calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Goed bezig!!!

Trots…

Onze kinderen groeien op en aan ons, ouders, de taak om ze op te voeden. Je leert ze wat goed en slecht is, je stuurt wat bij, je legt dingen (honderd keer) uit, maakt een enkele keer ruzie, je (lult je tong er bijna af) praat en je leert ze ook om plezier te hebben. Je moet er tenslotte zelf wat van maken….

Maar even zo belangrijk vinden wij het om even verder te kijken dan ons eigen gezin en er bij stil te staan dat het ergens anders ook weleens wat 'minder' kan zijn. En dat je ook weleens dingen belangeloos kan doen.

Zo helpt Thomas als een paar jaar bij de lokale kringloopwinkel. Hij kijkt daar, en repareert eventueel, computers en audioapparatuur na. Met veel plezier gaat hij daar bijna iedere vrijdagavond naar toe.

Rogier moest 20 uur een maatschappelijke stage lopen voor school. Hij hoorde dat er hier een glazen huis zou komen en sloot zich aan bij de organisatie. Die 20 uur had hij er met de voorbereidingen zo op zitten  maar hij hij bleef want hij was zo enthousiast geworden.

Afgelopen vrijdagavond lieten de lokale DJ's zich voor 48 uur opsluiten en kon iedereen geld doneren en plaatjes aanvragen voor het goede doel (serious request, de aidsweesjes,) Rogier was er voor de hand en spandiensten: de bands ontvangen, interviews geven, fotograferen, achter de bar staan enz. Van vroeg tot laat was hij in de weer. De ijzige kou speelde geen enkele rol: gewoon goed aankleden was zijn devies.
Ook Friso droeg zijn steentje bij door voor de supermarkt gitaar te spelen en het geld dat hij daarmee ophaalde bracht hij naar het glazen huis. Als dank mocht hij in het glazen huis een liedje spelen en dat vond hij natuurlijk erg leuk! En net als het glazen huis in Eindhoven was het ook hiereen groot succes. Ruim 15.000 euro is er opgehaald in slechts 2 dagen.

Gisterenavond hebben ze de cheque mogen overhandigen aan de DJ's van het glazen huis in Eindhoven: we hebben het live kunnen zien op tv, dat was echt gaaf!!!!!!

En bij deze wil ik dan ook weleens vertellen dat wij, als ouders, gewoon hartstikke trots zijn op die jongens van ons. En dat wilde ik hier nu gewoon eens even kwijt!

DSC_0226 DSC_0246

DSC_0271 DSC_0302

DSC_0303 DSC_0321
klik op de foto zelf voor een groter formaat.

11 Responses to “Goed bezig!!!”

 1. joke schreef:

  En met recht ben je trots, ze hebben het hart op de juiste plaats. Een prachtig bedrag hebben ze bijeen gewerkt, super.
  Fijne dagen Inge.
  Groetjes.

 2. Anders schreef:

  goed hoor…
  ik las ’t al op Twittert !

 3. J@n. schreef:

  Helemaal terecht Inge, het zijn ’n paar prachtknapen!
  ook al kunnen de meningen wel eens verschillen, maar dat hoort er bij.
  Fijne feestdagen met je gezinnetje Inge.
  Gr. J@n.

 4. inge schreef:

  top! en je kunt sowieso trots zijn op je mennekes, en nu nog even éxtra trots =)

 5. Sisely.nl schreef:

  Alle beetjes helpen, knap zeg..dan mag je best wel trost zijn op je kinderen.Ik heb Serious request 2010 ook gesteunt,benieuwd wat ze op hebben gehaald vanavond met de uitslag.Bijdeze wens ik jullie fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar.Van Sisely.nl

 6. Leo schreef:

  Natuurlijk mag je trots zijn op die mannetjes. Dat is waarvoor je ze het verschil tussen goed en minder goed hebt bijgebracht, medemenselijkheid. Maar ook het aanwezige talent hebt helpen opkweken. Jullie zijn prima ouders, ook al twijfel je vast net als ieder ander aan je eigen mogelijkheden en kwaliteiten op dit punt. Hoe dan ook, ik wens jullie samen in grote warmte een heerlijk Kerstfeest toe. geniet er van…zeker op deze leeftijd is het allemaal snel voorbij. Voor je het weet is het alweer Pasen…

 7. Billy schreef:

  je mag ook terecht héél trots zijn op die kids van jullie, Inge!!!
  Je gaf ze blijkbaar een hele goeie opvoeding mee, en dan mag er dus ook een dikke pluim op jouw hoed!

  Nog een fijne Kerst toegewenst van mij!

  Billy

 8. maurice schreef:

  inge, ik stil!
  wát goed dat jij ze dat meegeeft in de opvoeding, maar vooral ook pr8tig dat je kids er wat mee doen.

  wees met recht ape en bere en olifanten trots op!!

  fijne kersydagen voor julli gezin!!

  maurice

 9. maurice schreef:

  wat ik nog wilde zeggen: dankzij mijn goede basisopvoeding door mijn pap en mam, waarin ik veel liefde ontving, komn ik uiteindelijk weer mijn leven oppakken (na alle ellende in de psychiatrie)

 10. mijn gedachten schreef:

  GEWELDIGE jongens hebben jullie Inge!!!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada