calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Openluchtconcert

Gisterenavond gingen we naar een openluchtconcert. Het was gratis dus de artiest was van ondergeschikt belang. We hadden een uitje! Bastiaan Ragas trad op (man van Tooske, oud Caught in the act zanger, bekend van musicals.) Hij is geboren en getogen in Lisse dus het was bekend terrein voor hem. We hadden er eerst een hard hoofd in want er was slecht weer voorspeld maar de lucht trok open, het was niet zo koud en bovenal was het droog.

bastiaan ragas.jpg

<center?bastiaan ragas.jpg</center?

Het was leuk, laat ik dat vooropstellen. Maar wat zaten er een saaie mensen vooraan voor de pauze. Bastiaan kon zingen wat hij wilde, hij kreeg de handen van die fossielen niet op elkaar. Na de pauze hebben wij een sta-tafeltje dichterbij het podium geconfisceerd en geprobeerd de boel wat op te leuken. En ik moet je zeggen dat dat aardig is gelukt!

bastiaan ragas.jpg

Bastiaan zong steeds meer up tempo nummers en wij (Peet en ik) waren niet meer de enige twee die meedansten en meezongen. Ik heb er zeker nog twee gezien………….

Na het laatste lied stapten de oudjes op en toen de toegift kwam ging het dak er pas echt af. We stonden (lees dansten en zongen) inmiddels vooraan en ik heb zo het vermoeden dat Peet en ik de krant hebben gehaald. Er werden zoveel foto’s gemaakt. Who cares. We hebben weer een gezellige avond gehad, drank was gratis, de muziek was leuk dus wat wil je nog meer? 

bas ragas2.jpg

16 Responses to “Openluchtconcert”

 1. groupie schreef:

  het was ontzettend gezellig, vrijdagavond weer??? dit keer geen foto’s geen alcohol en de rest…. hahaha en dan moet het dak ervan af..

 2. Inge schreef:

  @ groupie, de kooi of de tafel?

 3. Herman schreef:

  Hoi,

  Leuke foto’s. Peet en Inge aan de drank. Lekker weer, jullie boften.
  Leuk avondje dus? Erg jammer van die fossielen 🙂 Gek dat die daar vooraan gaan zitten. Heb je krant al gezien vandaag??

  Groetjes,
  Herman.

 4. Cisje schreef:

  En het klopt ook dat bastiaan er was, door dat je er met op de foto staat.Ik had je anders ook wel gelooft hoor.Nou ben weer bij gelezen, doei.

 5. fijnegozer schreef:

  Klinkt reuze gezellig Inge. Geen kater vanochtend?

 6. Eliza schreef:

  Gratis, leuk en gezellig..!! Wat wil een mens nog meer?

 7. Jenny schreef:

  Soo hé……leuk avondje!!!Gezellie, lekker dansen, wat wil je nog meer!Leuke foto geworden van jullie met Bastiaan. Als er foto’s in de krant komen ben je in één klap beroemd en berucht…..hahahaha!
  Groetjes!

 8. bingelke schreef:

  gratis concert, gratis drank??? jeetje waar was dat dan? heb ik dus weer iets gemist zeg. ziet er wel supergezellig uit. en leuke foto’s.
  groetjes en een heel fijn weekend.

 9. peet schreef:

  Zooooo en dan niet ff bellen? hahahaha de volgende keer wil ik ook wel hoor! Ziet er in ieder geval kei gezellig uit lachen.

 10. inge schreef:

  geweldig hoe je schrijft ‘het was gratis dus de artiest was van ondergeschikt belang’ ! hahaha en dan toch nog zo’n TOPavond ! super !

 11. Leo schreef:

  Ik wist niet dat rose een drankje was voor een frisse avond in Juni (wel lachen hoe jullie er uitzien, het lijkt wel november…)maar dat het gezellig was blijkt wel uit de foto’s hoor. En die jongen kan in ieder geval wel zingen, ook al was ik daar in eerste instantie nooit zo van overtuigd. Ik wens je een heel fijn weekend Inge!

 12. Bibi schreef:

  Ja, het weer zat zeker mee gisteren! Top dag dus!

  Zondag naar il Divo? Ik hoop dat het weer dan ook weer mee zit!

  Een fijn weekend!

  Gr,
  Bibi

 13. Dr. Haeck schreef:

  Ja, dat ziet er wel gezellig uit. Maar volgens mij is het altijd wel leuk als jij en Peet samen zijn…

 14. Inge schreef:

  @ groupie: de kooi dus! 😉

 15. Anoniem schreef:

  Nou nou, het kan niet op, gratis optredens en gratis drank! En dan was het ook nog droog! Jammer van dat stelletje neanderthalers vooraan maar daar hebben jullie dus wat aan gedaan begrijp ik! Fijne zondag Inge. Groetjes miss m.

 16. Marlies schreef:

  BASTIAAN IS ZOOOOOO LEUK!!!!!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada