calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Opa in de bocht

Mijn vader gaat beslist mee met zijn tijd. Hij computert, fotografeert digitaal, kan de foto’s op zijn pc zetten en bewerken, praat mee over i pods en Spongebob en heeft een mobiele telefoon. Dat laatste is een verhaal apart.
In het begin schakelde hij zijn telefoon in als hij ging bellen en na het beëindigen van het gesprek schakelde hij het toestel dan weer uit. Het heeft heel wat overredingskracht gekost om hem er van te overtuigen dat het beter is voor de batterij als hij het toestel gewoon aan laat staan.

Thomas heeft hem ook leren sms-en. En dat ging goed. Maar nu heeft hij een nieuwe telefoon en is alles weer ietsje anders. Gisterenavond belde hij op: hij had 3 nieuwe berichten. Hoe kon hij zien wat het bericht was was zijn vraag. Nico vroeg aan hem: "Wat staat er op je toestel" Waarop opa (mijn vader dus) antwoordde: "Vodafone".

pappa76.jpg

9 Responses to “Opa in de bocht”

 1. fijnegozer schreef:

  Wat een stoere moderne opa zeg. En hij had toch gelijk,het was toch een Vodafoon ha ha.
  Maar wel leuk Inge.

 2. J@n. schreef:

  Hé, Inge, hoe oud is je vader eigenlijk, dat staat nl ook op mijn telefoon, of heeft dat niets met elkaar te maken?

 3. Cynthia1975 schreef:

  Hoi Inge

  Bedankt voor je lieve berichtje

  Tja het is gek wel hoor, soms zie je nauwelijk nog iets aan me. Moet ook zeggen ik ben nog maar 3 kilo aangekomen in deze zwangerschap na eerst 20 kilo afgevallen te zijn in de eerste 6 maanden. KOTSUH>>>>>>

  Nou ja met mn ukje lijkt het goed te gaan dus tja …en ik kon het zeg maar goed hebben ook dus ik vind het niet zo erg. Alleen voel ik me daardoor dus vaak niet zo heel prettig en slapjes hier en daar.

  Maar ik wacht met spanning af en ben inmiddels al zo benieuwd naar mijn kleintje. Nog een weekje of 6 en dan is hij/ zij echt bij ons

  Tja das nou lastig he, is er nieuws mag ik t nog niet vertellen…
  Hoop maar dat D. het er snel op zet en jullie allemaal gerust kan stellen

  Fijne avond nog meissie

  Cynthia

 4. Bibi schreef:

  hahahaha….het is in ieder geval waar!!hhahah…Ja, je vader weet het wel grappig te houden zonder dat hij dat weet!

  Maar ik moet zeggen dat het super hip is hoor! Mijn vader is daar wat minder goed in hoor.

  Gr,
  Bibi

 5. Theo schreef:

  Nou en …. het was een direct antwoord
  op een simpele vraag.

  Theo had volkomen gelijk.

  Ik neem het sowieso op voor alle theo’s.

  Groetjes en snel tot ziens.

 6. Leo schreef:

  Geweldig verhaal hoor. Er loopt ook een tv-spot over die soort mensen die worden opgezadeld met allerlei technische prietpraat en eigenlijk niks begrijpen van het jargon. Ze willen gewoon bellen, en meer niet! En er is natuurlijk in tien jaar tijd heel veel veranderd op communicagtief gebied. Om dat allemaal bij te benen mag je er wel in afstuderen………..

 7. Jenny schreef:

  Whahahaha….zo leuk geantwoord! Nou, ” vodafoon “….Zou ik wel kunnen zijn! HIHIHIHI…..Ik geef volgens mij altijd zulke antwoorden!

 8. Inge schreef:

  @ Jan, zoals je ziet heb ik een foto van mijn stoere vader onder het logje geplaatst. En als je leeftijd wil weten? Kijk dan maar goed want het staat op zijn T-shirt.

 9. Herman schreef:

  Wat heeft opa lang haar joh! Hangt zowat in zijn ogen 🙂 Dat heb ik dus allang niet meer.
  Staat zijn leeftijd nou op zijn shirt?
  Mijn pa is sinds een jaar of 2 ook aan de computer. “Als ik dan toch nog niet dood ga, kan ik beter nog maar proberen een beetje mee te komen” … dat was ongeveer de gedachte. Mooi om te zien wel, hoe ze zich iets eigen maken wat eigenlijk niet eens hun ‘ding’ is.
  Mijn vader kan trouwens aardig sms’en. Duurt wel een half uur waarschijnlijk, maar hij verstuurt berichtjes vanuit Frankrijk.
  Opa’s aan de top…. was dat niet een K3 liedje? Meer van jou generatie…..:-)

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada