrijk met je gezin, en geniet ze maar voor je het weet is het alweer voorbij. Even er tussen uit gaan is goed voor de mens, en het loggen dat loopt niet weg. Ik houd wel een oogje in het zeil op je blog, als je dat niet erg vind. Doeg,

 10. Herman schreef:

  Wheeèèè….mijn vakantie zit er al op. En jullie gaan nog. Waarom hebben we niet allemaal gelijk vakantie? Dat zou veel eerlijker zijn.
  Het gevoel om iemand achter te laten die erg ziek is kennen wij ook sinds dit jaar. Gelukkig waren we niet ver weg. Dat scheelt.
  Het klinkt alsof jullie, en zeker Nico, er wel aan toe zijn. En dan is het de kunst om ook echt ‘los te laten he’.
  Maar eh, het zal hier dan wel ff een paar weken stil worden zeker? Een ook geen reacties meer op mijn log….. zucht.
  Zal je missen.
  Fijne vakantie! En daarna spreken we snel met zijn allen weer af hoor!
  En dan maar eens hier. Of niet dan?
  Groetjes aan de hele post-clan,
  Herm.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada