calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Een muzikaal vriendje

Een maand of 3 geleden reageerde Herman op mijn log. En wat doe je dan? Je brengt een bezoekje terug. Het was (en is) een leuke blog en kennelijk vind hij dat van de mijne ook want we bleven elkaar trouw bezoeken. Zo las ik ook een keer bij hem dat hij in zijn vrije tijd muziek maakt. Dat vond ik wel interessant. Er volgden wat mailtjes over en weer en hij stuurde me (online) wat nummers toe die hij zelf had gecomponeerd en ingezongen. Het klonk wel leuk en één nummer vond ik echt geweldig. Dat is deze, luister maar. 

Het is van Tulsa, de gelegenheidsformatie waarvan Herman, samen met zijn muzikale vrienden Reinout en Frits, deel uitmaakt. Ze zijn gëinspireerd door J.J. Cale. (Amerikaanse liedjesschrijver en muzikant. Groeide op in Tulsa.)
Ik kwam erachter dat ze in eigen beheer een cd hadden opgenomen. Hé wat leuk, die wilde ik dan ook wel hebben. Dus ging ik dat heel aardig aan hem vragen. Via msn, want we leerden elkaar steeds een beetje beter kennen. ‘Komt wel" kreeg ik steeds te horen. Maar gisteren zei hij dat hij hem persoonlijk zou overhandigen. En dat heeft hij ook gedaan. Vandaag!

Een beetje spannend was het wel, want ja, je ‘kent’ iemand ook weer niet echt natuurlijk. Maar het was vanaf de eerste minuut errug gezellig. Veels te snel moest hij weer weg. Maar we blijven contacten hebben we afgesproken.

En als jullie nu ook de cd willen bestellen moeten jullie hier even klikken, dan zie meteen dat Tulsa weer druk aan het oefenen is. Maar ik kan je natuurlijk niet beloven dat hij hem bij jou ook persoonlijk langsbrengt. Verschil moet er tenslotte zijn!   

11 Responses to “Een muzikaal vriendje”

 1. Cisje schreef:

  Zo zie je maar weer, wat bloggen niet met elkaar mee brengt. Zoals nu vriendschap van een onbekende.Die mee en dan reageert op je blog.Fijn weekend.

 2. miss marple schreef:

  Wat een leuk logje Inge! Lekkere muziek hoor en geïnspireerd op J.J. Cale nog wel. Daar heb ik een aantal platen van. Dat is nog steeds één van mijn favorieten, al meer dan 30 jaar. Ik zal daar eens een kijkje gaan nemen.
  Fijn weekend. Groetjes Mar

 3. Herman schreef:

  Leuk. Thanks!
  Herm.

 4. J@n. schreef:

  En wat vindt Nico daarvan?

 5. fijnegozer schreef:

  Jij zit ook dicht bij de artiesten he, zangers, schilders. Hartstikke leuk. Leuk nummer ook. Jij bouwt zo wel een heel bijzondere kennissenkring op hoor.

 6. fijnegozer schreef:

  PS. weet je dat Nico op mijn blog staat?

 7. inge schreef:

  ga zo eerst even luisteren en dan reageren. nog een keer dan.

 8. miss marple schreef:

  Ik kom je even een fijne zondag wensen Inge.
  Groetjes van mij.

 9. J@n. schreef:

  Als we toch bezig zijn, Fijne Zondag, Inge.

 10. Leo schreef:

  Persoonlijke service hoor! Dat zal George Michael niet snel doen vrees ik. IN ieder geval wens ik je een heel fijne zondag Inge!

 11. inge schreef:

  hahaha die plaatjes hier inene maar nou ja heb ff geluisterd en is zeker lekker muziekje, heb je toevallig mn 2 linkdumpjes gezien/ geluisterd ? mss vind je dat ook wel wat bedacht ik me vooral die eerste [staan onder categorieën en dan muziekjes en dan ff scrollen linkdump en lindump#2] nou zal ik ff bij herman zelf wat neerzetten !

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada