calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Zooooo Zaaalig

Oui, c’est moi, die na ruim 2 weken afwezigheid weer eens een blog aan het schrijven is. Ik moet eerlijkheidshalve wel vertellen dat ik al een paar dagen thuis ben, maar het lekkere relaxte vakantiegevoel suddert nog zo lekker door dus……. Maar nu heb ik net Thomas uitgezwaaid omdat hij vakantiewerk heeft en verder ligt "tout le famille" nog op één oor. En geef ze eens ongelijk want ze lagen er ook allemaal laat in omdat we bij de Van Gentjes even een borreltje zijn gaan drinken want ook zij zijn net van vakantie terug. Hoe hebben wij het gehad vraag je je misschien af? Nou dat is niet in één woord samen te vatten maar met de woorden: zalig, relaxed, gezellig en heet kom je een heel eind. Ik ontken niet dat het niet warm is geweest in ons kikkerlandje maar ja, waar wij zaten was het gewoon een stukkie warmer. Maar gelukkig met 3 heerlijke zwembaden om verkoeling te zoeken. We hebben leuke dingen gedaan, bezocht en broccante zaken met een bezoek vereerd en eigenlijk heb ik hier al spijt dat ik niet meer heb meegenomen uit la France (kunnen we niet een keer een broccanteweekendje organiseren?) Als kers op de slagroomtaart nog 2 dagen Parijs gedaan (applaus voor manlief en zwager die met hun voitures dwars door Paris reden) en daar met de welbekende metro de toeristische plekken bezocht. Het was tropisch warm in Parijs, we hebben ons arm gekocht aan flesjes water, maar het was er zo heerlijk. Parijs is favostad nummer 1 bij ons. De sfeer is daar zo geweldig. Schone zus en zwager: jullie missen we nu we weer thuis zijn. Gelukkig hebben we elkaar van het weekend alweer gezien. Maar……het is ook weer fijn om weer thuis te zijn en om mijn ouders weer te zien. Het was een tópvakantie, jammer dat hij weer voorbij is. Gelukkig hebben we de foto’s nog om nog lekker na te genieten. In ons geval samen 1400 (wij bijna 600 en schone zus en zwager bijna 800). Wat???? Is dat veel?

Mooi toch...

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada