calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Praatjesmakers update

Ik keek net eventjes op de vernieuwde praatjemakers oudersite van de NCRV en zag tot mijn verrassing dat Friso, samen met Iris, in een babbelopname zitten (over een burgemeester). A.s. zondag, 24 juni om 20.20 op nederland 1. Of ze daadwerkelijk wat zeggen is de vraag maar ze zijn in ieder geval eventjes te zien.

De opname bij Jochem op de bank blijft nog een verrassing maar daar krijgen we tijdig een brief over. En dan informeer ik jullie natuurlijk ook meteen.   

4 Responses to “Praatjesmakers update”

 1. jeannette schreef:

  Ik wilde ook hier op de weblog even kijken. Tot de volgende keer bij FG he.
  Groetjes

 2. Bibi schreef:

  Ik zal in ieder geval wel kijken.Ja, die 2 (inmiddels bekende nederlanders) wil ik natuurlijk wel zien! 😉

  gr,
  Bibi

 3. chavalbueno schreef:

  Wat leuk joh. Is dat ook terug te zien op “uitzending gemist”? Want ik heb zondag een verjaardag behoorlijk ver bij mij uit de buurt en vrees dat ik op die tijd nog niet terug ben. Maar ik zou het toch graag willen zien.

 4. Nico schreef:

  @Chaval: de laatst uitgezonden aflevering wordt altijd vanaf een dag na de uitzending de hele week op de site van praatjesmakers uitgezonden. Kijk maar op de site van praatjesmakers. Je kunt het daar dus een week lang zo vaak terug zien als je wilt!
  Ps, prettige dag alvast toegewenst voor zondag!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada