calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Avond vierdaagse

Vanavond was de laatste avond van de avondvierdaagse. Alhoewel de regen om half 6 nog met bakken uit de hemel viel was het weer droog toen we van start gingen.

4daagse

Het hele gezin liep vanavond de laatste etappe, en die was voor de verandering geen 5 maar 7,5 kilometer. Maar het was gezellig en we stapten lekker door. Rogier waren we al vanaf het begin kwijt want die liep (rende) met zijn vrienden ver vooruit. Later bleek dat ze als vierde aankwamen. Wat een prestatie!

4daagse ehbo

Iris kreeg last van haar voet. Bij de E.H.B.O. post werd een kleine blaar geconstateerd. Maar met een pleister erop hebben we haar daarna niet meer gehoord. Al zingend kwamen we bij de finish, waar opa en oma hun kleinkinderen met een bos bloemen stonden op te wachten.

4daagse opa en oma

Maar toen, het grote moment, Friso mocht de medaille ophalen omdat het voor hem, met zijn blessure, een hele prestatie was om deze avond te volbrengen.

    4daagse medaille

16 Responses to “Avond vierdaagse”

 1. Blognoot schreef:

  Een knappe prestatie van Friso hoor! En mijn complimenten Inge, het wordt steeds mooier zo met die fotobewerking, prachtig!

 2. miss marple schreef:

  Geweldig hoor die kleinde Friso met zijn blessure en dan toch de vierdaagse nog uitlopen! Hij zal vast trots op zijn medaille zijn!! Is ook wel verdiend!
  Hoe gaat het met zijn blessure?
  Groetjes Mar

 3. Mootje schreef:

  Nou zeg wat leuk gedaan zo met die foto’s!!
  Allemaal gefeliciteerd maar vooral Friso. Heeft hij nog veel last?

 4. J@n. schreef:

  Knap gedaan hoor.

 5. Inge schreef:

  @ Mootje/miss marple: het gaat redelijk. Zolang hij geen rare (zijwaartse, huppelende of springende) bewegingen maakt met zijn been.

 6. Corina schreef:

  Wat goed, dat Friso toch heb mee kunnen lopen. Een echte Topper! Ook lekker dat het weer meegewerkt heeft. Hier was het net andersom, het is hier om 15.00 uur gaan regenen, en het is niet meer opgehouden. Groetjes

 7. Herman schreef:

  Nou, jullie hebben echt mazzel gehad met het weer hoor! Het heeft hier bog best lang geregend.
  Leuke foto’s. Heel leuk gedaan ook met die rafelige randjes er omheen. Dat je dat allemaal kunt! 🙂
  See you.
  Herm.

 8. blarendokter schreef:

  hoihoi me(de)eloper!!!! het was ontzettend gezellig!!!!!! nu fietsen??????

 9. Leo schreef:

  Goed hoor….fraaie prestatie. En top dat de kleine Friso zich zo kranig weerde. Gelukkig dat je volgende week niet hoeft, want de verwachtingen zijn bijna herfstachtig….en dan is dat wandelen meer een crime dan plezier. Fraaie foto trouwens Inge, in wandeloutfit. Als ik het goed zi met de strandvriendin toch?

 10. Cisje schreef:

  Zo nou lekker uit rusten, zou ik zeggen.Gefeliciteerd met het behalen van de Avond vierdaagse medaile.

 11. bingelke schreef:

  gefeliciteerd met de medailles. en wat goed dat friso het heeft volgehouden en iris ook met haar blaar. leuke foto’s en volgens mij was het ook nog gezellig ook.
  groetjes en een heel fijn weekend

 12. peet schreef:

  Ja dat die mannen van jou doorzetters zijn dat had ik allang gezien goed hoor! Het ziet er gezellig uit op de foto’s hier zijn ze ook platgeregend maar ja als je maar lol hebt toch? enne wat praatjesmakers betreft al wat in het vat zit verzuurt niet dus we zien het vanzelf wel even waarschuwen hoor!
  fijn weekend allemaal.

 13. Inge schreef:

  @ medeloper: Goed hoor, geef ons maar op.
  @ Leo, Ja idd dat is mijn vriendin, maar ze voelt als m’n zusje.

 14. fijnegozer schreef:

  Wat een kanjers zeg, die knullen van jou. Maar vlak ook Inge zelf en opa en oma niet uit! Zeker weten een TOP PRESTATIE!!!

 15. Jenny schreef:

  Goed van jullie dat de avond-vierdaagse helemaal uitgelopen is. Maar deze is speciaal voor Friso; Gefeliciteerd met je mooie medaille en daar kan je met recht TROTS op zijn, vooral met zo,n blessure toch lopen, klasse!
  p.s leuke foto’s!
  Groetjes!

 16. Bibi schreef:

  Nou, ik maak een buiging voor jullie hoor! Goed gedaan hoor. En Friso die het toch heeft volgehouden met zijn blessure. Een echte bikkel!De foto´s zien er ook erg leuk en gezellig uit met de trotse opa en oma. Geweldig dat die erbij konden zijn.

  Gr,
  Bibi

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada