calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Een Schrek partijtje

Alhoewel Friso al bijna 2 maanden geleden jarig is geweest vierde hij gisteren zijn partijtje. We hadden even gewacht met het geven daarvan omdat hij dolgraag met zijn vriendjes en vrouw Iris naar Schrek 3 wilde. En die is afgelopen donderdag pas in premiere gegaan….. Thuis heb ik de kids eerst allemaal een groene neus en wangen gegeven en voor ‘het echtpaar’ had ik een Schrek en een prinses Fiona masker.

foto schrek

Daarna zijn we naar Scheveningen gereden. En ja, er zijn bioscopen dichterbij te vinden, maar Pathรƒยฉ is altijd mooi, ruim en geen pauze. Verder  kan je er voor de deur parkeren en zit Mac Donalds ernaast. Need I say more? Het was weer een geweldig leuke film en we hebben regelmatig zitten gieren van het lachen. Na afloop hebben we met het hele stel bij de Mac gegeten en wat was het leuk dat er bij het happy meal een Schrekpoppetje zat. Het was een leuke dag. De jarige was weer even ‘echt’ jarig. Iedereen heeft het prima naar zijn/haar zin gehad. En dat is toch het allerbelangrijkste?

11 Responses to “Een Schrek partijtje”

 1. Dr. Haeck schreef:

  Dat is een gaaf feestje!!!

 2. Jenny schreef:

  Wat zal het een geweldige dag geweest zijn! Leuk, die shrek-gezichtjes!

 3. Herman schreef:

  Kijk, da’s een heel wat eenvoudiger manier van een feestje geven dan dat wij laatst aan de hand hadden gehaald ๐Ÿ˜‰
  Gezien get weer ook wel een prima keuze ok naar de film te gaan. Mac gaat er altijd in bij de kinderen (snap niet waarom….) Helemaal geslaagd dus.
  Weellicht dat we er ook nog wel heengaan, alhoewel het erg druk ik hier de komende weken. Zal wel de dvd gaan worden dan vrees ik.
  Mag ik jouw Shrek poppetje??
  groetjes,
  Herm.

 4. Herm schreef:

  sorry voor alle voorgaande schrijffouten!
  Beschadiging….. you know ๐Ÿ˜‰

 5. J@n. schreef:

  Ik zou nog jaloers worden.

 6. miss marple schreef:

  Wat leuk naar Schrek en dan nog naar de Mac! Wat zullen ze genoten hebben. Dan geniet je zelf helemaal vind ik altijd. Groetjes Mar

 7. fijnegozer schreef:

  Een waar kinderfeest dus. wat zullen ze genoten hebben. Maar voor de mensen die de achtergrond van het schminken niet kenden, was het wrs meer een ‘schrikfeestje’.

 8. Leo schreef:

  Ik vond die partijtjes indertijd ook heel wat plezieriger dan zwemmen of zo. Dan moest pa ook mee het water in en ik kijk liever naar een goede of leuke film. Shrek is in ieder geval goed voor heel wat lachwerk, vooral door de (in de Engelse versie) goed ingesproken stemmen als die van Eddy Murphy. De kids zullen zeker genoten hebben, want ook nog een keer naar de Mac. Wat wil je nog meer……

 9. Bibi schreef:

  Zo te lezen heeft Friso een top `verjaardag` gehad. Leuk die Shrek maskers!

  Ja, dat is altijd handig van Pathe er zit bijna altijd een restaurant, Mac of Burger King in de buurt. En parkeren is ook vrij makkelijk. Zelf vind ik in Amsterdam Pathe Arena prachtig en praktisch ๐Ÿ˜‰

  Gr,
  Bibi

 10. bingelke schreef:

  dat zijn idd leuke feestjes. veel anders dan ik had toen ik nog jong was. ze zitten er ook allemaal zo netjes bij zeg. en die popjes bij de mac had ik ook al gezien. zijn wel leuk. en hoe was praatjes makers eigenlijk??? ik heb niets kunnen zien door een bbq. helaas.
  groetjes jolanda

 11. Herman schreef:

  Nog bedankt voor alle Tulsa promo activiteiten Inge!!
  Nu denk iedereen natuurlijk dat ik gezellig de cd thuis kom brengen, en opeens loopt het storm! Whahaaa.
  Heb je dan liever een managers functie bij ons, dan die functie die ik je zojuist voorstelde?
  ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada