calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Sneeuw

Alweer….

Het sneeuwde vandaag weer eventjes. Alweer! En waar de kids in het begin nog iets hadden van: 'hey leuk, we gaan snel naar buiten' zijn ze nu beduidend minder enthousiast. Jaaaa, van de week vonden ze de sneeuw dan wél weer erg leuk omdat we een dagje gingen skiën op zo'n indoorbaan….

Ook wij worden de sneeuw een beetje zat. Ik mopperde van de week ook: "ben verdorie met skieën niet één keer onderuit gegaan maar zou hier op straat dus mijn been breken" toen ik bijna onderuit ging op de opgevroren sneeuw. Omdat er nog stééds mensen zijn die hun stoep niet vegen.

Er is er echter eentje hier in huis die de sneeuw nog lang niet zat is: onze kleine stoere Schotse terrier Alfa om precies te zijn. Hij weet van gekkigheid niet hoe hard hij rondjes moet gaan rennen en wroet steeds met zijn neus door de sneeuw waardoor hij er zo uit komt te zien…..

 17122010281

De schooier 🙂

9 Responses to “Sneeuw”

 1. J@n. schreef:

  Dat is wat je noemt een echte robbedoes.
  Hier is de sneeuw gelukkig behoorlijk aan het slenken en er is er vandaag ook geen bijgekomen…..
  Gr. J@n.

 2. Jeroen schreef:

  Tja het is mooi maar geeft toch wel veel overlast. Pas zag ik ook zo’n klein hondje. Die had hele kluiten sneeuw in de haren van z’n hals. Geen gezicht, ha ha.

 3. joke schreef:

  Schattig zo’n wildebras, die krijgen er nooit genoeg van hé met al die energie.
  Groetjes.

 4. Leo schreef:

  Hier is het door de dooi van de afgelopen dagen aardig verdwenen al. Gelukkig maar, alleen de straten in ons buurtje zijn nog een beetje ijsbaanachtig. We gaan straks eens in de buurt van jullie kijken…

 5. Billy schreef:

  straks verandert hij nog in een sneeuwkonijn… 😀

  Hier is de meeste sneeuw weer verdwenen, en ik kijk er niet naar uit om die weer terug te zien…

  Groetjes!

 6. mijn gedachten schreef:

  Grinnik, leuk zo,n schooiertje in huis. Komt ie ook zo van buiten naar binnen?, die van ons (bordercollie) deed dat wel altijd, en dan maar schudden, getver!!!

 7. mijn gedachten schreef:

  Inge, ik wilde je een mail sturen vanwege je laatste (lieve)reactie in mijn gedachten. Helaas heb je geen Mailformulier hier staan.

  Hoe dat gegaan is met onze zoon is een te lang verhaal om hier op te schrijven.Misschien kun je mij es mailen? (als je daar tijd en zin voor hebt natuurlijk)zodat ik je dan terug kan mailen. Liefs, geesje

 8. Inge schreef:

  @ Jeroen: ja dat heeft hij soms ook, hele kluiten aan zijn snuit en onder ‘zijn oksels’. Dan komt hij bijna niet meer vooruit van alle sneeuw aan zijn vacht.
  @ gedachten: Ik probeer de ergste nattigheid en sneeuwprut af te drogen en dan blijft hij altijd keurig staan maar daarna begint de steilewandrace…. Dan rent hij weer als een dolle door het huis hihi. En verder he, is het zo’n rustig beestje, grappig he?

 9. Aukje schreef:

  Wij hebben nu Eva, logeerhond, dus herken het nu wel. Maar we genieten volop van haar. Finj oudjaar en het beste voor volgend jaar, begint morgen dus al.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada