calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Times are changing…

Net als ik…..

Vanochtend werd ik al heel vroeg toegezongen door de jongens. En natuurlijk hoorde daar een ontbijtje op bed bij. Dat is nu eenmaal de traditie hier in huize 'de 3 musketiers' als je jarig bent.

En dit ben ik dan, een maand of 4 oud en ik keek al vrolijk de wereld in, ik kan me er natuurlijk niets van herinneren. Maar gelukkig heb ik een vader die als hobby fotograferen heeft dus er zijn heel veel(schoenendozen uhh) fotoalbums met daarin heel veel momenten die zijn vastgelegd.

En zijn zelfs (en dat was voor tóen heel bijzonder) super 8 fimpjes van mij als baby en uit mijn kindertijd. Mijn vader heeft die een paar jaar geleden over laten zetten op dvd want het was altijd een hele toestand voordat je een filmpje kon gaan kijken: projectiescherm klaarzetten, filmprojector op de tafel, gordijnen dicht en het licht uit.

Je kunt het je bijna niet meer voorstellen in een tijd waarmee je foto's en filmpjes maakt met je telefoontoestel en ze gewoon afspeelt op de computer of tv maar toch is het zo. En zó ontzettend oud ben ik nu ook weer niet geworden…..

Anyway: zo was ik toen en zo ben ik nu, er zit maar een paar jaar tussen. Zoek de verschillen 🙂

Inge 4 maanden Inge

13 Responses to “Times are changing…”

 1. J@n. schreef:

  Dus dan ben ij nu aan de beurt Inge.
  Van harte gefeliciteerd dan en de verschillen?
  De haren en de tanden, maar verder nog niets veranderd.
  Veel plezier nog!
  Gr. J@n.

 2. Hartelijke Hulk schreef:

  Toen een mooie blijde baby.

  Nu, een bijzonder mooie ( ik val op blauwe ogen ) blij lachende vrouw.
  Blijf nog zo maar een poosje en geniet van elke minuut.

  Bedankt voor je hele leuke reactie op mijn log!

 3. Hartelijke Hulk schreef:

  Enne………….van HARTE GEFELICITEERD !

 4. joke schreef:

  Van harte gefeliciteerd Inge, een mooi idee om de dag mee te beginnen zo’n ontbijtje. Verder sluit ik me helemaal bij J@n aan.:-)

  Groetjes.

 5. Billy schreef:

  die lach is nog steeds hartveroverend, Inge!
  Nogmaals proficiat hoor!!!

  xxx

  Billy

 6. inge schreef:

  verschillen? sorry, heb m’n brilletje niet op hahaha ; )
  meis, hoop dat je superfijne dag hebt gehad nog verder en nog hebt! maar niet té lang meer hoor #kalman!!!
  dikke kus en knuffel!

 7. Sisely.nl schreef:

  Gefeliciteerd Inge…

 8. Jeroen schreef:

  Nogmaals gefeliciteerd Inge. En je bent nog niets veranderd hoor! 🙂

 9. Maurice schreef:

  oo inge , ik ben laat, maar daarom niet minder : van harte gefeliciteerd, alsnog. Ik hoop dat je een erg leuke dag had.

  ik wens je nog veel liefde, geluk en gezondheid toe in de jaren die nog allemaal gaan volgen…

  groetjes vanuit Heerlen, Maurice

 10. Aukje schreef:

  Ik zie geen verschil, echt niet, van harte meid!

 11. mijn gedachten schreef:

  Nog steeds dezelfde lieve lach.

  Inge en Rogier, alsnog van harte gefeliciteerd.

 12. Theo schreef:

  Ja Inge de tijd verandert nu eenmaal. Nu zet je een bericht op het net en ieder weet het.Toen jij was geboren moest ik op de fiets in de stortregen naar Warmond om mijn schoonouders het goede nieuws te vertellen. Ze hadden niet eens telefoon…..Dat is de grootste verandering. Kus Theo

 13. Leo schreef:

  Sweet memories Inge. Filmjes, projectoren, dia’s, the whole lot, het staat hier allemaal nog opgeslagen. Want het overzetten op digitaal is een enorm werk. Maar wel uniek spul, dus dat mik je niet weg. In ieder geval ben je geen slag ouder geworden als ik goed kijk. Nog steeds dat leuke meisje van toen…Nou ja, van harte proficiat, ook al lees ik weer eens te laat natuurlijk. Je wilt me wel vergeven?

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada