calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Arjen en Rogier hebben weer een paar dagen rondgelopen met de videocamera. Met deze nieuwe film als resultaat. Wat een lol kan je hebben als je naar de C1000 gaat……..Ons tweetal probeert te ervaren hoe het is om boodschappen te doen als je een handicap zou hebben. Volgens mij sporen ze niet, die kids van ons. Maar van wie ze dat nou hebben?

.

10 Responses to “Boodschappen doen, the movie”

 1. Geesje schreef:

  Tja de kids moeten zich vermaken in de zomer vakantie, en wat is dan leuker om dan iets in elkaar te maken, zoals dit filmpje.

 2. Jolanda schreef:

  Nee inderdaad die sporen echt niet en er dan met de camera achteraan lopen. Dat is ook niet helemaal jofel 😉

 3. fijnegozer schreef:

  Ik weet niet of het aan weblog ligt of dat je het filmpje er weer afgehaald hebt. Maar ik zie alleen een wit vlak. Probeer het later nog wel eens. Groetjes FG/CB

 4. Herman schreef:

  My God. Wat een stel!
  Kennen ze de ouders ook daar bij c1000?
  Dan zou ik me daar voorlopig maar niet vertonen als ik jou was 😉
  Het wordt tijd dat de mannen op vakantie gaan, da’s beter voor de buurt denk ik.
  Groetjes,
  Herman.

 5. peet schreef:

  Ja op zich wel nuttig als ze er mee bezig zijn, als het op de mensen maar niet spottend overkomt, want als je bijv zelf een gehandicapt kind hebt komt het misschien een beetje spottend over? Of leggen ze aan de mensen uit dat ze met een projectje bezig zijn? Ze kunnen natuurlijk ook in een instelling met gehandicapten een dagje gaan kijken en met die kinderen spelletjes doen zover het handicap het toelaat?

 6. Jenny schreef:

  ja, ze moeten toch iets te doen hebben, he, met die lange vakantie’s! Ik hoop wel dat er geen mensen zijn die er aanstoot aan nemen.
  Groetjes!

 7. Leo schreef:

  Reality-tv begint al op jonge leeftijd te spelen. En meteen al op YouTube. Ze worden zo vast beroemd, want zelfs in Japan bekijken ze nu de shopping-experience van deze jongelui. Leuk!

 8. bingelke schreef:

  hahahahaha, nou ja ze vervelen zich tenminste niet he. ga jij nu incognito naar de winkel?
  maar ze maken wel leuke filmpjes.

 9. Inge schreef:

  @ Jolanda: Ja dat laatste is waar. Dat is Kirsten (alias Kiki) de grote zus van Arjen (alias Arie.)
  @ Herman, Het is een dorp hoor waar ik woon. Dus ja, als ik nu in de C1000 loop……tja. Gisteren heeft het stel een paar A4tjes opgehangen bij C1000 met daarop een aankondiging van de film, de youtube link en ze bedanken daarop nogmaals de winkelende mensen en het personeel. Zó zijn ze dan ook weer!
  @ Peet, Ze hebben de hele week op het strand met Sebastiaan gespeeld (een jongen met het downsyndroom) dus ze weten echt wel waar ze mee bezig zijn.
  @ Jenny, nee echt niet!
  @ Leo, ja lachen hè?
  @ Bingelke, nee niet incognito. Zie je het al voor je, ik meteen snor en een pet op de supermakt in. Is al een film op zich! Ik ga gewoon eind van de week op vakantie! Enne, leuk dat je de film leuk vind!

 10. Beno schreef:

  Jij hebt wel hele bijzondere kinderen. Moet ik eens doen fotograferen in een supermarkt ik krijg direct problemen.

  groeten Beno

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada